+30 2310 283534, +30 6977 212892 Δευ-Παρ 09:30 - 17:30
ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ
Espa Banner
Espa Banner

TAILOR MADE

PROGRAMS

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ TAILOR MADE ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα tailor made προγράμματα αποτελούνται από δοκιμασίες και δράσεις που υλοποιούνται σε φυσικό περιβάλλον και συνδυάζονται με υπαίθριες δραστηριότητες αναψυχής, όπως μία πεζοπορία! Κάθε tailor made πρόγραμμα είναι μία team building δραστηριότητα, που συμβάλει στην ανάπτυξη ομαδικού πνεύματος μέσα από παιγνιώδη μορφή και μπορεί να αποτελέσει θεματική ημερήσια ή πολυήμερη εταιρική εκδήλωση σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας! 


Η Green Oliver μέσα από προσαρμοσμένες tailor made δραστηριότητες προσφέρει ομαδικές προκλήσεις στο φυσικό περιβάλλον συνδυαστικά με μία κινητική δραστηριότητα! Τα συγκεκριμένα προγράμματα βελτιώνουν τις ατομικές και ομαδικές δεξιότητες των ομάδων εργασίας της εταιρείας σας με άμεση εφαρμογή σε καθημερινές προκλήσεις και ενισχύουν την εταιρική κουλτούρα του οργανισμού σας.  


Τα tailor made προγράμματα αποτελούν θεματικές διοργανώσεις, που εφαρμόζονται σύμφωνα με τους στόχους της εκδήλωσής σας. Μπορούν και βελτιώνουν την απόδοση του προσωπικού σας, εκπαιδεύουν τις ομάδες εργασίας ως προς τον τομέα της επικοινωνίας και ενημερώνουν τους συμμετέχοντες για τους στόχους που έχει θέσει η εταιρεία σας. Σίγουρα, πρόκειται για μία ξεχωριστή εμπειρία με πολλαπλούς θετικούς αντικτύπους σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο! 


Τα παιχνίδια διαχωρίζονται σε έξι κατηγορίες: 1) Γνωριμίας, 2) Επικοινωνίας, 3) Εμπιστοσύνης, 4) Συνεργασίας, 5) Λήψης Απόφασης & Επίλυσης Προβλημάτων και 6) Δημιουργίας & Κατασκευών, και κάθε τομέας εξυπηρετεί διαφορετικούς σκοπούς των προγραμμάτων.  


Η Green Oliver σχεδιάζει, προετοιμάζει και καθοδηγεί τα προγράμματα με τη συνεισφορά των έμπειρων στελεχών της, που λειτουργούν ως εμψυχωτές των ομάδων σε κάθε παιχνίδι! 

  

Συχνές ερωτήσεις 

 

Τι είναι τα tailor made προγράμματα; 


Τα tailor made προγράμματα έχουν έξι θεμελιώδεις άξονες: ανθρώπινες σχέσεις, εμπιστοσύνη, συνεργασία, επικοινωνία, λήψη αποφάσεων και δημιουργία νέων εμπειριών. Κάθε πρόγραμμα είναι θεματικό, σχεδιασμένο και οργανωμένο σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Συνδυάζουν παιχνίδια team building και υπαίθριες δραστηριότητες αναψυχής. 

 

Πως είναι ένα tailor made πρόγραμμα της Green Oliver; 


Τα tailor made προγράμματά μας είναι εταιρικές εκδηλώσεις που συνδυάζουν παιχνίδια και δραστηριότητες στη φύση! Μαζί διαλέγουμε το θέμα της εκδήλωσής σας και στη συνέχεια χτίζουμε το δικό σας πρόγραμμα σύμφωνα με τους εταιρικούς στόχους σας! Οι συμμετέχοντες χωρίζονται σε ομάδες και ακολουθούν μία σειρά δοκιμασιών και δραστηριοτήτων, προσπαθώντας να πραγματοποιήσουν συγκεκριμένες αποστολές/στόχους! Η ένταση διαφέρει ανάλογα με τη συνολική διάρκεια του προγράμματος και το προφίλ των συμμετεχόντων!  

 

Που υλοποιούνται τα προγράμματα; 


Τα tailor made προγράμματα πραγματοποιούνται σε φυσικό περιβάλλον (π.χ. αστικό πάρκο, δάσος, παραλία, βουνό κτλ). Δεν υπάρχει περιορισμός στο χώρο, καθώς το πρόγραμμα θα σχεδιαστεί για εσάς! Ρωτήστε μας για να σας προτείνουμε τοποθεσίες υλοποίησης tailor made προγραμμάτων! 

 

Είναι δύσκολες στην εκτέλεσή τους οι δραστηριότητες και τα παιχνίδια; 


Όχι! Κάθε πρόγραμμα προσαρμόζεται σύμφωνα με τις ικανότητες και την εμπειρία των ομάδων που συμμετέχουν. Τα παιχνίδια αποτελούνται από δοκιμασίες που απαιτούν μέτρια κινητική ενεργοποίηση και οι υπαίθριες δραστηριότητες έχουν μικρή διάρκεια έντασης. 

 

Πόσο διαρκούν; 


Από μερικές ώρες μέχρι και κάποιες ημέρες! 

 

Είναι κατάλληλα για την εταιρεία μας; 


Τα προγράμματα tailor made είναι για όλους! Προσαρμόζονται στις επιθυμίες σας και πραγματοποιούνται κατόπιν ζήτησης. Ο χαρακτήρας τους μπορεί να είναι ψυχαγωγικός ή προσαρμοσμένος στους εταιρικούς στόχους σας!   

 

Ενδιαφέρεστε; 


Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος παρακάτω και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας! Άλλοι τρόποι επικοινωνίας είναι με e-mail στο [email protected], με μήνυμα στη σελίδα Green Oliver στο facebook ή καθημερινά 10.00 – 18.00 στα τηλέφωνα 6977 212892 και 2310 283534. 

 


ΦΟΡΜΑ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ