+30 2310 283534, +30 6977 212892 Δευ-Παρ 09:30 - 17:30
ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ
Espa Banner
Espa Banner

YOGA & ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ
ΣΤΟ ΣΕΪΧ ΣΟΥ 09/09

YOGA & ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ
ΣΤΟ ΣΕΪΧ ΣΟΥ 09/09

YOGA & ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΣΤΟ ΣΕΪΧ ΣΟΥ 09/09

🧘‍♀️ Yoga & Περπάτημα στο Σέιχ Σου!

📆 Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023, 10.00 – 12.30


🌿  Μία ακόμη οργανωμένη δραστηριότητα στο Σέιχ Σου από το Γραφείο Γενικού Τουρισμού & Υπαίθριων Δραστηριοτήτων Green Oliver, που περιλαμβάνει:

👉 Συνολικό περπάτημα 4 χιλ. ακολουθώντας μονοπάτι στο δάσος του Σέιχ Σου

👉 Πρακτική hatha yoga


💚 Πληροφορίες Δραστηριότητας


Θα συναντηθούμε το Σάββατο 09/09 στις 10.00 ακριβώς στη Γέφυρα Περαιβού στην Άνω Τούμπα, όπου η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη είτε με συγκοινωνία είτε με αυτοκίνητο (σημείο συνάντησης: https://goo.gl/T3M2s1). Παρακαλείσθε να είστε 10 λεπτά νωρίτερα στο σημείο συνάντησης, ώστε να μην υπάρχει καθυστέρηση στην εκκίνησή μας.


Θα περπατήσουμε αρχικά μέσα σε καταπράσινο δάσος, όπου θα ανακαλύψουμε μαζί τη μοναδική ομορφιά του αναδεικνύοντας για μία ακόμη φορά το περιαστικό δάσος του Σέιχ Σου!


Θα φτάσουμε σε “πλάτωμα” του δάσους, όπου θα πραγματοποιήσουμε την πρακτική hatha yoga! Ένα αναζωογονητικό μάθημα yoga, που έχει ως στόχο την εξισορρόπηση.


Θα έχουμε την ευκαιρία να χαρούμε για μία ακόμη φορά το πανέμορφο δάσος της Θεσσαλονίκης, βελτιώνοντας ταυτόχρονα τη σωματική και την ψυχική μας υγεία!


Η δραστηριότητα απευθύνεται στους περισσότερους και προσαρμόζεται ανάλογα με το επίπεδο του κάθε ασκούμενου.


Επιστροφή στη Γέφυρα Περαιβού γύρω στις 12.30.


🔎 Hatha Yoga


Η Hatha Yoga μας επιτρέπει να χαλαρώσουμε και να δυναμώσουμε σωματικά και ψυχικά, καθώς όμως και να συνδεθούμε με τον εαυτό μας, αλλά και με τους άλλους γύρω μας.


Οι πρακτικές που θα ακολουθήσουμε θα αφυπνίσουν το σώμα και το νου μας, ενώ θα αυξήσουν σημαντικά τα ενεργειακά αποθέματά μας.


👌 Πληροφορίες Συμμετοχής


• 10€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ


Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται:


• Πρόγραμμα hatha yoga και συνοδεία στο δάσος από πιστοποιημένο συνοδό και yoga instructor του γραφείου εναλλακτικού τουρισμού Green Oliver
• Στρωματάκι mat
• Οργάνωση και συντονισμός από την Green Oliver
• ΦΠΑ


✔️ Πώς Κάνετε Κράτηση


Δηλώστε το ενδιαφέρον σας για συμμετοχή συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας παρακάτω στη φόρμα ή στέλνοντας ονοματεπώνυμο, e-mail και κινητό τηλέφωνο με e-mail στο [email protected] ή καθημερινές 09.30 – 17.30 στα τηλέφωνα 6977 212892 και 2310 283534, ώστε να γίνει η κράτηση θέσης, που επιβεβαιώνεται με την κατάθεση 10€ τις επόμενες 4 εργάσιμες ημέρες.


Επιστροφές χρημάτων για τη δραστηριότητα γίνονται μέχρι και 5 Σεπτεμβρίου 2023. Από 6 Σεπτεμβρίου και έπειτα δε γίνεται καμία επιστροφή χρημάτων λόγω των προγραμματισμένων εξόδων της δραστηριότητας. Μεταφορές χρημάτων σε επόμενη εκδρομή ή δραστηριότητα μπορούν να γίνουν μέχρι και 5 Σεπτεμβρίου 2023.


ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Τυχόν τραπεζικά έξοδα βαρύνουν τον καταθέτη.


Τρόποι Πληρωμής Εδώ


Στην κατάθεση μη ξεχάσετε να σημειώσετε το ονοματεπώνυμό σας και τη δραστηριότητα που συμμετέχετε, ενώ φροντίστε εκ των προτέρων να έχετε κλείσει τη θέση σας.


Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων – Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


📌 Απαραίτητα για τη Δραστηριότητα


1. Αθλητικά παπούτσια
2. Κολάν, βερμούδα, φόρμα, ρούχα από ύφασμα που στεγνώνει γρήγορα, t-shirt, φούτερ, ελαφρύ μπουφάν / ζακέτα κλπ
3. Αλλαξιά ρούχων
4. Μικρό σακίδιο πλάτης για τα προσωπικά σας αντικείμενα
5. Νερό
6. Σνακ
7. Μεγάλη πετσέτα
8. Αντισηπτικό χεριών


Σημαντικές Παρατηρήσεις:

 

Η δραστηριότητα θα πραγματοποιηθεί τηρώντας όλα τα μέτρα προσωπικής προστασίας και τους κανόνες υγιεινής, όπως ορίζει η πολιτεία. Οι συμμετέχοντες αποδέχονται όλους τους όρους συμμετοχής του διοργανωτή, όπως αναφέρονται στην ιστοσελίδα www.greenoliver.gr αναλυτικά.

ΦΟΡΜΑ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ