+30 2310 283534, +30 6977 212892 Δευ-Παρ 09:30 - 17:30
ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ
Espa Banner
Espa Banner

WELCOME HIKING SEASON
COCKTAIL PARTY! 12/09

WELCOME HIKING SEASON
COCKTAIL PARTY! 12/09

WELCOME HIKING SEASON COCKTAIL PARTY! 12/09

🌿 Welcome Hiking Season Cocktail Party!

📆 Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023


💚 Το Γραφείο Γενικού Τουρισμού & Υπαίθριων Δραστηριοτήτων Green Oliver, που εξειδικεύεται στις πεζοπορίες και τον τουρισμό περιπέτειας, σας προσκαλεί σε ένα after-summer πάρτι στο Urania Rooftop, μία πανέμορφη ταράτσα σε ένα νεοκλασικό κτίριο στην καρδιά της Θεσσαλονίκης! Ένα Welcome Hiking Season Cocktail Party με πολλές εκπλήξεις για τη μεγαλύτερη πεζοπορική οικογένεια της Βόρ. Ελλάδας, που θα μας δώσει την ευκαιρία  να μοιραστούμε τις μοναδικές στιγμές στη φύση, όπως τις ζήσαμε μαζί το καλοκαίρι, αλλά και να σχεδιάσουμε νέες και τέρμα φευγάτες Green Oliver εκδρομές για τη νέα σεζόν! Πεζοπόροι, “φαραγγάδες”, ποδηλάτες, ιστιοπλόοι, ταξιδευτές και λάτρεις της περιπέτειας θα είναι όλες και όλοι εκεί! 


💯 Λίγα λόγια για εμάς


Με άδεια λειτουργείας ΕΟΤ και μέλος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων Υπαίθριων Δραστηριοτήτων Αναψυχής το γραφείο Green Oliver δημιουργήθηκε στις αρχές του 2017 και κέρδισε από την πρώτη ημέρα την εμπιστοσύνη και τη στήριξη ενός ανήσυχου κοινού, που αναζητά κάθε στιγμή την εμπειρία και την περιπέτεια!


Ταξιδεύουμε, ανακαλύπτουμε και οργανώνουμε ταξίδια δράσης και αναψυχής στη φύση, εκδρομές πεζοπορίας και υπαίθριες δραστηριότητες με ασφάλεια.


Υιοθετούμε τις βέλτιστες πρακτικές για το περιβάλλον, σε ατομικό και επαγγελματικό επίπεδο και συμβάλλουμε στη δημιουργία οικολογικής συνείδησης και περιβαλλοντικής κουλτούρας.


Στόχος μας είναι η φύση, με τη γοητευτική αρμονία που τη διακρίνει, να γίνει ξανά αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής των σύγχρονων ανθρώπων.


Αποστολή μας ταυτόχρονα είναι η προβολή και ανάδειξη κάθε πολιτισμικής γωνιάς καλλιεργώντας το σεβασμό για την ιστορία και την παράδοση κάθε τόπου.


Ολοκληρώνουμε την 7η χρονιά μας στον χώρο του επαγγελματικού τουρισμού και των πιστοποιημένων δράσεων στη φύση και δε σταματάμε να αναπτυσσόμαστε και να ονειρευόμαστε!


Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της ψυχής μας όλα αυτά τα χρόνια για την αγάπη, την τεράστια στήριξη και τη συμμετοχή σας! Περισσότεροι από 20000 συμμετέχοντες έχουν ταξιδέψει μαζί μας σε όλη την χώρα, αλλά και την Ευρώπη, ενώ σύντομα ανοίγουμε ακόμα περισσότερο τα φτερά μας στο εξωτερικό!


📌  Πληροφορίες Εκδήλωσης


Η διαδρομή που θα ακολουθήσουμε είναι ανηφορική με αρκετά γλυκά σκαλοπατάκια, αλλά η θέα από την κορυφή θα ανταμείψει επάξια τις προσπάθειές μας! Ενώ πλάι μας θα έχουμε πάντα την καλύτερη ομάδα πιστοποιημένων επαγγελματιών συνοδών της Θεσσαλονίκης με αστείρευτη ενέργεια και ατελείωτο fun!


Και μόλις ανέβουμε στο Urania Rooftop, αγαπημένα απανταχού Greenoliverakia έχουμε ΠΑΡΤΙ απόψε! DJ, dance, κέφι, μοναδικές Green Oliver κληρώσεις, πολλά δωράκια και εκπλήξεις!


• Ώρα προσέλευσης: Από τις 20.30
• Χώρος προσέλευσης: Urania Rooftop, που βρίσκεται επί των οδών Πάικου 4 & Καποδιστρίου 7 στο κέντρο Θεσσαλονίκης (είσοδος από Πάικου, στην ταράτσα)
• Dress code casual/χορευτικός


👌 Πληροφορίες Συμμετοχής


ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ


• Δε χρειάζεται να δηλώσετε συμμετοχή εκ των προτέρων. Σας περιμένουμε όλες και όλους με την παρέα σας!
• Στις κληρώσεις συμμετέχουν όλες και όλοι, που θα παρευρεθούν!
• Κόστος συμμετοχής: ότι καταναλώσετε από το μπαρ του Urania, που φιλοξενεί την εκδήλωσή μας.


🔎 Κανόνες / Προϋποθέσεις


Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τηρώντας όλα τα μέτρα προσωπικής προστασίας και τους κανόνες υγιεινής, όπως ορίζει η πολιτεία.


Για οποιαδήποτε πληροφορία ή/και διευκρίνιση είμαστε στη διάθεσή σας με e-mail στο [email protected] ή καθημερινές 09.30 – 17.30 στα τηλέφωνα 6977 212892 και 2310 283534.


Σας περιμένουμε για ένα ακόμη ανεπανάληπτο Green Oliver Party!

ΦΟΡΜΑ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ