+30 2310 283534, +30 6977 212892 Δευ-Παρ 09:30 - 17:30
ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ
Espa Banner
Espa Banner

ΤΕΤΡΑΗΜΕΡO 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΣΤΗ ΒΟΡ. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ! 26/10 - 29/10

ΤΕΤΡΑΗΜΕΡO 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΣΤΗ ΒΟΡ. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ! 26/10 - 29/10

ΤΕΤΡΑΗΜΕΡO 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΗ ΒΟΡ. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ 26-29/10

🌿 Πεζοπορικό Τετραήμερο 28ης Οκτωβρίου στη Βόρ. Πελοπόννησο με διαμονή στο Ναύπλιο!

📆 Από Πέμπτη 26/10 (πρωί) έως Κυριακή 29/10 (βράδυ)


💯 Το Γραφείο Γενικού Τουρισμού & Υπαίθριων Δραστηριοτήτων Green Oliver, που εξειδικεύεται στις πεζοπορίες και τον τουρισμό περιπέτειας, φέτος την 28η Οκτωβρίου επισκέπτεται την αγαπημένη Βόρ. Πελοπόννησο και το μαγευτικό Ναύπλιο! Θα απολαύσουμε μοναδικές στιγμές στη φύση της oρεινής Αρκαδίας, όπου θα πεζοπορήσουμε στη Βυτίνα και την Ελάτη, θα εξερευνήσουμε ακόμη το αισθητικό Δρυόδασος Μογγοστού, θα επισκεφθούμε την Αρχαία Κόρινθο, ενώ θα χαλαρώσουμε και στη γοητευτική Λίμνη Ζηρού! Η διαμονή μας θα είναι για 3 βράδια σε μία από τις ωραιότερες μικρές πόλεις της Ελλάδας, το όλο ρομάντσο Ναύπλιο που μοιάζει με πρωτεύουσα νησιού, όπου θα θαυμάσουμε ακόμη το φρούριο του Παλαμηδιού, μα περισσότερο θα ζήσουμε νέες Green Oliver παρεΐστικες εμπειρίες στα γραφικά πλακόστρωτα με τα αμέτρητα elegant μαγαζάκια! Join the Green bus για μία ακόμη εκδρομή σε νέους προορισμούς με τη μεγαλύτερη πεζοπορική οικογένεια της Βόρ. Ελλάδας και πάντα επαγγελματίες πιστοποιημένους συνοδούς!


✅ Ναύπλιο


Το Ναύπλιο ή αλλιώς Ανάπλι, πρωτεύουσα του νομού Αργολίδος, ανήκει στην ανατολική Πελοπόννησο με πληθυσμό 14.000 κατοίκους. Σύμφωνα με τη μυθολογία χτίστηκε από τον Ναύπλιο, γιο του Ποσειδώνα και της Δαναΐδας Ανυμώνης, ενώ αποτέλεσε και την πρώτη πρωτεύουσα του νεοσύστατου ελληνικού κράτους από το 1823 έως το 1834.


Γνωστό ως η «Νάπολη της Ανατολής» των Βενετών, φημίζεται για τα κάστρα του, το Παλαμίδι και το Μπούρτζι, τα νεοκλασικά του κτίρια, τις παλιές γειτονιές που ξεχειλίζουν ρομαντισμό, τους πεζόδρομους και τις μεγάλες πλατείες!


✅ Πελοπόννησος


Η Πελοπόννησος, γνωστή και ως Μοριάς, αποτελεί τη μεγαλύτερη χερσόνησο της Ελλάδας με έκταση που ξεπερνά τα 21.000 τετρ. χλμ.! Σε αυτήν αναπτύχθηκε ο Μυκηναϊκός Πολιτισμός και κατοίκησαν τα τρία κυριότερα ελληνικά φύλα (Αχαιοί, Ίωνες και Δωριείς), ενώ βρίσκονταν και ορισμένες από τις σπουδαίες πόλεις-κράτη, όπως η Σπάρτη, η Κόρινθος και το Άργος. Το έδαφος της αποτέλεσε έδρα πολλών πολεμικών συγκρούσεων κυρίως κατά τον Πελοποννησιακό πόλεμο, αλλά και την Ελληνική Επανάσταση του 1821.


Είναι διάσημη για τα αρχαιολογικά της ευρήματα, αλλά και για τα ορεινά διάσπαρτα χωριά της! Αποτελεί αγαπημένο τουριστικό προορισμό όλες τις εποχές του χρόνου, προσφέροντας ποικίλες εναλλακτικές δραστηριότητες στους επισκέπτες της. Όχι άδικα, έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως η «γη της αφθονίας» με τα τοπικά της προϊόντα όπως το κρασί, το ελαιόλαδο, τα τυροκομικά και τα φρούτα να κάνουν τον γύρο του κόσμου!


💚 Πληροφορίες Πεζοπορικής Εκδρομής


1η ημέρα – 26 Οκτωβρίου 2023 

 

Αναλυτικά οι αναχωρήσεις μας:


• 06.30 από τη διασταύρωση των οδών Κων. Καραμανλή (πρώην Νέα Εγνατία) και Βούλγαρη (μπροστά στα Everest). Ακριβές σημείο συνάντησης: bit.ly/3WhJ9cg
• 06.45 από το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης επί της Μανώλη Ανδρονίκου (προέκταση της Βασ. Όλγας και της Βασ. Γεωργίου προς το κέντρο, λίγο μετά το Δημαρχείο). Ακριβές σημείο συνάντησης: bit.ly/3iKfbzM
• 07.00 από το φανάρι στο ύψος του One Salonica μπροστά από το ανοικτό πάρκινγκ (διαγωνίως απέναντι από Media Markt). Ακριβές σημείο συνάντησης: bit.ly/3ISRxvG


Παρακαλείσθε να είστε 10 λεπτά νωρίτερα στα σημεία συνάντησης, ώστε να μην υπάρχουν καθυστερήσεις στις αναχωρήσεις μας. Το πούλμαν αναχωρεί την προγραμματισμένη ώρα.


Πρώτος προορισμός μας η Λίμνη Ζηρού απέναντι από την κοινότητα Παντάνασσας Άρτας. Μία λίμνη για την οποία οι γεωλόγοι πιστεύουν ότι αποτελούσε λιμναίο σπήλαιο, αλλά η οροφή κατέρρευσε προ 10.000 ετών! Αποτελεί σήμερα ένα μνημείο της φύσης, που η ομορφιά του είναι εφάμιλλη λιμνών της κεντρικής Ευρώπης και της Βορείου Αμερικής.


Στα δυτικά της υψώνονται τα Θεσπρωτικά όρη και πολύ κοντά στα ανατολικά της κυλάει ο ποταμός Λούρος, με τον οποίο επικοινωνεί υπογείως. Λίγο πιο βόρεια βρίσκεται ο περίφημος Κοκκινοπηλός, μια ομάδα λόφων από ερυθρό άργιλο μεγάλου γεωλογικού και αρχαιολογικού ενδιαφέροντος.


Φτάνοντας εμείς στη λίμνη, θα πραγματοποιήσουμε έναν ήπιο περίπατο γύρω της μέσα σε ένα πανέμορφο πευκοδάσος και θα απολαύσουμε μαγικές εικόνες, ενώ οι ακτίνες του ήλιου αντανακλώνται στα κρυστάλλινα νερά της!


Συγκεκριμένα:


• Συνολικό μήκος διαδρομής: 5 χιλ. (κυκλική)
• Συνολική υψομετρική ανάβαση: 110 μ.
• Συνολικός χρόνος πεζοπορίας (με τις στάσεις): 1.30 – 2.00 ώρες
• Βαθμός δυσκολίας διαδρομής: 1+ (κλίμακα 1 – 5, μέτρια φυσική κατάσταση)
• Κατάλληλο για παιδιά: 8+ (απαραίτητη η συνοδεία από γονέα/κηδεμόνα)


Και στη συνέχεια θα συνεχίσουμε το ταξίδι μας με το λεωφορείο για το παραμυθένιο Ναύπλιο μέσω της εντυπωσιακής γέφυρας του Ρίου Αντιρρίου!


Μόλις φτάσουμε στην πόλη, δε θα χάσουμε καθόλου χρόνο και θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας, που βρίσκεται κεντρικά. Ενώ θα ανανεώσουμε ξανά το ραντεβού μας για τις πρώτες βόλτες μας στο Ναύπλιο, όπου θα απολαύσουμε τοπικές γεύσεις, αλλά θα συνεχίσουμε και με νυχτερινές μπαρότσαρκες με όσες και όσους έχουν ακόμα δυνάμεις!


2η ημέρα – 27 Οκτωβρίου 2023


Πρώτο ξύπνημα στην Πελοπόννησο και αφού πάρουμε το πρωινό μας, θα αναχωρήσουμε για τα παραδοσιακά χωριά της ορεινής Αρκαδίας, την Ελάτη και το κεφαλοχώρι του Μαινάλου, τη Βυτίνα!


Εκεί θα πεζοπορήσουμε τμήμα του διάσημου μονοπατιού του Μαινάλου (που έχει συνολικό μήκος 75 χιλ.!), το οποίο έχει πιστοποιηθεί από την European Ramblers Association (ERA) για την ποιότητα και την ασφάλεια του, ενώ η περιοχή έχει ακόμη χαρακτηριστεί ως ένα από τα πιο ενδιαφέροντα βουνά για περιπέτεια!


Η διαδρομή που θα ακολουθήσουμε ξεκινάει από την Ελάτη και κατεβαίνει στην κοίτη του Μυλαίοντα, όπου συναντά το παρόχθιο μονοπάτι. Πεζοπορώντας άλλοτε σε καλντερίμι και άλλοτε σε απλό μονοπάτι, θα περάσουμε δίπλα από τη μεγάλη υδρομάστευση στις Πηγές Πυργακίου και μετά την πετρόχτιστη βρύση Μακρινού.


Έπειτα θα μπούμε για 970 μ. σε χωματόδρομο μέχρι τη θέση Ελληνικά, ενώ στη συνέχεια ένα σύντομο μονοπάτι θα μας φέρει σε άσφαλτο, που θα διασχίσουμε για να περάσουμε κάτω από τον επαρχιακό δρόμο Βυτίνας-Δημητσάνας και να πιάσουμε τον ωραίο, παλιό μουλαρόδρομο της Βυτίνας.


Αυτό το τμήμα τώρα είναι και το πιο πλούσιο της διαδρομής! Θα κινηθούμε μέσα σε ψηλή παρόχθια βλάστηση πλατάνων και θα συναντήσουμε διαδοχικά τα ερείπια τριών νερόμυλων. Μετά το ξύλινο γεφυράκι στο ρέμα Μπαρμπά θα ανηφορίσουμε σε ωραίο λαξευμένο μονοπάτι, που θα μας φέρει στη βρύση Αρτότση.


Ενώ τέλος ακολουθώντας μικρά δρομάκια θα μπούμε στη Βυτίνα, για να καταλήξουμε στην κεντρική πλατείας της!


Πρόκειται συνολικά για μία πεζοπορική διαδρομή, που είναι κατάλληλη για άτομα με καλή φυσική κατάσταση.


Συγκεκριμένα:


• Συνολικό μήκος διαδρομής: 9,5 χιλ. (διάσχιση)
• Συνολική υψομετρική ανάβαση: 200 μ.
• Συνολικός χρόνος πεζοπορίας (με τις στάσεις): 3.30 – 4.00 ώρες
• Βαθμός δυσκολίας διαδρομής: 2 (κλίμακα 1 – 5, καλή φυσική κατάσταση)
• Κατάλληλο για παιδιά: 12+ (απαραίτητη η συνοδεία από γονέα/κηδεμόνα)


Έχοντας ολοκληρώσει την πεζοπορία μας, θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στο γραφικό κεφαλοχώρι για να απολαύσουμε παραδοσιακές νοστιμιές και γλυκά, που θα ολοκληρώσουν πολύ όμορφα την εμπειρία μας στην ορεινή Αρκαδία!


Στη συνέχεια θα επιβιβαστούμε στο λεωφορείο μας για να επιστρέψουμε πίσω στη βάση μας, το ξενοδοχείο μας στο Ναύπλιο. Όπου ένα 2ο βράδυ στην αγαπημένη μας πόλη θα ξεκινήσει! Κοκτέιλς, ατελείωτες σουλατσάδες και πολλά ακόμη σε μία πόλη με άποψη και στιλάτη νυχτερινή ζωή!


3η ημέρα – 28 Οκτωβρίου 2023


Ανήμερα της μεγάλης Εθνικής Εορτής, νέο ξύπνημα στη Βόρ. Πελοπόννησο και ακόμη περισσότερες εμπειρίες!


Θα πάρουμε το πρωινό μας, για να αναχωρήσουμε σήμερα για το Δρυόδασος Μογγοστού!


Ο Μογγοστός ή Μουγγοστός είναι χαρακτηρισμένο ως αισθητικό δάσος στο πλαίσιο της προστασίας των δασών «Natura 2000». Είναι ένα φυσικό πρεμνοφυές δρυοδάσος, δηλαδή ένα δάσος με βελανιδιές που φύτρωσε μόνο του, ακολουθώντας τη φυσική εξέλιξη, δηλαδή την οικολογική διαδοχή. Η συνολική του έκταση είναι 7.185 στρέμματα και βρίσκεται ανάμεσα στα χωριά Σούλι, Μεγάλος Βάλτος και Θροφαρί.


Αφού αποβιβαστούμε από το λεωφορείο μας, θα περπατήσουμε αρχικά σε χωματόδρομο ανάμεσα από αμπέλια, μέχρι να αρχίσουμε να μπαίνουμε στο δρυόδασος. Ένα πυκνό δάσος, που εάν μας κάνει η εποχή το χατίρι, ίσως το συναντήσουμε με χρυσοκίτρινα φθινοπωρινά χρώματα, που θα κλέψουν καρδιές!


Ενώ θα κάνουμε ακόμη και μία σύντομη παράκαμψη, για να επισκεφθούμε τις σπηλιές, που βρίσκονται σε μια πλαγιά δίπλα στο δάσος, σε ένα σημείο με μαγευτική πραγματικά θέα!


Πρόκειται για μία πεζοπορική διαδρομή, που είναι κατάλληλη για άτομα με καλή φυσική κατάσταση.


Συγκεκριμένα:


• Συνολικό μήκος διαδρομής: 10 χιλ. (κυκλική)
• Συνολική υψομετρική ανάβαση: 300 μ.
• Συνολικός χρόνος πεζοπορίας (με τις στάσεις): 4.00 – 4.30 ώρες
• Βαθμός δυσκολίας διαδρομής: 2 (κλίμακα 1 – 5, καλή φυσική κατάσταση)
• Κατάλληλο για παιδιά: 12+ (απαραίτητη η συνοδεία από γονέα/κηδεμόνα)


Και μόλις τελειώσουμε την πεζοπορία μας, φύγαμε για κάτι διαφορετικό αυτή τη φορά, τον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Κορίνθου!


Εκτεταμένες ανασκαφές έχουν φέρει στο φως τη Ρωμαϊκή Αγορά της πόλης, ναούς, κρήνες, στοές, λουτρικές εγκαταστάσεις και ποικίλα άλλα μνημεία. Ενώ στα νότια του οργανωμένου αρχαιολογικού χώρου ήλθε στο φως το Θέατρο, το ρωμαϊκό Ωδείο, το ιερό του Ασκληπιού και της Υιείας (Ασκληπιείο), νεκροταφεία, κεραμικά εργαστήρια (Κεραμεικός), τείχη, καθώς και ποικίλα άλλα κτίσματα, όπως η Φράγκικη Συνοικία και σημαντικός αριθμός ενετικών και οθωμανικών μνημείων.


Μία επίσκεψη σε έναν πολύ σημαντικό αρχαιολογικό χώρο ανήμερα 28ης Οκτωβρίου, όπου η είσοδος είναι ελεύθερη.


Και στη συνέχεια θα μεταφερθούμε στην πόλη της Κορίνθου, όπου θα είμαστε free για το γεύμα μας στα όμορφα πλακόστρωτα της σύγχρονης πόλης.


Μέχρι να αναχωρήσουμε και πάλι, για να επιστρέψουμε στο Ναύπλιο, όπου θα απολαύσουμε το 3ο και τελευταίο μας βράδυ όπως εμείς γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα!


4η ημέρα – 29 Οκτωβρίου 2023


Τελευταία μας μέρα και δε θέλουμε με τίποτα να πάει χαμένη!


Σήμερα θα έχουμε δύο επιλογές, είτε ακόμη περισσότερο περπάτημα είτε επίσκεψη στο σημείο αναφοράς του Ναυπλίου, το φρούριο του Παλαμηδιού!


Η μία πρόταση περιλαμβάνει ήπια παράκτια πεζοπορία στις παραλίες του Ναυπλίου, που εμείς θα επιλέξουμε πόσο θα περπατήσουμε και γιατί όχι, μπορούμε να κάνουμε ακόμη και μπανάκι, εάν βοηθάει ο καιρός! Οπότε μη ξεχάσετε το μαγιό και την πετσέτα σας όσες και όσοι ενδιαφέρεστε!


Διαφορετικά θα επισκεφθούμε το εκπληκτικό φρούριο του Παλαμηδιού, που διατηρείται σε άριστη κατάσταση και αποτελεί ένα από τα σπουδαιότερα επιτεύγματα της οχυρωματικής αρχιτεκτονικής. Η κατασκευή του φρουρίου πραγματοποιήθηκε επί των ημερών του Βενετσιάνου Γενικού Προβλεπτή του Στόλου, Αυγουστίνου Σαγρέδου, από το 1711 έως το 1714. Πάνω στο φρούριο θα θαυμάσουμε τους επιβλητικούς προμαχώνες, το ιστορικό εκκλησάκι του Αγίου Ανδρέα και τις εντυπωσιακές δεξαμενές που ακόμη και σήμερα συλλέγουν το βρόχινο νερό του λόφου.


Η επίσκεψή μας στο κάστρο θα γίνει με τα πόδια μέσω της γνωστής κλίμακας που βρίσκεται στη δυτική πλευρά του, ανατολικά του προμαχώνα Γκριμάνι. Η παράδοση ήθελε την κλίμακα αυτή να έχει 999 σκαλοπάτια, γιατί το χιλιοστό το έριξε το άλογο του Κολοκοτρώνη. Στην πραγματικότητα έχει λίγα λιγότερα σκαλοπάτια και κατασκευάστηκε την εποχή του Όθωνα από καταδίκους, που ήταν φυλακισμένοι στο Παλαμήδι, υπό την επίβλεψη του βαυαρικού στρατού.


Και με αυτό τον όμορφο τρόπο ένα ακόμη Green Oliver ταξίδι πλησιάζει στο τέλος του.


Έφτασε η ώρα για να πάρουμε το δρόμο της επιστροφής για τη Θεσσαλονίκη, όπου καθοδόν θα κάνουμε στάσεις για μεσημεριανό και καφεδάκι. Υπολογίζουμε την επιστροφή μας στην πόλη γύρω στις 21.00 – 21.30, όπου και θα κάνουμε στάσεις σε όλα τα σημεία αναχωρήσεων.


✔️ Πληροφορίες Συμμετοχής


• Μονόκλινο δωμάτιο: 364€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ
• Δίκλινο δωμάτιο/άτομο: 298€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ
• Τρίκλινο δωμάτιο/άτομο: 287€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ


Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται:


• Μεταφορά με ιδιωτικό πούλμαν από Θεσσαλονίκη, ενδιάμεσες μετακινήσεις και επιστροφή
• 3 διανυκτερεύσεις με πρωινό στο 3* Park Hotel Nafplio στο κέντρο της πόλης
• Φόρος διαμονής / δωμάτιο / διανυκτέρευση
• Επαγγελματίες, πιστοποιημένοι, έμπειροι συνοδοί του γραφείου εναλλακτικού τουρισμού Green Oliver
• Ασφάλεια γραφείου τουρισμού
• Οργάνωση και συντονισμός από την Green Oliver
• ΦΠΑ


Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται:


• Επιπλέον διατροφή, προσωπικά έξοδα, αχθοφορικά

• Ότι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα

• Είσοδος στο φρούριο του Παλαμηδιού✔️ Πώς Κάνετε Κράτηση


Δηλώστε το ενδιαφέρον σας για συμμετοχή συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας παρακάτω στη φόρμα ή στέλνοντας ονοματεπώνυμο, e-mail και κινητό τηλέφωνο με e-mail στο [email protected] ή καθημερινές 09.30 – 17.30 στα τηλέφωνα 6977 212892 και 2310 283534. Το τμήμα κρατήσεων θα επικοινωνήσει ακολούθως μαζί σας.


Η κράτηση της θέσης επιβεβαιώνεται με την κατάθεση προκαταβολής 100€ τις επόμενες 3 εργάσιμες ημέρες. Σε διαφορετική περίπτωση η θέση απελευθερώνεται αυτόματα.


Η προκαταβολή μπορεί να επιστραφεί ή να μεταφερθεί σε άλλη εκδρομή μέχρι και 22 Σεπτεμβρίου 2023. Αφού παρέλθει η συγκεκριμένη ημερομηνία, η προκαταβολή δεν επιστρέφεται ούτε μεταφέρεται παρά μόνο σε περίπτωση ακύρωσης της εκδρομής από το ίδιο το τουριστικό γραφείο.


Εξόφληση του υπόλοιπου ποσού συμμετοχής στην εκδρομή το αργότερο μέχρι 6 Οκτωβρίου 2023. Μετά την 6η Οκτωβρίου δε γίνεται καμία επιστροφή ούτε μεταφορά χρημάτων σε άλλη εκδρομή λόγω των προγραμματισμένων εξόδων της εκδρομής (σημείωση: η προκαταβολή μπορεί να επιστραφεί μέχρι και 22 Σεπτεμβρίου 2023).


ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Τυχόν τραπεζικά έξοδα βαρύνουν τον καταθέτη.

 

Τρόποι Πληρωμής Εδώ


Στην κατάθεση μη ξεχάσετε να σημειώσετε το ονοματεπώνυμό σας και την εκδρομή που συμμετέχετε, ενώ φροντίστε εκ των προτέρων να έχετε κλείσει τη θέση σας.


Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων – Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


🔎 Απαραίτητα Για Την Εκδρομή


1. Ορειβατικά παπούτσια

2. Μπατόν πεζοπορίας (προαιρετικά)

3. Ρούχα κατάλληλα για την εποχή, όπως ορειβατικό παντελόνι, χειμερινό κολάν, γιλέκο, ρούχα από ύφασμα που στεγνώνει γρήγορα, t-shirt, αντιανεμικό, fleece, ισοθερμικό, μπουφάν κλπ

4. Αδιάβροχο (απαραιτήτως)

5. Ορειβατικό σακίδιο πλάτης για τις πεζοπορίες

6. Παγούρι νερού 1 lt ή μπουκάλι νερού 1,5 lt

7. Σνακ όπως σάντουιτς, μπάρες δημητριακών, παστέλια, ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα, φρούτα κλπ

8. Χαρτομάντιλα, υγρά μαντιλάκια

9. Είδη προσωπικής υγιεινής, εσώρουχα, κάλτσες, σαγιονάρες

10. Αντισηπτικό χεριών

11. Μάσκα προστασίας προσώπου (προαιρετικά για το λεωφορείο)

12. Αστυνομική ταυτότητα

13. Μαγιό και πετσέτα θαλάσσης (προαιρετικά)


Σημαντικές Παρατηρήσεις:


• Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί τηρώντας όλα τα μέτρα προσωπικής προστασίας και τους κανόνες υγιεινής, όπως ορίζονται από την ισχύουσα νομοθεσία. Το τουριστικό γραφείο μας δε φέρει καμία ευθύνη, εάν κάποιος/κάποια συμμετέχων/ουσα δεν επιθυμεί να συμμορφωθεί με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα ισχύουν κατά τη χρονική περίοδο διεξαγωγής της εκδρομής. Όλοι οι συμμετέχοντες οφείλουν να ακολουθούν τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις για τη συμμετοχή τους στην εκδρομή.
• Το πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί μερικώς αναλόγως των καιρικών συνθηκών.
• Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε οργανωμένο ταξίδι του τουριστικού γραφείου µας προϋποθέτει την προσεκτική μελέτη του προγράμματος του συγκεκριμένου ταξιδιού και σημαίνει την ανεπιφύλακτη αποδοχή από τον πελάτη όλων των όρων συμμετοχής, όπως αναφέρονται κατά περίπτωση στην κάθε εκδρομή μας και πάντα στην ιστοσελίδα www.greenoliver.gr αναλυτικά.

ΦΟΡΜΑ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ