+30 2310 283534, +30 6977 212892 Δευ-Παρ 09:30 - 17:30
ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ
Espa Banner
Espa Banner

ΣΑΝΗ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ & ΒΟΥΤΙΑ
ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ 22/05

ΣΑΝΗ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ & ΒΟΥΤΙΑ
ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ 22/05

ΣΑΝΗ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ & ΒΟΥΤΙΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

🌿 Σάνη πεζοπορία και βουτιά στη θάλασσα στην Κασσάνδρα || Σάββατο 22 Μαΐου 2021


💯 Μία μονοήμερη περιπατητική εκδρομή από το γραφείο τουρισμού Green Oliver, που εξειδικεύεται στις πεζοπορικές εκδρομές και τον τουρισμό περιπέτειας, στο 1ο πόδι της Χαλκιδικής, τη μαγευτική Κασσάνδρα! Μία πανέμορφη διαδρομή, που θα συνδυαστεί με τις πρώτες μας καλοκαιρινές βουτιές σε κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά και παιχνίδια στην άμμο! Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί με Green bus και με ιδιωτικά αυτοκίνητα!


💚 Κασσάνδρα


Κασσάνδρα ή πιο απλά το 1ο πόδι της Χαλκιδικής! Πρόκειται για τη δυτικότερη χερσόνησο από τις τρεις της Χαλκιδικής! Ιδιαίτερα φημισμένη κάθε καλοκαίρι αποτελεί πόλο έλξης για χιλιάδες Θεσσαλονικείς και ξένους τουρίστες!


Αμέτρητες αμμουδιές, πελώρια πεύκα που αγγίζουν τα καταγάλανα νερά και μικροί κολπίσκοι συνθέτουν τον απόλυτο παραθεριστικό προορισμό της Βόρειας Ελλάδας!


Πληροφορίες Εκδρομής


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν στην εκδρομή με πούλμαν (αυστηρή τήρηση μέγιστης πληρότητας και υποχρεωτική χρήση ατομικής μάσκας προσώπου στο πούλμαν για την ασφαλή διεξαγωγή της εκδρομής σύμφωνα με όλους τους κανόνες υγιεινής και τα μέτρα προσωπικής προστασίας όπως ορίζει η πολιτεία), ενώ μπορούν να συμμετέχουν και με ιδιωτικά αυτοκίνητα.


Αναχώρηση του πούλμαν το Σάββατο 22/05 το πρωί. Αναλυτικά:


• 07.30 από το φανάρι στο ύψος του One Salonica (περιοχή Media Markt).
• 07.45 από το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης επί της Μανώλη Ανδρονίκου (προέκταση της Βασ. Όλγας και της Βασ. Γεωργίου προς το κέντρο, λίγο μετά το Δημαρχείο).
• 08.00 από τη διασταύρωση των οδών Κων. Καραμανλή (πρώην Νέα Εγνατία) και Βούλγαρη (αμέσως μετά το φανάρι).


Παρακαλείσθε να είστε 10 λεπτά νωρίτερα στα σημεία συνάντησης, ώστε να μην υπάρχουν καθυστερήσεις στις αναχωρήσεις μας. Το πούλμαν αναχωρεί την προγραμματισμένη ώρα.


Μετακίνηση με αυτοκίνητα:


Για όσους συμμετέχουν με ιδιωτικά αυτοκίνητα, η συνάντησή μας θα είναι στις 09.00 στα ΚΤΕΛ Χαλκιδικής στα Μουδανιά (ακριβές σημείο συνάντησης: shorturl.at/tuL49). Το γραφείο τουρισμού Green Oliver δε φέρει καμία ευθύνη για τη μετακίνηση και μεταφορά των συμμετεχόντων με ΙΧ. Το συνολικό κόστος μετακίνησης ανά όχημα συμπεριλαμβανομένης της επιστροφής είναι περίπου στα 15 – 20 ευρώ.


Αφού συγκεντρωθούμε στο σημείο συνάντησης, όπου θα πραγματοποιηθεί σύντομη στάση για καφέ και σνακ, θα συνεχίσουμε με το πούλμαν και τα αυτοκίνητα μέχρι να φτάσουμε στο σημείο από όπου θα ξεκινήσουμε την πεζοπορία μας ως τις 10.00.


🔎 Πληροφορίες Διαδρομής


Μία απίστευτου φυσικού κάλλους πεζοπορική διαδρομή, που κινείται δίπλα στα καταγάλανα νερά της θάλασσας μέσα σε δάσος πεύκης και αρωματικών – φαρμακευτικών φυτών!


Πρόκειται για ένα από τα πρώτα μονοπάτια που σηματοδοτήθηκε στην Κασσάνδρα, που είναι πραγματικά ξεχωριστό συνδυάζοντας με τρόπο μαγικό το δάσος με τη θάλασσα!


Εκπληκτικές θέσεις θέας με κιόσκια και παγκάκια, αμμουδερές παραλίες και πελώρια πεύκα σε συνδυασμό με την αύρα της θάλασσας συνθέτουν ένα ειδυλλιακό περιβάλλον, που καλεί κάθε γνήσιο πεζοπόρο να το εξερευνήσει και να γίνει ένα με την πανέμορφη φύση!


Στάσεις για μπάνιο και βουτιές στη θάλασσα, μαύρισμα στη χρυσαφένια αμμουδιά και ατελείωτα παιχνίδια!


Μία σχετικά βατή πεζοπορία που απευθύνεται στους περισσότερους με μέτρια φυσική κατάσταση. Μία διαδρομή που καταλήγει στη Σίβηρη για όσους συμμετέχουν με πούλμαν, ενώ θα είναι μπρος – πίσω έως τη Χελώνα (στα μισά περίπου της διαδρομής) για όσους συμμετέχουν με ιδιωτικά αυτοκίνητα που θα επιστρέψουν με συνοδό στο σημείο εκκίνησης.


Συγκεκριμένα:


• Συνολικό μήκος διαδρομής: 11 χιλ.
• Ελάχιστο υψόμετρο: 0 μέτρα (θάλασσα)
• Μέγιστο υψόμετρο: 100 μέτρα
• Συνολικός χρόνος πεζοπορίας: 3.30 – 4 ώρες
• Βαθμός δυσκολίας διαδρομής: 1+/2 (κλίμακα 1 – 5, μέτρια φυσική κατάσταση)
• Κατάλληλο για παιδιά: 8+ (απαραίτητη η συνοδεία γονέα)


Η αναχώρησή μας από την Κασσάνδρα υπολογίζεται γύρω στις 17.30 – 18.00, ενώ η επιστροφή μας στη Θεσσαλονίκη ως τις 19.30, όπου για όσους συμμετέχουν με πούλμαν θα πραγματοποιηθούν στάσεις σε όλα τα σημεία αναχωρήσεων.


Πληροφορίες Συμμετοχής / άτομο


• Με πούλμαν: 20€
• Με αυτοκίνητο: 10€


Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται:


• Επαγγελματίες, έμπειροι συνοδοί του γραφείου εναλλακτικού τουρισμού Green Oliver
• Ασφάλεια γραφείου τουρισμού
• Οργάνωση και συντονισμός από την Green Oliver
• ΦΠΑ


Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους παρακάτω στη φόρμα ή στέλνοντας ονοματεπώνυμο, e-mail και κινητό τηλέφωνο με e-mail στο [email protected], με μήνυμα στη σελίδα Green Oliver ή καθημερινές 10.00 – 18.00 στα τηλέφωνα 6977 212892 και 2310 283534, ώστε να γίνει η κράτηση θέσης.


Για το πούλμαν:


Τις επόμενες ημέρες οι συμμετέχοντες καλούνται να πραγματοποιήσουν κατάθεση προκαταβολής 10 ευρώ για την επιβεβαίωση της συμμετοχής τους. Σε διαφορετική περίπτωση η κράτηση ακυρώνεται. Εξόφληση στο πούλμαν.


Για τα αυτοκίνητα:


Η κατάθεση των 10 ευρώ μπορεί να γίνει εκ των προτέρων σε τραπεζικούς λογαριασμούς ή με απευθείας πληρωμή στο σημείο συνάντησης.


Επιστροφή χρημάτων για ακύρωση συμμετοχής μπορεί να γίνει μέχρι και 4 ημέρες πριν από την ημέρα έναρξης της εξόρμησης. Σε διαφορετική περίπτωση δε γίνεται επιστροφή λόγω των προγραμματισμένων εξόδων της εκδρομής.


Στην κατάθεση μη ξεχάσετε να σημειώσετε το ονοματεπώνυμό σας και την εκδρομή που συμμετέχετε, ενώ φροντίστε εκ των προτέρων να έχετε κλείσει τη θέση σας.


Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων – Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


Απαραίτητα για την Εκδρομή


1. Ορειβατικά μποτάκια, trail running ή αθλητικά παπούτσια
2. Μπατόν πεζοπορίας (προαιρετικά)
3. Ρούχα κατάλληλα για την εποχή όπως ελαφρύ ορειβατικό παντελόνι, κολάν, βερμούδα, σορτς, γιλέκο, ρούχα από ύφασμα που στεγνώνει γρήγορα, t-shirt, ελαφρύ μπουφάν κλπ (για τον καιρό ενημερώνουμε αναλυτικά λίγες ημέρες πριν την οργανωμένη εκδρομή)
4. Αδιάβροχο (απαραιτήτως πάντα)
5. Σακίδιο πλάτης για τα προσωπικά σας αντικείμενα
6. Παγούρι νερού 1 lt ή μπουκάλι νερού 1,5 lt
7. Σνακ όπως σάντουιτς, τάπερ με φαγητό, μπάρες δημητριακών, παστέλια, ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα, φρούτα κλπ
8. Χαρτομάντιλα, υγρά μαντιλάκια
9. Μαγιό, πετσέτα, σαγιονάρες
10. Αντηλιακό, γυαλιά ηλίου, καπέλο
11. Είδη προσωπικής υγιεινής και αντισηπτικό χεριών
12. Μάσκα προστασίας προσώπου (απαραιτήτως για το πούλμαν)


Σημείωση: Οι συμμετέχοντες αποδέχονται όλους τους όρους συμμετοχής του διοργανωτή, όπως αναφέρονται στην ιστοσελίδα www.greenoliver.gr αναλυτικά.

ΦΟΡΜΑ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ