+30 2310 283534, +30 6977 212892 Δευ-Παρ 09:30 - 17:30
ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ
Espa Banner
Espa Banner

ΠΟΔΗΛΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ
ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΟΠΕΓΧΑΓΗΣ 22/07 - 26/07

ΠΟΔΗΛΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ
ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΟΠΕΓΧΑΓΗΣ 22/07 - 26/07

ΠΟΔΗΛΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΟΠΕΓΧΑΓΗΣ 22-26.07

🌿 Ποδηλατώντας στην παραμυθένια πόλη της Κοπεγχάγης || 22 – 26 Ιουλίου 2022


💯 Πέντε μαγικές ημέρες από το Γραφείο Γενικού Τουρισμού & Υπαίθριων Δραστηριοτήτων Green Oliver στην πρωτεύουσα της Δανίας, την ονειρεμένη Κοπεγχάγη με την ποδηλατική κουλτούρα! Ένα ταξίδι εξερεύνησης και περιήγησης με ποδήλατα στο άλλοτε ψαροχώρι των Βίκινγκ, που είναι σήμερα μία σύγχρονη Ευρωπαϊκή πόλη υπόδειγμα αστικής ανάπτυξης! Εκεί στην όμορφη Κοπεγχάγη, θα έχουμε την ευκαιρία να ποδηλατήσουμε πλάι στα ρομαντικά κανάλια και τις περιαστικές καταπράσινες περιοχές της, να θαυμάσουμε την ενδιαφέρουσα δανέζικη αρχιτεκτονική, καθώς όμως και να χαρούμε τη βραδινή ζωή και τη μοντέρνα γαστρονομία της Δανίας! Μία εκδρομή που συνδυάζει το ήπιο ποδήλατο σε αστικό και ημιαστικό περιβάλλον με τον Ευρωπαϊκό πολιτισμό, ενώ αναδεικνύει και τη σημασία της βιώσιμης αστικής ανάπτυξης των πόλεων του 21ου αιώνα.


Κοπεγχάγη


Είναι η πρωτεύουσα και πολυπληθέστερη πόλη της Δανίας, ενώ χωρίς αμφιβολία είναι και μία από τις πιο cool και σύγχρονες πρωτεύουσες της Ευρώπης! Βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του νησιού Σέλαν, 42 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Μάλμε της Σουηδίας, ενώ εκτείνεται και σε τμήματα του νησιού Άμεγια.


Η Κοπεγχάγη έγινε πρωτεύουσα της Δανίας στις αρχές του 15ου αιώνα. Από το 2000 και έπειτα είχε σημαντική αστική και πολιτιστική ανάπτυξη, ενώ έχει καταφέρει να αναγνωρίζεται ως μία από τις πιο φιλικές προς το περιβάλλον πόλεις στον κόσμο (θεωρείται πρότυπο για την πράσινη οικονομία της, όντας πρωτοπόρος στον Κατάλογο της Παγκόσμιας Πράσινης Οικονομίας του 2012, ενώ έχει λάβει επίσης τον τίτλο της «Πράσινης Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας του 2014»).


Η Κοπεγχάγη ακόμη φιλοδοξεί να γίνει ουδέτερη ως προς τον άνθρακα μέχρι το 2025. Ο στόχος είναι τα εμπορικά κτίρια και οι κατοικίες να μειώσουν την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας και η συνολική κατανάλωση θερμότητας να μειωθεί κατά 20%. Μέχρι το 2025 το 75% των μετακινήσεων θα πρέπει να γίνονται με τα πόδια, με ποδήλατο ή με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Επιπλέον, υπάρχει σχεδιασμός, ώστε το 20-30% των αυτοκινήτων μέχρι το 2025 να λειτουργούν με ηλεκτρισμό ή βιοκαύσιμο.


Ποδηλατική Κουλτούρα


Το κύριο μεταφορικό μέσο στην Κοπεγχάγη είναι το ποδήλατο, σε όλες τις μορφές του, με μία, δύο, τρεις ρόδες, με καλαθάκια ή χωρίς, με κουβούκλιο πίσω για τη μεταφορά προϊόντων και ενίοτε με μια τετράγωνη κατασκευή μπροστά, ώστε να χωράνε τα μωράκια μέσα και να παίζουν, ενώ ο γονιός κάνει πετάλι.


Ποδήλατα με κάθε είδους αναβάτη, από στελέχη εταιρειών με κουστούμια και κυρίες με τουαλέτες έως τουρίστες με σαγιονάρα (που ποδηλατικά μιλώντας είναι λάθος)! Χιλιάδες ποδήλατα παντού, όπου κινούνται μανιωδώς σε άρτια δομημένους ποδηλατοδρόμους, με τα δικά τους φανάρια, τον δικό τους κώδικα κυκλοφορίας και πάντα προτεραιότητα!


Σήμερα, στην Κοπεγχάγη ο αριθμός των ποδηλάτων είναι μεγαλύτερος από αυτό των κατοίκων, ενώ το συνολικό μήκος του δικτύου των ποδηλατοδρόμων ξεπερνάει τα 400 χιλιόμετρα!


💚 Πρόγραμμα Εκδρομής


Μία ακόμη πρωτοποριακή Green Oliver εκδρομή αυτή τη φορά στη σύγχρονη πόλη της Κοπεγχάγης! Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις ποδηλατάδες με ξεναγό τις πρωινές ώρες, ενώ την υπόλοιπη μέρα θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε κάθε καλά κρυμμένο μυστικό της πρωτεύουσας της Δανίας! Πάρκα, εστιατόρια, μπαρ, κανάλια, ιστορικά μνημεία, μουσεία, παλάτια και πολλές πολλές ακόμα εκπλήξεις! Ενώ για τους πιο φανατικούς ποδηλάτες θα διεξαχθούν προαιρετικά και απογευματινές βόλτες πάνω στα ποδήλατα μας!


Αναλυτικά:


1η ημέρα


Άφιξη στις 10.30 στο αεροδρόμιο της Κοπεγχάγης και παραλαβή αποσκευών. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας, Hotel Sct. Thomas, που βρίσκεται κεντρικά στην Κοπεγχάγη, όπου θα τακτοποιηθούμε στα δωμάτιά μας και στη συνέχεια θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για φαγητό.


Νωρίς το απόγευμα θα συναντηθούμε για την πρώτη οργανωμένη βόλτα μας, με τα πόδια αρχικά, για να περπατήσουμε περίπου 1200 μ. μέχρι το Baisikeli, από όπου θα παραλάβουμε τα ποδήλατά μας!


Στη συνέχεια θα πραγματοποιήσουμε αναγνωριστική βόλτα με τα ποδήλατα στη Κοπεγχάγη, για να προσανατολιστούμε και να πάρουμε μία πρώτη εικόνα της πόλης, ενώ το βράδυ θα είμαστε ελεύθεροι για τα πρώτα νυχτοπερπατήματά μας!


2η ημέρα


Πρώτο ξύπνημά μας στην Κοπεγχάγη και η όρεξη για νέες εμπειρίες ξεχειλίζει! Αφού πάρουμε το πρωινό μας, θα συναντήσουμε τον ξεναγό μας για μία ποδηλατική εξερεύνηση στο ιστορικό κέντρο της Κοπεγχάγης! Θα επισκεφθούμε την τεράστια πλατεία Radhuspladsen, όπου δεσπόζει το εντυπωσιακό Δημαρχείο, μια περιοχή που κατά καιρούς πραγματοποιούνται μεγάλες εκδηλώσεις και διαμαρτυρίες.


Θα περάσουμε από τη Λατινική συνοικία του Πανεπιστημίου, που πήρε το όνομά της από την παλιά πανεπιστημιούπολη Københavns Universitet (Πανεπιστήμιο της Κοπεγχάγης που ιδρύθηκε το 1479). Αυτή είναι και μια από τις παλαιότερες και πιο ατμοσφαιρικές συνοικίες της Κοπεγχάγης, με διάσπαρτα ιστορικά κτίρια σε παστέλ αποχρώσεις!


Ενώ το γραφικό Nyhavn θα είναι η επόμενη μας στάση! Ένα ιδιαίτερα όμορφο μέρος στο κανάλι, που χτίστηκε για να συνδέει το λιμάνι με το Kongens Nytorv (πλατεία) και ήταν πρωτοβουλία του βασιλιά Christian V, που μετέφερε το 1670 το κέντρο της πόλης από τη μεσαιωνική περιοχή γύρω από το Gammeltorv σε μια πλακόστρωτη νέα πλατεία με ένα κήπο εμπνευσμένο από τη βασιλική πολεοδομία που αναπτύχθηκε στο Παρίσι τις αρχές του 17ου αιώνα. Ένα στέκι μάλιστα εδώ και καιρό για ναυτικούς και συγγραφείς, συμπεριλαμβανομένου και του Hans Christian Andersen.


Στη συνέχεια, θα περάσουμε με τα ποδήλατά μας από το Amalienborg, την οικία της σημερινής βασίλισσας, που αποτελείται από τέσσερα παλάτια του 18ου αιώνα γύρω από μια μεγάλη πλακόστρωτη πλατεία.


Ενώ θα καταλήξουμε στο Christiansborg Slot, που φιλοξενεί το Folketget (το κοινοβούλιο της Δανίας), το γραφείο του πρωθυπουργού και το Ανώτατο Δικαστήριο.


Η ποδηλατική βόλτα θα διαρκέσει περίπου 3 ώρες και απευθύνεται στους περισσότερους ποδηλάτες με μέτρια φυσική κατάσταση.


Έπειτα, θα είμαστε ελεύθεροι για μεσημεριανό φαγητό, ενώ το απόγευμα θα συναντηθούμε πάλι (προαιρετικά) για μία ποδηλατάδα προς τη φημισμένη γοργόνα της Κοπεγχάγης! Η Μικρή Γοργόνα (Den lille Havfrue) είναι ένα χάλκινο άγαλμα του Edvard Eriksen, που απεικονίζει μια γοργόνα να μεταμορφώνεται σε άνθρωπο. Το γλυπτό εκτίθεται σε έναν βράχο δίπλα στο νερό στον παραλιακό δρόμο.


Όσοι δε συμμετέχουν στην απογευματινή βόλτα με το ποδήλατο, θα έχουν ελεύθερο χρόνο, ενώ το βράδυ όλοι πάλι μαζί θα βρεθούμε για νέες Green Oliver τσάρκες στα εστιατόρια και τα μπαρ της πόλης!


3η ημέρα


Οι μέρες περνάνε όμορφα στην Κοπεγχάγη και ούτε λεπτό δε πρέπει να πηγαίνει χαμένο!


Αφού ξυπνήσουμε και πάρουμε το πρωινό μας, θα συναντήσουμε στις 09.30 τον ξεναγό μας πάνω στα ποδήλατά μας ξανά!


To «Copenhagenize» έχει γίνει ο παγκόσμιος όρος για την ιδιαίτερη ποδηλατική κουλτούρα της Κοπεγχάγης. Έτσι κι εμείς ποδηλατώντας θα ανακαλύψουμε πως η πόλη αναπτύσσει και εξελίσσει το αστικό περιβάλλον της και πως εφαρμόζει «έξυπνες» λύσεις για την καθημερινή κυκλοφορία των κατοίκων της δίνοντας έμφαση στη μετακίνηση με ποδήλατο, έχοντας δημιουργήσει ένα ασφαλές δίκτυο με ειδικές λωρίδες, γέφυρες και σηματοδότες.


Κατά την ποδηλατική διαδρομή που θα ακολουθήσουμε, θα περάσουμε από την πρώην βιομηχανική περιοχή Islands Brygge, ένα από τα πιο δημοφιλή και εμβληματικά σημεία στο κέντρο της πόλης. Εδώ, οι κάτοικοι μαζεύονται και κάνουν ηλιοθεραπεία στο γρασίδι, ενώ κολυμπούν κιόλας στην καρδιά του κέντρου της πόλης!


Ενώ έπειτα θα κατευθυνθούμε προς το Carlsberg, τη πασίγνωστη ζυθοποιεία που ιδρύθηκε το 1847!


Στη συνέχεια μας περιμένουν δύο τόσο ανόμοιες μεταξύ τους γειτονιές, που πραγματικά εντυπωσιάζουν, γιατί αφενός βρίσκονται δίπλα δίπλα αφετέρου διαφέρουν τόσο πολύ! Πρόκειται για το μοντέρνο Vesterbro με τα εκκεντρικά καταστήματα, τις γκαλερί τέχνης και τα μπαρ και το καταπράσινο Frederiksberg με τα ανάκτορα και τους βασιλικούς κήπους! Στο νότιο άκρο του Vesterbro βρίσκεται και το Kødbyen, γνωστό και ως «Περιοχή Συσκευασίας Κρεάτων», που έχει εξελιχθεί σε hotspot για φαγητό με διεθνή και σκανδιναβική κουζίνα, αλλά και ποτό!


Η ποδηλατική βόλτα που θα πραγματοποιήσουμε το πρωινό θα διαρκέσει περίπου 3 ώρες και απευθύνεται στους περισσότερους ποδηλάτες με μέτρια φυσική κατάσταση.


Έπειτα, θα είμαστε ελεύθεροι για μεσημεριανό φαγητό σε ένα τόσο ιδιαίτερο μέρος!


Το απόγευμα θα συναντηθούμε ξανά (προαιρετικά) για μία ποδηλατάδα προς στην πασίγνωστη Christiania, μία κοινωνία που δημιουργήθηκε από την κατάληψη ενός εγκαταλελειμμένου στρατοπέδου το 1971. Το πνεύμα της Christiania εξελίχθηκε γρήγορα σε κίνημα των χίπις και του κολεκτιβισμού σε πλήρη αντίθεση με την προηγούμενη στρατιωτική χρήση του.


Η Freetown Christiania είναι μία αυτοδιαχεριζόμενη κοινότητα 900 – 1.000 κατοίκων, που απλώνεται σε μία έκταση 84 στρεμμάτων. Η περιοχή έχει προσελκύσει αντικομφορμιστές από όλο τον κόσμο, αναπτύσσοντας την έννοια της συλλογικότητας και της αρμονικής διαβίωσης. Μία «Ελεύθερη Πολιτεία», που «στήθηκε» απέναντι στην αυταρχική γραφειοκρατία και αποτελείται από ιδιόμορφα σπίτια, φιλόξενους κήπους, εστιατόρια, μπυραρίες και χώρους μουσικής.


Η επίσκεψή μας στην Christiania θα γίνει με πλήρη σεβασμό στην τοπική κουλτούρα, με σκοπό να καταλάβουμε και να γίνουμε έστω και για λίγο κομμάτι αυτής της «επαναστατικής» και πρωτότυπης ιδέας οργάνωσης μιας μικρής κοινωνίας, αλλά και να αντιληφθούμε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει μετά από 50 χρόνια.


Όσοι δε συμμετέχουν στην απογευματινή βόλτα με το ποδήλατο, θα έχουν ελεύθερο χρόνο, ενώ το βράδυ θα βρεθούμε όλοι πάλι μαζί να συνεχίσουμε τις νυχτερινές περιηγήσεις στα πιο «ψαγμένα» στέκια της Κοπεγχάγης με το αστείρευτο Green Oliver πνεύμα και κέφι!


4η ημέρα


Τρίτο ξημέρωμα που η ανατολή του ήλιου μας βρίσκει στην Ευρωπαία Κοπεγχάγη!


Μετά το πρωινό μας στο ξενοδοχείο, θα συναντήσουμε και πάλι τον ξεναγό μας για να εξερευνήσουμε σήμερα «The Green Bicycle Route»!


Θα ακολουθήσουμε με τα ποδήλατά μας την πράσινη διαδρομή (Green Oliver είσαι, πώς αλλιώς!), που αποτελεί τμήμα του σχεδιασμένου δικτύου 100 χιλιομέτρων που θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το 2025 μέσα στην πρωτεύουσα της Κοπεγχάγης. Και είναι πραγματικά τόσο ευχάριστα και ξένοιαστα να ποδηλατείς μακριά από τα οχήματα, ενώ έχεις για συντροφιά σου το κελάϊδισμα μόνο των πουλιών!


Θα διασχίσουμε για 3 ώρες περίπου περιοχές με πάρκα, λίμνες και γειτονιές που έχουν σε κάθε διαδρομή τον δικό τους μοναδικό χαρακτήρα!


Ενώ αφού ολοκληρώσουμε την πρωινή ποδηλατάδα μας, τις μεσημεριανές ώρες θα είμαστε ελεύθεροι για να απολαύσουμε το φαγητό μας.


Το απόγευμα, με όσους το επιθυμούν, θα υπάρχει προαιρετική βόλτα στο Tivoli!


Το Tivoli, γνωστό και ως Tivoli Gardens, είναι ένα πάρκο ψυχαγωγίας και ένας κήπος αναψυχής στο κέντρο της πόλης. Το πάρκο πρωτολειτούργησε τον Αυγούστου 1843 και είναι το 2ο παλιότερο σε λειτουργία λούνα παρκ στον κόσμο!


Τελευταίο βράδυ στην Κοπεγχάγη και ο νοών νοείτω! Απόψε η νύχτα στην Κοπεγχάγη θα είναι βαμμένη Green!


5η ημέρα


Όλα τα καλά τελειώνουν κάποια στιγμή μέχρι να έρθουν τα ακόμη καλύτερα!


Αφού πάρουμε το πρωινό μας στο ξενοδοχείο, θα αναχωρήσουμε προς το αεροδρόμιο για να ξεκινήσουμε τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα. Η καλύτερη ώρα για να σχεδιάσουμε τα επόμενα ταξίδια μας στο εξωτερικό!


✔️ Πληροφορίες Συμμετοχής


• Μονόκλινο δωμάτιο: 994€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ
• Δίκλινο δωμάτιο/άτομο: 859€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ


Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται:


• Αεροπορικό εισιτήριο με την Aegean: Θεσσαλονίκη – Αθήνα – Κοπεγχάγη και επιστροφή (με παραδοτέα βαλίτσα μέχρι 23 kg και 1 χειραποσκευή μέχρι 8 kg)
• Μετακίνηση με ιδιωτικό λεωφορείο από το αεροδρόμιο προς το ξενοδοχείο και το αντίστροφο κατά την αναχώρηση
• 4 διανυκτερεύσεις κεντρικά στην Κοπεγχάγη στo 3* Hotel Sct. Thomas
• Πρωινό καθημερινά
• Ενοικίαση ατομικών ποδηλάτων για 3 ημέρες (23, 24 & 25 Ιουλίου 2022)
• Πρωινές ποδηλατάδες με ξεναγό
• Προαιρετικές απογευματινές ποδηλατάδες
• 2 επαγγελματίες, πιστοποιημένοι, έμπειροι συνοδοί του γραφείου εναλλακτικού τουρισμού Green Oliver
• Ασφάλεια αστικής ευθύνης τουριστικού γραφείου
Ταξιδιωτική ασφάλιση με επέκταση Covid-19 και ξενοδοχείο καραντίνας (ρωτήστε μας για αναλυτικές πληροφορίες )
• Οργάνωση και συντονισμός από την Green Oliver
• ΦΠΑ


Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται:


Φόροι αεροδρομίων & επίναυλος καυσίμου (125€)
• Είσοδοι σε μουσεία, αξιοθέατα και αρχαιολογικούς χώρους
• Επιπλέον διατροφή, προσωπικά έξοδα, αχθοφορικά
• Ότι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα


✔️ Πώς Κάνετε Κράτηση


Δηλώστε το ενδιαφέρον σας για συμμετοχή συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας παρακάτω στη φόρμα ή στέλνοντας ονοματεπώνυμο, e-mail και κινητό τηλέφωνο με e-mail στο [email protected], με μήνυμα στη σελίδα Green Oliver στο Facebook ή καθημερινές 10.00 – 18.00 στα τηλέφωνα 6977 212892 και 2310 283534. Το τμήμα κρατήσεων θα επικοινωνήσει ακολούθως μαζί σας.


Η κράτηση της θέσης επιβεβαιώνεται με την κατάθεση προκαταβολής 100€ τις επόμενες 4 εργάσιμες ημέρες. Σε διαφορετική περίπτωση η θέση απελευθερώνεται αυτόματα. Η προκαταβολή δεν επιστρέφεται παρά μόνο σε περίπτωση ακύρωσης της εκδρομής από το ίδιο το τουριστικό γραφείο.


Για τη δική σας διευκόλυνση, οι δόσεις μέχρι την τελική εξόφληση για τη συμμετοχή σας στην εκδρομή ορίζονται ως εξής:


180€ μέχρι 22 Φεβρουαρίου 2022
180€ μέχρι 22 Μαρτίου 2022
180€ μέχρι 22 Απριλίου 2022
180€ μέχρι 27 Μαΐου 2022


Εξόφληση υπολοίπου το αργότερο μέχρι 4 Ιουλίου 2022.


✔️ Πολιτική Ακυρώσεων


Η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.


Ακύρωση μέχρι 22 Μαρτίου 2022: Επιστροφή 100% του ποσού που έχει πληρωθεί, χωρίς να υπολογίζεται σε αυτό η προκαταβολή.
Ακύρωση από 23 Μαρτίου έως 22 Απριλίου 2022: Επιστροφή 75% του ποσού που έχει πληρωθεί, χωρίς να υπολογίζεται σε αυτό η προκαταβολή.
Ακύρωση από 23 Απριλίου έως 27 Μαΐου 2022: Επιστροφή 50% του ποσού που έχει πληρωθεί, χωρίς να υπολογίζεται σε αυτό η προκαταβολή.
Ακύρωση από 28 Μαΐου έως 4 Ιουλίου 2022: Επιστροφή 25% του ποσού που έχει πληρωθεί, χωρίς να υπολογίζεται σε αυτό η προκαταβολή.
Ακύρωση από 5 Ιουλίου 2022 έως την αναχώρηση: Καμία επιστροφή χρημάτων.


Τρόποι Πληρωμής Εδώ


Στις καταθέσεις μη ξεχνάτε να σημειώνετε το ονοματεπώνυμό σας και την εκδρομή που συμμετέχετε, ενώ φροντίστε εκ των προτέρων να έχετε κλείσει τη θέση σας.


Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 31 Ιανουαρίου 2022 αναλόγως διαθεσιμότητας – Προσοχή: Περιορισμένες θέσεις, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.


🔎 Απαραίτητα Για Την Εκδρομή


Σημαντική σημείωση: Ένα μήνα περίπου πριν την εκδρομή θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση αναλυτικής ενημέρωσης όλων των συμμετεχόντων για την εκδρομή.


Για το αεροπορικό ταξίδι:


• Διαβατήριο ή ταυτότητα (και φωτοτυπία)
• Μάσκα προστασίας προσώπου


Για τη Δανία:


• Διαβατήριο ή ταυτότητα (και φωτοτυπία)
• Μάσκα προστασίας προσώπου
• Ρούχα όπως βερμούδα, σορτς, κολάν, ελαφρύ παντελόνι, ρούχα από ύφασμα που στεγνώνει γρήγορα, γιλέκο, αντιανεμικό, fleece, ελαφρύ μπουφάν κλπ (για τον καιρό ενημερώνουμε αναλυτικά λίγες ημέρες πριν την οργανωμένη εκδρομή)
• Χρήματα (συνάλλαγμα) και πιστωτικές κάρτες
• Φωτογραφική μηχανή, βιντεοκάμερα κλπ
• Παγούρι νερού
• Χαρτομάντιλα, υγρά μαντιλάκια
• Είδη προσωπικής υγιεινής
• Αντισηπτικό χεριών
• Γυαλιά ηλίου, αντηλιακό, καπέλο
• Μαγιό, πετσέτα (προαιρετικά)
• Αδιάβροχο (απαραιτήτως πάντα)
• Αθλητικά παπούτσια και σαγιονάρες
• Μικρό σακίδιο πλάτης για ποδηλατάδες


Σημαντικές Παρατηρήσεις:


• Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί τηρώντας όλα τα μέτρα προσωπικής προστασίας και τους κανόνες υγιεινής, όπως ορίζονται από την ισχύουσα νομοθεσία. Το τουριστικό γραφείο μας δε φέρει καμία ευθύνη, εάν κάποιος/κάποια συμμετέχων/ουσα δεν επιθυμεί να συμμορφωθεί με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα ισχύουν κατά τη χρονική περίοδο διεξαγωγής της εκδρομής. Όλοι οι συμμετέχοντες οφείλουν να ακολουθούν τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις για τη συμμετοχή τους στην εκδρομή.
• Το πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί μερικώς αναλόγως των συνθηκών.
• Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε οργανωμένο ταξίδι του τουριστικού γραφείου µας προϋποθέτει την προσεκτική μελέτη του προγράμματος του συγκεκριμένου ταξιδιού και σημαίνει την ανεπιφύλακτη αποδοχή από τον πελάτη όλων των όρων συμμετοχής, όπως αναφέρονται κατά περίπτωση στην κάθε εκδρομή μας και πάντα στην ιστοσελίδα www.greenoliver.gr αναλυτικά.

ΦΟΡΜΑ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ