+30 2310 283534, +30 6977 212892 Δευ-Παρ 09:30 - 17:30
ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ
Espa Banner
Espa Banner

PILATES & ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ
ΣΤΟ ΣΕΪΧ ΣΟΥ 27/06

PILATES & ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ
ΣΤΟ ΣΕΪΧ ΣΟΥ 27/06

PILATES & ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΣΤΟ ΣΕΪΧ ΣΟΥ 27/06

🤸‍♀️ Pilates & Περπάτημα στο Σέιχ Σου

📆 Τρίτη 27 Ιουνίου 2023, 18.00 – 20.30


🌿  Μία ακόμη οργανωμένη δραστηριότητα στο Σέιχ Σου από το Γραφείο Γενικού Τουρισμού & Υπαίθριων Δραστηριοτήτων Green Oliver, που περιλαμβάνει:

👉 Συνολικό περπάτημα 4 χιλ. ακολουθώντας μονοπάτι στο δάσος του Σέιχ Σου

👉 Πρόγραμμα γυμναστικής pilates


💚 Πληροφορίες Δραστηριότητας


Θα συναντηθούμε την Τρίτη 27/06 στις 18.00 ακριβώς στη Γέφυρα Περαιβού στην Άνω Τούμπα, όπου η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη είτε με συγκοινωνία είτε με αυτοκίνητο (σημείο συνάντησης: https://goo.gl/T3M2s1). Παρακαλείσθε να είστε 10 λεπτά νωρίτερα στο σημείο συνάντησης, ώστε να μην υπάρχει καθυστέρηση στην εκκίνησή μας.


Θα περπατήσουμε αρχικά μέσα σε καταπράσινο δάσος, όπου θα ανακαλύψουμε μαζί τη μοναδική ομορφιά του αναδεικνύοντας για μία ακόμη φορά το περιαστικό δάσος του Σέιχ Σου!


Θα φτάσουμε σε “πλάτωμα” του δάσους, όπου θα πραγματοποιήσουμε το πρόγραμμα γυμναστικής pilates!


Θα έχουμε την ευκαιρία να χαρούμε για μία ακόμη φορά το πανέμορφο δάσος της Θεσσαλονίκης, βελτιώνοντας ταυτόχρονα τη φυσική μας κατάσταση!


Η δραστηριότητα απευθύνεται στους περισσότερους και προσαρμόζεται ανάλογα με το επίπεδο του κάθε ασκούμενου.


Επιστροφή στη Γέφυρα Περαιβού γύρω στις 20.30.


🔎 Pilates


Η μέθοδος Pilates αναπτύχθηκε στη δεκαετία του 1920 από το Γερμανό Joseph Pilates. Είναι ένας συνδυασμός ασκήσεων που στοχεύουν στη γενική ενδυνάμωση του σώματος με έμφαση στον κορμό και στην αποκατάσταση μετά από μυοσκελετικούς τραυματισμούς.


Αναμφίβολα πρόκειται για ένα ιδανικό τρόπο άσκησης, που βελτιώνει τη στάση του σώματος καθώς στοχεύει στην επαναφορά της σπονδυλικής στήλης στη σωστή ανατομική θέση της, την αύξηση της ευλυγισίας, καθώς και της ελαστικότητας.


👌 Πληροφορίες Συμμετοχής


10€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ


Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται:


• Πρόγραμμα γυμναστικής pilates και συνοδεία στο δάσος από πιστοποιημένο συνοδό και pilates instructor του γραφείου εναλλακτικού τουρισμού Green Oliver
• Στρωματάκι mat
• Οργάνωση και συντονισμός από την Green Oliver
• ΦΠΑ


✔️ Πώς Κάνετε Κράτηση


Δηλώστε το ενδιαφέρον σας για συμμετοχή συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας παρακάτω στη φόρμα ή στέλνοντας ονοματεπώνυμο, e-mail και κινητό τηλέφωνο με e-mail στο [email protected] ή καθημερινές 09.30 – 17.30 στα τηλέφωνα 6977 212892 και 2310 283534, ώστε να γίνει η κράτηση θέσης, που επιβεβαιώνεται με την κατάθεση 10€ εντός 1 εργάσιμης ημέρας.

Επιστροφές χρημάτων για τη δραστηριότητα γίνονται μέχρι και 22 Ιουνίου 2023. Από 23 Ιουνίου και έπειτα δε γίνεται καμία επιστροφή χρημάτων λόγω των προγραμματισμένων εξόδων της δραστηριότητας. Μεταφορές χρημάτων σε επόμενη εκδρομή ή δραστηριότητα μπορούν να γίνουν μέχρι και 22 Ιουνίου 2023.


Τρόποι Πληρωμής Εδώ


Στην κατάθεση μη ξεχάσετε να σημειώσετε το ονοματεπώνυμό σας και τη δραστηριότητα που συμμετέχετε, ενώ φροντίστε εκ των προτέρων να έχετε κλείσει τη θέση σας.


Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων – Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


📌 Απαραίτητα για τη Δραστηριότητα


1. Αθλητικά παπούτσια
2. Κολάν, βερμούδα, σορτς, ρούχα από ύφασμα που στεγνώνει γρήγορα, t-shirt, αμάνικο κλπ
3. Αλλαξιά ρούχων
4. Μικρό σακίδιο πλάτης για τα προσωπικά σας αντικείμενα
5. Νερό (απαραιτήτως)
6. Σνακ
7. Μεγάλη πετσέτα
8. Αντισηπτικό χεριών


Σημαντικές Παρατηρήσεις:


Η δραστηριότητα θα πραγματοποιηθεί τηρώντας όλα τα μέτρα προσωπικής προστασίας και τους κανόνες υγιεινής, όπως ορίζει η πολιτεία. Οι συμμετέχοντες αποδέχονται όλους τους όρους συμμετοχής του διοργανωτή, όπως αναφέρονται στην ιστοσελίδα www.greenoliver.gr  αναλυτικά.

ΦΟΡΜΑ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ