+30 2310 283534, +30 6977 212892 Δευ-Παρ 09:30 - 17:30
ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ
Espa Banner
Espa Banner

ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΣΤΟ ΛΕΙΒΑΔΙΤΗ & ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΡΑΝΙΤΗ
KAYAK & RAFTING ΣΤΟ ΝΕΣΤΟ 28/10 - 30/10

ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΣΤΟ ΛΕΙΒΑΔΙΤΗ & ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΡΑΝΙΤΗ
KAYAK & RAFTING ΣΤΟ ΝΕΣΤΟ 28/10 - 30/10

ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΣΤΟ ΛΕΙΒΑΔΙΤΗ & ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΡΑΝΙΤΗ, KAYAK & RAFTING ΣΤΟ ΝΕΣΤΟ 28-30/10

🌿 Πεζοπορία στον Καταρράκτη Λειβαδίτη και τον Γρανίτη, Kayak & Rafting στο Νέστο || Παρασκευή 28 – Σάββατο 29 – Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022


💯 Το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου για φέτος το Γραφείο Γενικού Τουρισμού & Υπαίθριων Δραστηριοτήτων Green Oliver, που εξειδικεύεται στις πεζοπορικές εκδρομές και τον τουρισμό περιπέτειας, επιλέγει για ορμητήριό του στην Ελλάδα τη γραφική και αγαπημένη Ξάνθη! Από εκεί, θα επισκεφθούμε το μαγευτικό Καταρράκτη του Λειβαδίτη και τον άγνωστο για τους περισσότερους Γρανίτη, όπου θα πεζοπορήσουμε μέσα σε χρυσοκίτρινα φθινοπωρινά χρώματα την καλύτερη εποχή του χρόνου! Ενώ θα έχουμε την ευκαιρία να ζήσουμε και μία μοναδική εμπειρία στα Στενά του Νέστου, όπου θα πραγματοποιήσουμε διάσχιση με kayak, rafting και δραστηριότητες δίπλα στο ποτάμι! Join the Green bus για μία ακόμη συναρπαστική τριήμερη εκδρομή με την ωραιότερη παρέα της Βόρ. Ελλάδας και επαγγελματίες πιστοποιημένους συνοδούς!


✅ Ξάνθη


Χτισμένη στους πρόποδες της οροσειράς της Ροδόπης, η Ξάνθη αποτελεί ένα πραγματικό στολίδι της Θράκης, που συνδέει τη Μαύρη Θάλασσα με το Αιγαίο.


Είναι η αναμφισβήτητη Αρχόντισσα της Θράκης, μία από τις ομορφότερες πόλεις της Βόρειας Ελλάδας! Τα στενά σοκάκια της Παλιάς Πόλης στολίζουν τα καλοδιατηρημένα αρχοντικά με την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική, καθώς αποτελούν ένα εκπληκτικό μείγμα του ελληνικού νεοκλασικισμού, της τοπικής αρχιτεκτονικής και της οθωμανικής τεχνοτροπίας.


Αν προσθέσει κανείς και τις υπέροχες εκκλησίες και τις γραφικές πλατείες, η Παλιά Πόλη της Ξάνθης σίγουρα αποτελεί ένα ζωντανό υπαίθριο μουσείο που εξακολουθεί να διατηρεί την παλιά του αίγλη και ατμόσφαιρα!


Νέστος


Με συνολικό μήκος 243 χιλ. εκ των οποίων τα 130 χιλ. βρίσκονται σε Ελληνικό έδαφος, ο Νέστος πηγάζει από τα όρη Ρίλα της Βουλγαρίας και αφού διασχίσει τους ορεινούς όγκους της Δυτικής Ροδόπης και το όρος Φαλακρό στο νομό Δράμας, εκβάλλει στο Βόρειο Αιγαίο.


Ο υδροβιότοπος που σχηματίζεται στο Δέλτα του ποταμού, έκτασης 550.000 στρεμμάτων, είναι διεθνούς σημασίας και προστατεύεται από τη συνθήκη Ραμσάρ αποτελώντας καταφύγιο για τεράστιο αριθμό πουλιών, αλλά και διάφορων άλλων ζώων. Συγκεκριμένα, βρίσκουν καταφύγιο ή τροφή 300 είδη πουλιών, 30 είδη αρπακτικών, 11 είδη αμφιβίων, 21 είδη ερπετών, ενώ αρκετά είναι και τα είδη ψαριών που ζουν στις λιμνοθάλασσες του Δέλτα.


Τα Στενά του Νέστου εντάσσονται στο δίκτυο Natura 2000.


💚 Πληροφορίες Εκδρομής


1η ημέρα


Αναχώρηση με ιδιωτικό λεωφορείο την Παρασκευή 28/10 νωρίς το πρωί για ένα ακόμη συναρπαστικό ταξίδι σε Green Oliver παλμούς!


Αναλυτικά οι αναχωρήσεις μας:


• 06.30 από τη διασταύρωση των οδών Κων. Καραμανλή (πρώην Νέα Εγνατία) και Βούλγαρη (μπροστά στα Everest).
• 06.45 από το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης επί της Μανώλη Ανδρονίκου (προέκταση της Βασ. Όλγας και της Βασ. Γεωργίου προς το κέντρο, λίγο μετά το Δημαρχείο).
• 07.00 από το φανάρι στο ύψος του One Salonica μπροστά από το ανοικτό πάρκινγκ (διαγωνίως απέναντι από Media Markt).


Παρακαλείσθε να είστε 10 λεπτά νωρίτερα στα σημεία συνάντησης, ώστε να μην υπάρχουν καθυστερήσεις στις αναχωρήσεις μας. Το πούλμαν αναχωρεί την προγραμματισμένη ώρα.


Η εκδρομή πεζοπορίας και περιπέτειας μόλις ξεκίνησε και πρώτος μας προορισμός η γραφική Σταυρούπολη! Εκεί είναι και το σημείο που θα χωριστούμε για την 1η ημέρα σε 3 γκρουπάκια ανάλογα με τις επιθυμίες μας!


Group 1o – Kayak


Εμείς ξεκινάμε απευθείας για μία εκπληκτική διαδρομή με καγιάκ (διθέσια ανοικτού τύπου), που διασχίζει το Αισθητικό Δάσος του ποταμού Νέστου! Μία μοναδική εμπειρία, κατάλληλη για όσες και όσους επιζητούν το κάτι παραπάνω και λατρεύουν τις εξερευνήσεις στη φύση!


Η κατάβαση του ποταμού είναι 20 χιλ., διαρκεί περίπου 5 ώρες και απευθύνεται και σε άτομα χωρίς εμπειρία, ενώ ενδείκνυται ακόμη για παιδιά από 7 ετών και άνω με τη συνοδεία γονέα/κηδεμόνα. Κατά τη διάρκεια της κατάβασης θα κάνουμε 2 μεγάλα διαλείμματα για πικ-νικ και βουτιά ακόμη (προαιρετικά) στο ποτάμι!


Η εντυπωσιακή πορεία που θα ακολουθήσουμε με τα καγιάκ θα καταλήξει τελικά στην όμορφη Γαλάνη.


Το κόστος συμμετοχής στη δραστηριότητα με καγιάκ συμπεριλαμβανομένου πικ-νικ ανέρχεται στα 40€ / άτομο. Για τη δραστηριότητα παρέχονται προαιρετικά στολές neoprene. Μέγιστη χωρητικότητα δραστηριότητας 20 άτομα, ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας αυστηρά.


Group 2o – Πεζοπορία


Εμείς θα έχουμε χρόνο 45 λεπτών περίπου για να δούμε και να περιηγηθούμε στην όμορφη Σταυρούπολη! Έπειτα, θα συνεχίσουμε με το λεωφορείο μας παρακάτω για να επισκεφθούμε τώρα τη Γαλάνη στο Νέστο, όπου μας περιμένει μία εξαιρετική πεζοπορία δίπλα στον ποταμό!


Θα ακολουθήσουμε αρχικά πετρόχτιστο μονοπάτι, φτιαγμένο από τους εργάτες που εργάζονταν για την κατασκευή σιδηροδρομικής γραμμής. Ενώ έπειτα η πορεία μας θα συνεχιστεί παραποτάμια σε όλο το μήκος της, ανάμεσα από εντυπωσιακές πλαγιές που βυθίζονται στα νερά του Νέστου, εκεί όπου μία «εκκωφαντική σιωπή» προκαλεί δέος και θαυμασμό για το μεγαλείο της φύσης!


Μία πεζοπορία στο Νέστο, που είναι πραγματικά ονειρεμένη και μας χαρίζει απίστευτες εικόνες!


Αφού φτάσουμε μέχρι τις ράγες των τρένων, σε εκείνο το σημείο θα σταματήσουμε την πορεία μας, για να ακολουθήσουμε τώρα την αντίθετη κατεύθυνση μέχρι να επιστρέψουμε πίσω στη Γαλάνη.


Πρόκειται για μία διαδρομή σχετικά βατή, που απευθύνεται σε άτομα με ικανοποιητική φυσική κατάσταση.


Συγκεκριμένα:


• Συνολικό μήκος διαδρομής: 7,5 χιλ. (μπρος / πίσω)
• Συνολικός χρόνος πεζοπορίας (με τις στάσεις): 2.30 – 3.00 ώρες
• Βαθμός δυσκολίας διαδρομής: 1+/2 (κλίμακα 1 – 5, ικανοποιητική φυσική κατάσταση)
• Κατάλληλο για παιδιά: 7+ (απαραίτητη η συνοδεία από γονέα/κηδεμόνα)


Group 3o – Rafting & Δραστηριότητες


Κι εμείς θα έχουμε χρόνο 45 λεπτών για να δούμε και να περιηγηθούμε στην όμορφη Σταυρούπολη! Έπειτα, θα συνεχίσουμε με το λεωφορείο μας παρακάτω για να επισκεφθούμε τώρα τη Γαλάνη στο Νέστο! Εκεί μας περιμένουν ούτε μία ούτε δύο, αλλά τέσσερις δραστηριότητες!


Βατό rafting χωρίς τεχνικά περάσματα για 40 περίπου λεπτά στο Νέστο, τοξοβολία σα τους μικρούς «Ρομπέν των Δασών», πύργος αναρρίχησης και εναέριο πέρασμα του Νέστου πάνω σε συρματόσχοινο (flying fox)! Αδρεναλίνη και ποικιλία κατάλληλη για όλους!


Το κόστος συμμετοχής στις τέσσερις δραστηριότητες ανέρχεται στα 30€ / άτομο. Για τη δραστηριότητα του rafting παρέχονται προαιρετικά και στολές neoprene.


Όλα τα groups μας θα συγκεντρωθούν και πάλι μαζί στη Γαλάνη, όπου υπάρχει και οργανωμένη καντίνα με σνακ και καφέ, για να μεταφερθούν γύρω στις 17.00 – 17.30 στην Ξάνθη για το check – in στο ξενοδοχείο μας.


Στη συνέχεια θα είμαστε ελεύθεροι για το υπόλοιπο της ημέρας, για να γνωρίσουμε την Παλιά Πόλη της Ξάνθης, όπου θα απολαύσουμε παραδοσιακές νοστιμιές σε ταβερνάκια, αλλά και τα τρομερά τοπικά γλυκά!


2η ημέρα


Η ζωή είναι μικρές στιγμές και τις στιγμές τις φτιάχνουμε εμείς οι ίδιοι!


Αφού πάρουμε ένα δυναμωτικό πρωινό, θα επιβιβαστούμε σήμερα όλοι μαζί στο πούλμαν με προορισμό μας το χωριό του Λειβαδίτη!


Ο Λειβαδίτης είναι ορεινό χωριό του νομού Ξάνθης, χτισμένο σε υψόμετρο 1250 μ. περίπου στο όρος Χαϊντού (Ερύμανθος) της οροσειράς Κούλας, στην οροσειρά της Ροδόπης. Αποτελεί το ψηλότερο κατοικήσιμο χωριό της Θράκης!


Εκεί θα ακολουθήσουμε μία πανέμορφη κυκλική διαδρομή μέσα σε μαγευτικό δάσος ντυμένο σε χρυσοκίτρινα χρώματα στην καρδιά του φθινοπώρου! Ενώ αποκορύφωμα θα είναι ο εντυπωσιακός καταρράκτης του Λειβαδίτη, ο μεγαλύτερος καταρράκτης των Βαλκανίων, που με την καθηλωτική ομορφιά του «κλέβει» τις καρδιές φυσιολατρών και πεζοπόρων!


Η διαδρομή που θα ακολουθήσουμε ξεκινάει από υψόμετρο περίπου 1250 μέτρων, κατεβαίνει στα 880 μέτρα, μέχρι να ανηφορίσει πάλι γλυκά στο ίδιο σημείο. Πρόκειται για μία πεζοπορία που απευθύνεται σε άτομα με καλή φυσική κατάσταση χωρίς να παρουσιάζει τεχνικές δυσκολίες.


Συγκεκριμένα:


• Συνολικό μήκος διαδρομής: 11 χιλ. (κυκλική)
• Συνολικός χρόνος πεζοπορίας (με τις στάσεις): 4.30 – 5.00 ώρες
• Βαθμός δυσκολίας διαδρομής: 2 (κλίμακα 1 – 5, καλή φυσική κατάσταση)
• Κατάλληλο για παιδιά: 11+ (απαραίτητη η συνοδεία από γονέα/κηδεμόνα)


Στη συνέχεια θα επιστρέψουμε με το λεωφορείο μας στο ξενοδοχείο στην Ξάνθη, όπου αφού ξεκουραστούμε για λίγο, θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας για φαγητό στη γραφική Παλιά Πόλη, αλλά και για νυχτοπερπατήματα σε μία ζωντανή πόλη που διατηρεί το πάθος της για ζωή!


3η ημέρα


Σήμερα σηκωνόμαστε το πρωί, κάνουμε check – out στις 09.00 από το ξενοδοχείο μας και αποχαιρετούμε τη Ξάνθη.


Επόμενος προορισμός μας το χωριό του Γρανίτη! Εκεί θα ακολουθήσουμε μία βατή πεζοπορία, που έχει αναδειχθεί από το Δασαρχείο, αλλά και από τον αγώνα τρεξίματος Granitis Trail!


Θα ξεκινήσουμε από την πλατεία του Γρανίτη και θα ακολουθήσουμε αρχικά τη διαδρομή του αγώνα! Θα κινηθούμε σε πανέμορφο μονοπάτι μέσα σε μαγευτικό δάσος με εντυπωσιακή ποικιλία δέντρων και φυτών! Ενώ θα περάσουμε και από διαμορφωμένα παγκάκια, ξύλινα σκαλοπάτια και πινακίδες που ενημερώνουν για τη χλωρίδα και την πανίδα της περιοχής. Ένα μονοπάτι άγνωστο για τους περισσότερους, που συντηρείται από την τοπική κοινωνία που δρα εθελοντικά για την ανάδειξη της περιοχής.


Θα συναντήσουμε ακόμη την αιωνόβια καστανιά, ενώ θα συνεχίσουμε μέσα σε πυκνό δάσος με οξιές! Και αφού στρίψουμε δεξιά, θα φτάσουμε και σε εγκαταλειμμένο σανατόριο, πριν καταλήξουμε τελικά στις κατασκηνώσεις της Μητροπόλεως Δράμας. Από εκεί θα ακολουθήσουμε για λίγο την άσφαλτο για να κλείσουμε όμορφα την κυκλική πορεία μας.


Η διαδρομή που θα ακολουθήσουμε είναι σχετικά βατή με χαμηλότερο σημείο στα 760 μ. και υψηλότερο στα 960 μ. Απευθύνεται σε άτομα με ικανοποιητική φυσική κατάσταση χωρίς να παρουσιάζει τεχνικές δυσκολίες.


Συγκεκριμένα:


• Συνολικό μήκος διαδρομής: 8 χιλ. (κυκλική)
• Συνολικός χρόνος πεζοπορίας (με τις στάσεις): 3 ώρες
• Βαθμός δυσκολίας διαδρομής: 1+/2 (κλίμακα 1 – 5, ικανοποιητική φυσική κατάσταση)
• Κατάλληλο για παιδιά: 7+ (απαραίτητη η συνοδεία από γονέα/κηδεμόνα)


Αφού ολοκληρώσουμε την πεζοπορία μας, ένα απολαυστικό γεύμα μας περιμένει ως επιστέγασμα ενός δυνατού 3ημέρου με πολλές νέες εμπειρίες και εναλλαγές δραστηριοτήτων, που είναι και η αγαπημένη μας συνήθεια εδώ και 6 χρόνια!


Θα πιούμε ακόμη το καφεδάκι μας, ενώ ως τις 21.00 θα έχουμε επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, όπου θα κάνουμε στάσεις σε όλα τα σημεία αναχωρήσεων.


✔️ Πληροφορίες Συμμετοχής


(χωρίς τις δραστηριότητες που είναι προαιρετικές)


• Μονόκλινο δωμάτιο: 208€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ
• Δίκλινο δωμάτιο/άτομο: 169€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ
• Τρίκλινο δωμάτιο/άτομο: 160€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ


Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται:


• Μεταφορά με ιδιωτικό λεωφορείο από Θεσσαλονίκη, ενδιάμεσες μετακινήσεις και επιστροφή
• 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό στο 3* Ξενοδοχείο Νέστος, που βρίσκεται σε απόσταση 1,5 χιλ./20 λεπτών με τα πόδια από την κεντρική Πλατεία Δημοκρατίας στη Ξάνθη
Σημείωση: Οι απογευματοβραδινές μετακινήσεις μας στο κέντρο της Ξάνθης από και προς το ξενοδοχείο θα πραγματοποιούνται με τα πόδια, ενώ υπάρχει η δυνατότητα όποια/όποιος το επιθυμεί να καλέσει TAXI με οικονομική επιβάρυνση, εάν δεν επιθυμεί να περπατήσει το 1,5 χιλ. Το λεωφορείο θα παραμένει ακίνητο, αφού φτάνουμε στο ξενοδοχείο μας, έχοντας εξαντλήσει το 12ωρο που επιτρέπεται στον οδηγό από τη σχετική νομοθεσία.
• Φόρος διαμονής / δωμάτιο / διανυκτέρευση
Επαγγελματίες, πιστοποιημένοι, έμπειροι συνοδοί του γραφείου εναλλακτικού τουρισμού Green Oliver
• Ασφάλεια γραφείου τουρισμού
• Οργάνωση και συντονισμός από την Green Oliver
• ΦΠΑ


Το κόστος συμμετοχής στις δραστηριότητες είναι έξτρα και επιβαρύνει το αρχικό κόστος συμμετοχής στην εκδρομή αναλόγως. Η δήλωση συμμετοχής στις δραστηριότητες είναι απαραίτητη εκ των προτέρων και κάθε συμμετέχων μπορεί να συμμετέχει σε ένα μόνο group. Η προεξόφληση είναι απαραίτητη μαζί με το υπόλοιπο ταξιδιωτικό πακέτο.


• Kayak: 40€ / άτομο συμπεριλαμβανομένου πικ-νικ
• Rafting & Δραστηριότητες: 30€ / άτομο


Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται:


• Επιπλέον διατροφή, προσωπικά έξοδα, αχθοφορικά
• Ότι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα


✔️ Πώς Κάνετε Κράτηση


Δηλώστε το ενδιαφέρον σας για συμμετοχή συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας παρακάτω στη φόρμα ή στέλνοντας ονοματεπώνυμο, e-mail και κινητό τηλέφωνο με e-mail στο [email protected] ή καθημερινές 10.00 – 18.00 στα τηλέφωνα 6977 212892 και 2310 283534. Το τμήμα κρατήσεων θα επικοινωνήσει ακολούθως μαζί σας.


Η κράτηση της θέσης επιβεβαιώνεται με την κατάθεση προκαταβολής 70€ τις επόμενες 3 εργάσιμες ημέρες. Σε διαφορετική περίπτωση η θέση απελευθερώνεται αυτόματα.


Η προκαταβολή μπορεί να επιστραφεί μέχρι και 27 Σεπτεμβρίου 2022. Αφού παρέλθει η συγκεκριμένη ημερομηνία, η προκαταβολή δεν επιστρέφεται παρά μόνο σε περίπτωση ακύρωσης της εκδρομής από το ίδιο το τουριστικό γραφείο.


Εξόφληση του υπόλοιπου ποσού συμμετοχής στην εκδρομή το αργότερο μέχρι 11 Οκτωβρίου 2022. Μετά την 11η Οκτωβρίου δε γίνεται καμία επιστροφή χρημάτων λόγω των προγραμματισμένων εξόδων της εκδρομής (σημείωση: η προκαταβολή μπορεί να επιστραφεί μέχρι και 27 Σεπτεμβρίου 2022).


Τρόποι Πληρωμής Εδώ


Στην κατάθεση μη ξεχάσετε να σημειώσετε το ονοματεπώνυμό σας και την εκδρομή που συμμετέχετε, ενώ φροντίστε εκ των προτέρων να έχετε κλείσει τη θέση σας.


Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων – Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


🔎 Απαραίτητα Για Την Εκδρομή


1. Ορειβατικά μποτάκια ή trail running παπούτσια
2. Μπατόν πεζοπορίας (προαιρετικά)
3. Ρούχα κατάλληλα για την εποχή όπως ορειβατικό παντελόνι, χειμερινό κολάν, γιλέκο, fleece, ισοθερμικά, ρούχα από ύφασμα που στεγνώνει γρήγορα, αντιανεμικό, μπουφάν, περιλαίμιο κλπ (ενημέρωση για τις καιρικές συνθήκες γίνεται λίγες ημέρες πριν την έναρξη της εκδρομής)
4. Αδιάβροχο (απαραιτήτως πάντα)
5. Ορειβατικό σακίδιο πλάτης 15 – 25 lt για τις πεζοπορίες
6. Παγούρι νερού 1 lt ή μπουκάλι νερού 1,5 lt
7. Σνακ όπως σάντουιτς, μπάρες δημητριακών, παστέλια, ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα, φρούτα κλπ
8. Χαρτομάντιλα, υγρά μαντιλάκια
9. Είδη προσωπικής υγιεινής
10. Αντισηπτικό χεριών
11. Μάσκα προστασίας προσώπου (προαιρετικά για το πούλμαν)
12. Μαγιό, πετσέτα, ισοθερμικό ή κοντομάνικο / μακρυμάνικο από ύφασμα που στεγνώνει γρήγορα (για όσες και όσους κάνουν kayak ή rafting)
13. Αστυνομική ταυτότητα


Σημαντικές Παρατηρήσεις:


• Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί τηρώντας όλα τα μέτρα προσωπικής προστασίας και τους κανόνες υγιεινής, όπως ορίζονται από την ισχύουσα νομοθεσία. Το τουριστικό γραφείο μας δε φέρει καμία ευθύνη, εάν κάποιος/κάποια συμμετέχων/ουσα δεν επιθυμεί να συμμορφωθεί με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα ισχύουν κατά τη χρονική περίοδο διεξαγωγής της εκδρομής. Όλοι οι συμμετέχοντες οφείλουν να ακολουθούν τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις για τη συμμετοχή τους στην εκδρομή.
• Το πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί μερικώς αναλόγως των καιρικών συνθηκών.
• Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε οργανωμένο ταξίδι του τουριστικού γραφείου µας προϋποθέτει την προσεκτική μελέτη του προγράμματος του συγκεκριμένου ταξιδιού και σημαίνει την ανεπιφύλακτη αποδοχή από τον πελάτη όλων των όρων συμμετοχής, όπως αναφέρονται κατά περίπτωση στην κάθε εκδρομή μας και πάντα στην ιστοσελίδα www.greenoliver.gr αναλυτικά.

ΦΟΡΜΑ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ