+30 2310 283534, +30 6977 212892 Δευ-Παρ 09:30 - 17:30
ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ
Espa Banner
Espa Banner

ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΣΤΗ ΔΡΑΚΟΛΙΜΝΗ ΤΥΜΦΗΣ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΓΚΑΜΗΛΑ 23/08 - 25/08

ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΣΤΗ ΔΡΑΚΟΛΙΜΝΗ ΤΥΜΦΗΣ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΓΚΑΜΗΛΑ 23/08 - 25/08

ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΣΤΗ ΔΡΑΚΟΛΙΜΝΗ ΤΥΜΦΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΓΚΑΜΗΛΑ 23-25/08

🌿 Green πεζοπορία στη Δρακόλιμνη της Τύμφης και την κορυφή Γκαμήλα 2497 μ., αλλά και διαμονή στο καταφύγιο της Αστράκας 1950 μ.!
📆 Παρασκευή 23 – Σάββατο 24 – Κυριακή 25 Αυγούστου 2024


💯 Επιστροφή στη αγαπημένη Τύμφη! Μία ακόμη οργανωμένη εκδρομή από το Γραφείο Γενικού Τουρισμού & Υπαίθριων Δραστηριοτήτων Green Oliver, που εξειδικεύεται στις πεζοπορίες και τον τουρισμό περιπέτειας από το 2017, σε ένα από τα πιο μαγευτικά μέρη της Ελλάδας, ίσως την ωραιότερη Δρακόλιμνη της χώρας, εκεί στα ψηλά της Τύμφης! Αλλά και μία ανάβαση στην υψηλότερη κορυφή, την εντυπωσιακή Γκαμήλα στα 2497 μ., που πραγματικά καθηλώνει! Μία εκδρομή πεζοπορίας σε αλπικό πεδίο με διαμονή σε καταφύγιο στα 1950 μ., που απευθύνεται σε λάτρεις δυνατών και bohemian στιγμών, αλλά και σε όσες και όσους νοσταλγούν ακόμη δράκους και νεράιδες! Σε μία στιγμή μάλιστα του καλοκαιριού, που οι παραλίες είναι πλημμυρισμένες από αναρίθμητους επισκέπτες, η Τύμφη μας περιμένει για ένα γνήσιο ορειβατικό ταξίδι και μία ανεπανάληπτη εμπειρία στα βουνά της Ηπείρου με την ωραιότερη πεζοπορική οικογένεια της Βόρ. Ελλάδας και επαγγελματίες πιστοποιημένους συνοδούς!


Τύμφη


Η Τύμφη, αλλιώς γνωστή και ως «Γκαμήλα» ή «Βουνό του Παπίγκου», βρίσκεται στην Ήπειρο στην περιοχή του Ζαγορίου και έχει χαρακτηριστεί εθνικός δρυμός από το 1973 και προστατευμένος βιότοπος του δικτύου Natura 2000. Ο ορεινός όγκος οριοθετείται από τον ποταμό Αώο, το Βοϊδομάτη, που ρέει μέσα από το φαράγγι του Βίκου και νότια από το ρέμα του Γυφτόκαμπου.


Οι κορυφές της, βγαλμένες σα να είναι από μυθιστόρημα του Τόλκιν, διαδέχονται η μία την άλλη και συγκλονίζουν! Με ψηλότερες από αυτές την Γκαμήλα (2497 μέτρα), που θα επισκεφθούμε φέτος, την Γκούρα (2467 μέτρα) και την Αστράκα (2432 μέτρα).


Οι πλαγιές της είναι κυρίως άδενδρες σε μεγάλο υψόμετρο και χαρακτηρίζονται από έντονο ανάγλυφο, ενώ στα οροπέδια της σχηματίζονται εποχικές και αλπικές λίμνες, με πιο φημισμένη την ονειρεμένη Δρακόλιμνη της Τύμφης, ίσως την ωραιότερη της Ελλάδας!


Δρακόλιμνη Τύμφης


Η Δρακόλιμνη βρίσκεται σε αλπικό λιβάδι της Τύμφης σε υψόμετρο 2050 μ., ενώ απλώνεται σε ελλειψοειδές σχήμα σε έκταση περίπου 8 στρεμμάτων δίπλα στον γκρεμό, πάνω από τον Αώο ποταμό!


Στα νερά της φιλοξενεί μάλιστα τους αλπικούς τρίτωνες, που είναι λες και έχουν μόλις ξεπηδήσει μέσα από παραμύθια! Οι τρίτωνες είναι προστατευόμενο είδος, γι’ αυτό και απαγορεύεται αυστηρά το μπάνιο στη Δρακόλιμνη.


Σύμφωνα με την επιστήμη, οι Δρακόλιμνες είναι απομεινάρια των παγετώνων, ενώ σύμφωνα με το μύθο στις Δρακόλιμνες της Τύμφης και του Σμόλικα κατοικούσαν δύο δράκοι, που είχαν τόσο μεγάλη έχθρα μεταξύ τους, που όταν αγρίευαν, πετούσαν βράχους ο ένας στον άλλον!


💚 Πρόγραμμα Πεζοπορικής Εκδρομής


1η ημέρα – 23 Αυγούστου 2024


Αναχώρηση με πούλμαν την Παρασκευή 23/08 για ένα τριήμερο πεζοπορίας και περιπέτειας! Αναλυτικά οι αναχωρήσεις μας:


• 07.00 από τη διασταύρωση των οδών Κων. Καραμανλή (πρώην Νέα Εγνατία) και Βούλγαρη (μπροστά στα Everest). Ακριβές σημείο συνάντησης: bit.ly/3WhJ9cg
• 07.15 από το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης επί της Μανώλη Ανδρονίκου (προέκταση της Βασ. Όλγας και της Βασ. Γεωργίου προς το κέντρο, λίγο μετά το Δημαρχείο). Ακριβές σημείο συνάντησης: bit.ly/3iKfbzM
• 07.30 από το φανάρι στο ύψος του One Salonica μπροστά από το ανοικτό πάρκινγκ (διαγωνίως απέναντι από Media Markt). Ακριβές σημείο συνάντησης: bit.ly/3ISRxvG


Παρακαλείσθε να είστε 10 λεπτά νωρίτερα στα σημεία συνάντησης, ώστε να μην υπάρχουν καθυστερήσεις στις αναχωρήσεις μας. Το πούλμαν αναχωρεί την προγραμματισμένη ώρα.


Το ορειβατικό ταξίδι μας προς το ζωντανό μύθο έχει μόλις ξεκινήσει και αναμένεται συναρπαστικό!


Πρώτη στάση μας στο φημισμένο χωριό της Αρίστης, στο δυτικό Ζαγόρι, με τα πανέμορφα πετρόχτιστα σπίτια πάνω στις δασωμένες πλαγιές και την εντυπωσιακή θέα προς τις βουνοκορφές της Τύμφης!


Εκεί θα έχουμε χρόνο μίας ώρας να απολαύσουμε καφέ, παραδοσιακές πίτες και γλυκά του κουταλιού στην πετρόχτιστη πλατεία!


Στη συνέχεια ακολουθώντας το χαρακτηριστικό φιδίσιο δρόμο, θα ανηφορίσουμε με το πούλμαν μέχρι το Μικρό Πάπιγκο, ακριβώς κάτω από τη σκιά της επιβλητικής Γκαμήλας!


Με τον ενθουσιασμό να ξεχειλίζει, θα φορέσουμε τα ορειβατικά σακίδια με όλα τα πράγματά μας και θα ξεκινήσουμε την πεζοπορία μας προς το ορειβατικό καταφύγιο της Αστράκας, που στέκεται σκαρφαλωμένο στα 1950 μέτρα!


Θα ακολουθήσουμε ορειβατικό μονοπάτι μέσα σε δάσος αρχικά, περνώντας την εκκλησία του Ταξιάρχη και τις χαρακτηριστικές βρύσες «Αβραγόνιος» και «Αντάλκη». Καθώς ανεβαίνουμε ψηλότερα, θα εισέλθουμε στο αλπικό ανάγλυφο, ενώ θα απολαύσουμε τη μαγική θέα προς τις κορυφές της Τύμφης, που κόβουν την ανάσα!


Η γλυκιά ανηφόρα, που θα μας κρυφοχαμογελάει κάθε λίγο, θα είναι το προσωπικό challenge για την καθεμιά και τον καθένα, μέχρι να φτάσουμε τελικά στο καταφύγιο της Αστράκας, όπου θα γευματίσουμε και θα διανυκτερεύσουμε!


Η πορεία που θα ακολουθήσουμε προϋποθέτει πολύ καλή φυσική κατάσταση. Κινείται από υψόμετρο περίπου 1000 μ. μέχρι τα 1950 μ.


Συγκεκριμένα:


• Συνολικό μήκος διαδρομής: 6 χιλ. (διάσχιση)
• Συνολικός χρόνος πεζοπορίας (με τις στάσεις): 3.00 – 4.00 ώρες
• Συνολική υψομετρική ανάβαση: 950 μέτρα
• Βαθμός δυσκολίας διαδρομής: 2+ (κλίμακα 1 – 5, πολύ καλή φυσική κατάσταση)
• Κατάλληλο για παιδιά: 12+ (απαραίτητη η συνοδεία από γονέα/κηδεμόνα)


2η ημέρα – 24 Αυγούστου 2024


Το Σάββατο το πρωί θα χωριστούμε σε δύο group για τις πεζοπορίες μας!


Group 1o


Εμείς είμαστε οι πιο φιλόδοξοι πεζοπόροι της εκδρομής! Αφού πάρουμε το πρωινό μας, θα ακολουθήσουμε διαδρομή προς την υψηλότερη κορυφή της Τύμφης, την Γκαμήλα στα 2497 μέτρα!


Κινούμενοι αρχικά στο μονοπάτι Ο3 κατηφορίζοντας μέχρι το κατώτερο σημείο, που βρίσκεται η Λάκκα Τσουμάνη, θα συνεχίσουμε δεξιά στα απέραντα αλπικά λιβάδια, που χωρίζουν τις κορυφές της Γκαμήλας και της Αστράκας!


Εμείς θα συνεχίσουμε προς την Γκαμήλα, ακολουθώντας πια ανηφορική πορεία! Η διαδρομή προς την κορυφή εναλλάσσεται και μας εμφανίζει πότε εντυπωσιακούς βράχους πότε λιβαδάκια, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον μας!


Και φτάνοντας τελικά στην κορυφή μετά από πορεία 2.30 – 3.00 ωρών περίπου, θα ζήσουμε μία στιγμή πραγματικά μοναδική!


Από τα 2497 μ. θα απολαύσουμε την ανεπανάληπτη θέα προς την άγρια κορυφογραμμή της Τύμφης, που θυμίζει λίγο από τις Άλπεις και δεν είναι καθόλου υπερβολή ούτε ινσταγκραμικό φίλτρο, τη Δρακόλιμνη από ψηλά, την εντυπωσιακή Τραπεζίτσα ακόμη, τη χαράδρα του Αώου, μέχρι και το Γεροσμόλικα στα ανατολικά!


Για την επιστροφή μας στο καταφύγιο της Αστράκας, θα ακολουθήσουμε την ίδια διαδρομή προς τα πίσω.


Η διαδρομή που θα ακολουθήσουμε εναλλάσσεται, με τμήματά της να είναι πότε ανηφορικά και πότε κατηφορικά, ενώ προϋποθέτει πολύ καλή φυσική κατάσταση.


Συγκεκριμένα:


• Συνολικό μήκος διαδρομής: 11 χιλ. (μπρος / πίσω)
• Συνολικός χρόνος πεζοπορίας (με τις στάσεις): 5.30 – 6.00 ώρες
• Συνολική υψομετρική ανάβαση: 900 μέτρα
• Βαθμός δυσκολίας διαδρομής: 2+ (κλίμακα 1 – 5, πολύ καλή φυσική κατάσταση)
• Κατάλληλο για παιδιά: 14+ (απαραίτητη η συνοδεία από γονέα/κηδεμόνα)


Group 2o


Θα σηκωθούμε άνετα απολαμβάνοντας το πρωινό μας στο καταφύγιο! Και στη συνέχεια θα ακολουθήσουμε διαδρομή προς τη φημισμένη Δρακόλιμνη της Τύμφης σε υψόμετρο 2050 μέτρων!


Αρχικά το μονοπάτι μας χάνει υψόμετρο, μέχρι να συναντήσει την εποχική λίμνη με το όνομα Λάκκα Τσουμάνη, από όπου και συνεχίζει ανηφορικά μέχρι τη Δρακόλιμνη!


Όταν φτάσουμε στη Δρακόλιμνη, εκεί είναι που θα μας κοπεί η ανάσα! Θα θαυμάσουμε το μεγαλείο της φύσης, που πραγματικά είχε μεγάλα κέφια για να συνθέσει αυτό το σπάνιο φαινόμενο, που ακροβατεί ανάμεσα στην πραγματικότητα και τη μυθοπλασία, τη Δρακόλιμνη της Τύμφης! Ενώ φυσικά θα έχουμε άφθονο χρόνο για χαλάρωση σ’ αυτό το μαγικό τοπίο, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα και την απίστευτη θέα προς τις κορυφές Αστράκα, Γκαμήλα και Πλόσκος!


Για την επιστροφή μας θα ακολουθήσουμε την ίδια διαδρομή προς τα πίσω μέχρι το καταφύγιο της Αστράκας.


Η πορεία που θα ακολουθήσουμε προϋποθέτει καλή φυσική κατάσταση.


Συγκεκριμένα:


• Συνολικό μήκος διαδρομής: 6 χιλ. (μπρος / πίσω)
• Συνολικός χρόνος πεζοπορίας (με τις στάσεις): 3.00 – 3.30 ώρες
• Συνολική υψομετρική ανάβαση: 430 μέτρα
• Βαθμός δυσκολίας διαδρομής: 1+/2 (κλίμακα 1 – 5, καλή φυσική κατάσταση)
• Κατάλληλο για παιδιά: 12+ (απαραίτητη η συνοδεία από γονέα/κηδεμόνα)


Το απόγευμα θα συναντηθούμε και πάλι παρέα όλες και όλοι στο καταφύγιο, για να γευματίσουμε μαζί συζητώντας τις μοναδικές εμπειρίες της συναρπαστικής ημέρας μας στη Δρακόλιμνη της Τύμφης και την κορυφή της Γκαμήλας! Ενώ όσο νυχτώνει, ένα πέπλο αστεριών θα απλώνεται πάνω από το καταφύγιο της Αστράκας, κάνοντας τη νύχτα μαγική!


3η ημέρα – 25 Αυγούστου 2024


Το Green Oliver πεζοπορικό τριήμερό μας δεν έχει τελειώσει ακόμη!


Group 1o


Η ομάδα της Γκαμήλας αναχωρεί σήμερα το πρωί για Δρακόλιμνη!


Αρχικά το μονοπάτι μας κατεβάζει μέχρι τη Λάκκα Τσουμάνη, από όπου και συνεχίζει ανηφορικά μέχρι τη Δρακόλιμνη στα 2050μ.! Εκεί θα κάνουμε break, για να θαυμάσουμε το μεγαλείο της φύσης, την πιο εντυπωσιακή ίσως Δρακόλιμνη της Ελλάδας!


Για την επιστροφή μας θα ακολουθήσουμε την ίδια διαδρομή προς τα πίσω μέχρι το καταφύγιο της Αστράκας.


Αφού πάρουμε μία ανάσα, τσιμπήσουμε λίγο και ξεκουραστούμε, θα συνεχίσουμε τώρα την κατάβασή μας ακολουθώντας το μονοπάτι της 1ης ημέρας μέχρι το Μικρό Πάπιγκο!


Η συνολική πορεία που θα ακολουθήσουμε σήμερα προϋποθέτει καλή φυσική κατάσταση.


Συγκεκριμένα:


• Συνολικό μήκος διαδρομής: 12 χιλ. (διάσχιση)
• Συνολικός χρόνος πεζοπορίας (με τις στάσεις): 5.00 – 5.30 ώρες
• Συνολική υψομετρική ανάβαση: 430 μέτρα
• Βαθμός δυσκολίας διαδρομής: 2 (κλίμακα 1 – 5, καλή φυσική κατάσταση)
• Κατάλληλο για παιδιά: 12+ (απαραίτητη η συνοδεία από γονέα/κηδεμόνα)


Group 2o


Αφού πάρουμε το πρωινό μας στο καταφύγιο της Αστράκας, θα κατηφορίσουμε ακολουθώντας το μονοπάτι της 1ης ημέρας, αλλά τώρα θα κάνουμε αρχικά στάση στο Μικρό Πάπιγκο για καφέ με θέα τη μεγαλοπρεπή Τύμφη, που μόλις αφήσαμε πίσω μας! Ενώ θα έχουμε χρόνο ακόμη να περιηγηθούμε στα πετρόχτιστα γραφικά σοκάκια!


Έπειτα, θα συνεχίσουμε την πορεία μας σε άσφαλτο μέχρι το Μεγάλο Πάπιγκο, όπου θα καθίσουμε για να απολαύσουμε το εκπληκτικό ηπειρώτικο φαγητό και τα λαχταριστά γλυκά!


Η πορεία που θα ακολουθήσουμε σήμερα προϋποθέτει καλή φυσική κατάσταση.


Συγκεκριμένα:


• Συνολικό μήκος διαδρομής: 8,5 χιλ. (διάσχιση)
• Συνολικός χρόνος πεζοπορίας (με τις στάσεις): 3.00 – 3.30 ώρες
• Συνολική υψομετρική ανάβαση: 60 μέτρα
• Βαθμός δυσκολίας διαδρομής: 1+/2 (κλίμακα 1 – 5, καλή φυσική κατάσταση)
• Κατάλληλο για παιδιά: 12+ (απαραίτητη η συνοδεία από γονέα/κηδεμόνα)


Η αναχώρηση και των δύο group υπολογίζεται ως τις 15.30, ενώ θα κάνουμε μικρή στάση 30 λεπτών, για να βουτήξουμε τα πόδια μας στο Βοϊδομάτη!


Η επιστροφή μας στη Θεσσαλονίκη θα είναι γύρω στις 21.00, όπου και θα πραγματοποιήσουμε στάσεις σε όλα τα σημεία αναχωρήσεων.


✔️ Πληροφορίες Συμμετοχής


• Στο καταφύγιο/άτομο: 173€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ


Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται:


• Μεταφορά με ιδιωτικό πούλμαν από Θεσσαλονίκη, ενδιάμεσες μετακινήσεις και επιστροφή
• 2 διανυκτερεύσεις στο καταφύγιο της Αστράκας στα 1950 μ.
3 Επαγγελματίες, πιστοποιημένοι, έμπειροι συνοδοί του γραφείου εναλλακτικού τουρισμού Green Oliver
• Ασφάλεια γραφείου τουρισμού
• Οργάνωση και συντονισμός από την Green Oliver
• ΦΠΑ


Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται:


• Διατροφή, προσωπικά έξοδα, αχθοφορικά
• Ότι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα


Παρατηρήσεις για το Καταφύγιο:


• Το καταφύγιο διαθέτει δωμάτια με κουκέτες.
• Στο καταφύγιο υπάρχουν τουαλέτες, όπως και ντουζιέρες με κρύο νερό.
• Τα δωμάτια διατίθενται στις 15.00 και ελευθερώνονται στις 08.30 το πρωί, για να ολοκληρωθεί ο κύκλος εργασιών και καθαριότητας.
• Το εστιατόριο είναι self-service, ανοίγει στις 07.00 και κλείνει στις 20.30. Σερβίρεται πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό, υπάρχει βρύση με νερό και λίγα σνακ.
• Στις 22.00 σταματά η ηλεκτροδότηση σε όλο το καταφύγιο.
• Οι επισκέπτες μαζεύουν τα σκουπίδια τους σε σακούλες και τα παίρνουν μαζί τους φεύγοντας, ωστόσο σκουπίδια που προκύπτουν από αγορές από το καταφύγιο (σνακ, μπουκάλια κλπ) αφήνονται στο καταφύγιο.


✔️ Πώς Κάνετε Κράτηση


Δηλώστε το ενδιαφέρον σας για συμμετοχή συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας παρακάτω στη φόρμα ή στέλνοντας ονοματεπώνυμο, e-mail και κινητό τηλέφωνο με e-mail στο [email protected] ή καθημερινές 09.30 – 17.30 στα τηλέφωνα 6977 212892 και 2310 283534. Το τμήμα κρατήσεων θα επικοινωνήσει ακολούθως μαζί σας.


Η κράτηση της θέσης επιβεβαιώνεται με την κατάθεση προκαταβολής 55€ τις επόμενες 4 εργάσιμες ημέρες. Σε διαφορετική περίπτωση η θέση απελευθερώνεται αυτόματα.


Η προκαταβολή μπορεί να επιστραφεί ή να μεταφερθεί σε άλλη εκδρομή μέχρι και 3 Απριλίου 2024. Αφού παρέλθει η συγκεκριμένη ημερομηνία, η προκαταβολή δεν επιστρέφεται ούτε μεταφέρεται παρά μόνο σε περίπτωση ακύρωσης της εκδρομής από το ίδιο το τουριστικό γραφείο.


Εξόφληση του υπόλοιπου ποσού συμμετοχής στην εκδρομή το αργότερο μέχρι 29 Ιουλίου 2024. Από την 30η Ιουλίου και έπειτα δε γίνεται καμία επιστροφή ούτε μεταφορά χρημάτων σε άλλη εκδρομή λόγω των προγραμματισμένων εξόδων της εκδρομής (σημείωση: η προκαταβολή μπορεί να επιστραφεί μέχρι και 3 Απριλίου 2024).


ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Τυχόν τραπεζικά έξοδα βαρύνουν τον καταθέτη.


Τρόποι Πληρωμής Εδώ


Στην κατάθεση μη ξεχάσετε να σημειώσετε το ονοματεπώνυμό σας και την εκδρομή που συμμετέχετε, ενώ φροντίστε εκ των προτέρων να έχετε κλείσει τη θέση σας.


Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων – Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


🔎 Απαραίτητα Για Την Εκδρομή


1. Ορειβατικά παπούτσια (απαραιτήτως)

2. Μπατόν πεζοπορίας (προαιρετικά, αλλά χρήσιμα)

3. Ρούχα κατάλληλα για την εποχή όπως ορειβατικό παντελόνι, κολάν, βερμούδα, γιλέκο, t-shirt, ρούχα από ύφασμα που στεγνώνει γρήγορα, ισοθερμικό, fleece, μπουφάν, αντιανεμικό κλπ

4. Αδιάβροχο (απαραιτήτως)

5. Ορειβατικό σακίδιο πλάτης 40 – 60 lt για την ανάβαση (υποχρεωτικά), μικρό σακίδιο για τη 2η ημέρα πεζοποριών (προαιρετικά)

6. Παγούρι νερού 1 lt ή μπουκάλι νερού 1,5 lt

7. Σνακ όπως σάντουιτς, μπάρες δημητριακών, παστέλια, ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα, φρούτα κλπ

8. Χαρτομάντιλα, υγρά μαντιλάκια

9. Είδη προσωπικής υγιεινής, σαπούνι, πετσέτα, εσώρουχα, κάλτσες

10. Αντισηπτικό χεριών

11. Μάσκα προστασίας προσώπου (προαιρετικά για το λεωφορείο)

12. Αστυνομική ταυτότητα

13. Γυαλιά ηλίου, αντηλιακό, καπέλο

14. Σεντόνι, μαξιλαροθήκη, sleeping bag, σαγιονάρες

15. Μαγιό (προαιρετικά – για το Βοϊδομάτη, όχι για τη Δρακόλιμνη, που απαγορεύεται αυστηρά το μπάνιο)


Σημαντικές Παρατηρήσεις:


• Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί τηρώντας όλα τα μέτρα προσωπικής προστασίας και τους κανόνες υγιεινής, όπως ορίζονται από την ισχύουσα νομοθεσία. Το τουριστικό γραφείο μας δε φέρει καμία ευθύνη, εάν κάποιος/κάποια συμμετέχων/ουσα δεν επιθυμεί να συμμορφωθεί με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα ισχύουν κατά τη χρονική περίοδο διεξαγωγής της εκδρομής. Όλοι οι συμμετέχοντες οφείλουν να ακολουθούν τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις για τη συμμετοχή τους στην εκδρομή.

• Το πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί μερικώς αναλόγως των καιρικών συνθηκών.

• Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε οργανωμένο ταξίδι του τουριστικού γραφείου µας προϋποθέτει την προσεκτική μελέτη του προγράμματος του συγκεκριμένου ταξιδιού και σημαίνει την ανεπιφύλακτη αποδοχή από τον πελάτη όλων των όρων συμμετοχής, όπως αναφέρονται κατά περίπτωση στην κάθε εκδρομή μας και πάντα στην ιστοσελίδα www.greenoliver.gr αναλυτικά.

ΦΟΡΜΑ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ