+30 2310 283534, +30 6977 212892 Δευ-Παρ 09:30 - 17:30
ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ
Espa Banner
Espa Banner

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ
ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΣΤΟ ΣΕΪΧ ΣΟΥ! 16/06

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ
ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΣΤΟ ΣΕΪΧ ΣΟΥ! 16/06

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΣΤΟ ΣΕΙΧ ΣΟΥ! 16/06

🤸‍♀️ Γυμναστική με το Βάρος του Σώματος & Περπάτημα στο Σέιχ Σου από Περραιβού! 

📆 Κυριακή 16 Ιουνίου 2024, 08.30 – 11.15


🌿  Μία ακόμη οργανωμένη δραστηριότητα στο Σέιχ Σου από το Γραφείο Γενικού Τουρισμού & Υπαίθριων Δραστηριοτήτων Green Oliver, που περιλαμβάνει:

👉 Συνολικό περπάτημα 4 χιλ. ακολουθώντας μονοπάτι στο δάσος του Σέιχ Σου

👉 Πρόγραμμα γυμναστικής με το βάρος του σώματος (Bodyweight)


💚 Πληροφορίες Δραστηριότητας


Θα ξεκινήσουμε την Κυριακή 16/06 στις 08.30 από τη Γέφυρα Περραιβού στην Άνω Τούμπα, όπου η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη είτε με συγκοινωνία είτε με αυτοκίνητο (σημείο συνάντησης: https://goo.gl/T3M2s1).


Παρακαλείσθε να είστε 10 λεπτά νωρίτερα στο σημείο συνάντησης, ώστε να μην υπάρχει καθυστέρηση στην εκκίνησή μας.


Θα περπατήσουμε αρχικά μέσα σε καταπράσινο δάσος, όπου θα ανακαλύψουμε μαζί τη μοναδική ομορφιά του, αναδεικνύοντας για μία ακόμη φορά το περιαστικό δάσος του Σέιχ Σου!


Μετά από πορεία 2 χιλ. θα φτάσουμε σε «πλάτωμα» του δάσους, όπου θα πραγματοποιήσουμε το πρόγραμμα γυμναστικής με το βάρος του σώματος!


Θα έχουμε την ευκαιρία να χαρούμε για μία ακόμη φορά το πανέμορφο δάσος της Θεσσαλονίκης, βελτιώνοντας ταυτόχρονα τη φυσική μας κατάσταση!


Επιστροφή στη Γέφυρα Περραιβού γύρω στη 11.15, ακολουθώντας την αντίθετη πορεία (2 χιλ.). Συνολικό περπάτημα ημέρας 4 χιλ.


Η δραστηριότητα απευθύνεται στις περισσότερες και τους περισσότερους με μέτρια φυσική κατάσταση και προσαρμόζεται ανάλογα με το επίπεδο του κάθε ασκούμενου.


🔎 Γυμναστική με το Βάρος του Σώματος


Μία από τις πιο σύγχρονες μεθόδους γυμναστικής είναι η προπόνηση με το βάρος του σώματος, δηλαδή με βασικό «εξοπλισμό» το σώμα μας και την βαρύτητα. Οι ασκήσεις με το βάρος του σώματος αποτελούν τον ορισμό της λειτουργικής προπόνησης.


Χωρίς αμφιβολία είναι ένας εξαιρετικός τρόπος άσκησης, που βελτιώνει την στάση και την ευλυγισία του σώματος. Ενώ εκτελώντας πολυαρθρικές ασκήσεις ενισχύει τη συνεργασία των μυών, ενώ παράλληλα βελτιώνει τη σταθερότητα.


👌 Πληροφορίες Συμμετοχής


12€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ


Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται:


• Πρόγραμμα εκγύμνασης με το βάρος του σώματος από απόφοιτο ΤΕΦΑΑ

• Συνοδεία στο δάσος από επαγγελματίες, πιστοποιημένους, έμπειρους συνοδούς του γραφείου εναλλακτικού τουρισμού Green Oliver
• Οργάνωση και συντονισμός από την Green Oliver
• ΦΠΑ


✔️ Πώς Κάνετε Κράτηση


1. Δηλώστε το ενδιαφέρον σας για συμμετοχή, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα ή στέλνοντας ονοματεπώνυμο, e-mail και κινητό τηλέφωνο με e-mail στο [email protected] ή καθημερινές 09.30 – 17.30 στα τηλέφωνα 6977 212892 και 2310 283534.
2. Το Τμήμα Κρατήσεων θα σας ενημερώσει για τη διαθεσιμότητα της δραστηριότητας και για τους τρόπους εξόφλησης.
3. Σε συνέχεια της επιβεβαίωσης διαθεσιμότητας, πραγματοποιείται η κράτηση θέσης και καλείστε για την εξόφληση της συμμετοχής σας τις επόμενες 4 εργάσιμες ημέρες.


Παρακαλούμε μην πραγματοποιείτε καταθέσεις, εάν δεν έχετε λάβει επιβεβαίωση διαθεσιμότητας από το Τμήμα Κρατήσεων.


Επιστροφές χρημάτων για τη δραστηριότητα γίνονται μέχρι και 11 Ιουνίου 2024. Από 12 Ιουνίου και έπειτα δε γίνεται καμία επιστροφή χρημάτων λόγω των προγραμματισμένων εξόδων της δραστηριότητας. Μεταφορές χρημάτων σε επόμενη εκδρομή ή δραστηριότητα μπορούν να γίνουν μέχρι και 11 Ιουνίου 2024.


ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Τυχόν τραπεζικά έξοδα βαρύνουν τον καταθέτη.


Τρόποι Πληρωμής Εδώ


Στην κατάθεση μη ξεχάσετε να σημειώσετε το ονοματεπώνυμό σας και την εκδρομή που συμμετέχετε, ενώ φροντίστε εκ των προτέρων να έχετε κλείσει τη θέση σας.


Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων – Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


📌 Απαραίτητα για τη Δραστηριότητα


1. Αθλητικά παπούτσια
2. Φόρμα, κολάν, σορτς, βερμούδα, t-shirt, αμάνικο, ρούχα από ύφασμα που στεγνώνει γρήγορα κλπ
3. Αλλαξιά ρούχων
4. Μικρό σακίδιο πλάτης για τα προσωπικά σας αντικείμενα
5. Νερό (απαραιτήτως)
6. Σνακ
7. Μικρή πετσέτα
8. Αντισηπτικό χεριών
9. Γυαλιά ηλίου, αντηλιακό, καπέλο


Σημαντικές Παρατηρήσεις:


Η δραστηριότητα θα πραγματοποιηθεί τηρώντας όλα τα μέτρα προσωπικής προστασίας και τους κανόνες υγιεινής, όπως ορίζει η πολιτεία. Οι συμμετέχοντες αποδέχονται όλους τους όρους συμμετοχής του διοργανωτή, όπως αναφέρονται στην ιστοσελίδα www.greenoliver.gr  αναλυτικά.

ΦΟΡΜΑ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ