+30 2310 283534, +30 6977 212892 Δευ-Παρ 09:30 - 17:30
ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ
Espa Banner
Espa Banner

GREEN ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ
25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΑ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ! 23/03 - 25/03

GREEN ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ
25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΑ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ! 23/03 - 25/03

GREEN ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΑ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ! 23-25/03

🌿 Green Πεζοπορικό Τριήμερο 25ης Μαρτίου στα Τζουμέρκα και τον Όρλιακα!

📆 Σάββατο 23 – Κυριακή 24 – Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024

 

💯 Όλα τα Τζουμέρκα είναι Green! Επιστροφή στον αγαπημένο μας προορισμό, τα καθηλωτικά Αθαμανικά Όρη και τα λατρεμένα Πράμαντα, όπου κάθε φορά γράφουμε μία νέα ιστορία! Το Γραφείο Τουρισμού & Υπαίθριων Δραστηριοτήτων Green Oliver, που εξειδικεύεται στις πεζοπορικές εκδρομές και τον τουρισμό περιπέτειας, επισκέπτεται την παρθένα φύση των Τζουμέρκων, εκεί όπου η τουριστική ανάπτυξη δεν έχει αλλοιώσει το φυσικό τοπίο και τα μικρά παραδοσιακά σκαρφαλωμένα στα βράχια χωριά διατηρούν ακόμα την αθωότητά τους! Πεζοπορίες σε γνώριμα αλλά και σε άγνωστα μονοπάτια μέσα σε καταπράσινο δάσος, εντυπωσιακοί καταρράκτες, καλντερίμια που συνδέουν πετρόχτιστα χωριουδάκια, διαμονή σε ξενοδοχεία στα 950 μέτρα, αλλά και μία ανάβαση την πρώτη ημέρα στον Όρλιακα Γρεβενών με θέα που μαγεύει! Νέες δυνατές εμπειρίες και στιγμές με ατέλειωτο κέφι από την ωραιότερη πεζοπορική οικογένεια της Βόρ. Ελλάδας και επαγγελματίες πιστοποιημένους συνοδούς!

 

🌲 Τζουμέρκα


Τα Τζουμέρκα είναι η μεγάλη οροσειρά της δυτικής Ελλάδος, που αποτελεί το νότιο τμήμα της ευρύτερης οροσειράς της Πίνδου και υψώνεται μεταξύ των ποταμών Αράχθου και Αχελώου.


Καταλαμβάνουν τμήμα των νομών Ιωαννίνων, Άρτας και Τρικάλων, ενώ η υψηλότερη κορυφή τους είναι η Κακαρδίτσα με υψόμετρο 2429 μέτρα και βρίσκεται ανάμεσα στα χωριά Μελισσουργοί και Αθαμανία.


💚 Αναλυτικό Πρόγραμμα Πεζοπορικής Εκδρομής

 

1η ημέρα – 23 Μαρτίου 2024

 

Αναχώρηση με πούλμαν το Σάββατο 23/03 το πρωί για μία ακόμη μαγευτική τριήμερη πεζοπορική εκδρομή, που θα θυμάσαι για πάντα! Αναλυτικά οι αναχωρήσεις μας:


• 07.30 από τη διασταύρωση των οδών Κων. Καραμανλή (πρώην Νέα Εγνατία) και Βούλγαρη (μπροστά στα Everest). Ακριβές σημείο συνάντησης: bit.ly/3WhJ9cg
• 07.45 από το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης επί της Μανώλη Ανδρονίκου (προέκταση της Βασ. Όλγας και της Βασ. Γεωργίου προς το κέντρο, λίγο μετά το Δημαρχείο). Ακριβές σημείο συνάντησης: bit.ly/3iKfbzM
• 08.00 από το φανάρι στο ύψος του One Salonica μπροστά από το ανοικτό πάρκινγκ (διαγωνίως απέναντι από Media Markt). Ακριβές σημείο συνάντησης: bit.ly/3ISRxvG


Παρακαλείσθε να είστε 10 λεπτά νωρίτερα στα σημεία συνάντησης, ώστε να μην υπάρχουν καθυστερήσεις στις αναχωρήσεις μας. Το πούλμαν αναχωρεί την προγραμματισμένη ώρα.


Και φύγαμε χωρίς να χάνουμε καθόλου χρόνο για ένα ταξίδι περιπέτειας, αλλά και παράδοσης! Αφού κάνουμε καθοδόν μία στάση για καφεδάκι και πρωινό, πρώτος σταθμός μας το χωριό του Ζιάκα για μία εντυπωσιακή πεζοπορία σε ένα από τα πιο πυκνά δάση της χώρας! Σήμερα πεζοπορούμε στον Όρλιακα, το σπίτι της αρκούδας!


Θα ξεκινήσουμε από υψόμετρο περίπου 1000 μ., ακολουθώντας άλλοτε μονοπάτι και άλλοτε δασικό δρόμο. Αφού φτάσουμε σε διάσελο με πραγματικά εκπληκτική θέα, θα παρεκκλίνουμε της πορείας μας, για να βγούμε τώρα στην κορυφή του Όρλιακα στα 1453 μ.! Εκεί θα δούμε μπροστά μας να απλώνεται μία «θάλασσα κορυφών», χαρίζοντας μας εικόνες σπάνιας ομορφιάς, που τόσο αγαπούν τα Greenoliverakia!


Αφού κατεβούμε από την κορυφή, θα βρεθούμε πίσω στο διάσελο, από όπου θα ακολουθήσουμε το δρόμο της επιστροφής προς το σημείο εκκίνησης.


Η πορεία που θα ακολουθήσουμε τη σημερινή ημέρα είναι μεσαίου βαθμού δυσκολίας και απαιτεί καλή φυσική κατάσταση. Πιο έντονη κλίση θα συναντήσουμε στο τελευταίο κομμάτι της ανάβασης προς την κορυφή, όπου εάν χρειαστεί, θα γίνει και 2η ομάδα με συνοδό, που δε φτάσει μέχρι την κορυφή και θα πραγματοποιήσει μικρότερη πορεία.


Συγκεκριμένα:


• Συνολικό μήκος διαδρομής: 10 χιλ. (μπρος / πίσω)

• Συνολικός χρόνος πεζοπορίας (με τις στάσεις): 4.00 – 4.30 ώρες

• Συνολική υψομετρική ανάβαση: 550 μ.

• Βαθμός δυσκολίας διαδρομής: 2 (κλίμακα 1 – 5, καλή φυσική κατάσταση)

• Κατάλληλο για παιδιά: 14+ (απαραίτητη η συνοδεία από γονέα/κηδεμόνα)


Σημείωση: Εάν υπάρχουν συμμετέχοντες που δεν επιθυμούν να ακολουθήσουν καθόλου το πεζοπορικό πρόγραμμα, θα μεταφερθούν με το λεωφορείο στο Σπήλαιο και θα έχουν ελεύθερο πρόγραμμα χωρίς συνοδό.


Αφού ολοκληρώσουμε την πεζοπορία μας, θα επιβιβαστούμε στο λεωφορείο μας για να κινηθούμε προς το κεφαλοχώρι των Πραμάντων!


Ωστόσο, κατά τη διαδρομή μας θα σταματήσουμε λίγο πριν, για να επισκεφθούμε μία από τις πιο γνωστές ταβέρνες των Τζουμέρκων και να απολαύσουμε ένα λαχταριστό γεύμα με παραδοσιακές νοστιμιές!


Στη συνέχεια, θα επιβιβαστούμε και πάλι στο λεωφορείο μας, για να μετακινηθούμε προς τα Πράμαντα, όπου λίγο πιο έξω σε απόσταση περίπου 2 χιλ. από το χωριό στην περιοχή Τσόπελα, θα φτάσουμε στα ξενοδοχεία μας γύρω στις 19.30.


Εκεί θα κάνουμε check-in και θα είμαστε ελεύθεροι για χαλάρωση και ξεκούραση, απολαμβάνοντας παρέα τη νύχτα μας στο βουνό! Παιχνίδια, ποτάκια και μαγικές Green Oliver στιγμές στα Τζουμέρκα!


2η ημέρα – 24 Μαρτίου 2024


Άνετο και χαλαρό ξύπνημα στα Τζουμέρκα, γιατί η ζωή είναι ωραία εδώ ψηλά! Αφού πάρουμε ένα καλό πρωινό, θα επιβιβαστούμε στο λεωφορείο μας για νέες πεζοπορικές αναζητήσεις!


Σήμερα επισκεπτόμαστε τα ξακουστά πετρόχτιστα χωριά Καλαρρύτες και Συρράκο στα 1200 μ. περίπου, που βρίσκονται εκατέρωθεν της απότομης χαράδρας, που διαπερνάει ο ορμητικός ποταμός Χρούσιας, ο οποίος στην πορεία του ενώνεται με το Καρλίμπου και έπειτα με το Ματσουκιώτικο ρέμα. Εκεί είναι που ξεκινάει και ο Καλαρρύτικος ποταμός!


Τα δίδυμα Τζουμερκοχώρια είναι γνωστά και ως τα μέρη του Ιωάννη Κωλέττη, πρώτου πρωθυπουργού της Ελλάδας, αλλά και των ποιητών Κώστα Κρυστάλλη και Γιώργου Ζαλοκώστα.


«Κλωνάρια ἀπ᾿ ἀγριοπρίναρα, φουρκάλες ἀπὸ ἐλάτια
θέλω νὰ στρώνω στοιβανιὲς κι ἀπάνου νὰ πλαγιάζω,
ν᾿ ἀκούω τὸν ἦχο τῆς βροχῆς καὶ νὰ γλυκοκοιμιέμαι.»


Απόσπασμα από το ποίημα του Κώστα Κρυστάλλη «Στο Σταυραητό».


Αλλά πριν φτάσουμε στους Καλαρρύτες, από όπου θα ξεκινήσουμε την πεζοπορία μας, θα κάνουμε μία στάση στην εντυπωσιακή Ιερά Μονή Κηπίνας! Ένα από τα πιο εντυπωσιακά μοναστήρια της Ελλάδας, που είναι χτισμένο από το 1212 μέσα στο κοίλωμα απόκρημνου βράχου και προκαλεί δέος! Συνδέεται μάλιστα με μία ξύλινη κινητή γέφυρα, που κατά την περίοδο της τουρκοκρατίας οι μοναχοί την ανέβαζαν με μοχλό, ώστε να προστατεύονται από επιδρομές.


Στη συνέχεια, θα μετακινηθούμε για λίγο ακόμα με το λεωφορείο μας, για να φτάσουμε τώρα σε ένα από τα ωραιότερα Τζουμερκοχώρια, ένα γνήσιο ορεινό χωριό, όπου οι λίγοι κάτοικοί του μέχρι και σήμερα αντιστέκονται και συνεχίζουν τη ζωή τους στην ύπαιθρο, τους αγαπημένους Καλαρρύτες!


Στο παρελθόν οι Καλαρρυτινοί ήταν διάσημοι για την ασημουργία τους, στην οποία και οφείλεται η χρυσή εποχή του χωριού στα τέλη του 18ου αιώνα, όταν οι έμποροι πουλούσαν την πραμάτεια τους σε ολόκληρη την Ευρώπη!


Εμείς θα περιηγηθούμε αρχικά ελεύθερα στο χωριό, ταξιδεύοντας για λίγο πίσω γλυκά στο χρόνο, ενώ θα έχουμε χρόνο για καφεδάκι στα παραδοσιακά καφενεία.


Και αφού γίνουμε ένα με το βουκολικό τρόπο ζωής των βουνίσιων, θα ξεκινήσουμε την πεζοπορία μας προς το Συρράκο, ακολουθώντας τη διαδρομή που εκατοντάδες χρόνια χρησιμοποιούν οι ντόπιοι!


Θα πεζοπορήσουμε σήμερα σε καλά διαμορφωμένο μονοπάτι που διασχίζει το φαράγγι. Η εντυπωσιακή διαδρομή ξεκινάει από τα 1130 μ., κατεβαίνει σε υψόμετρο 990 μ., ενώ έπειτα ανεβαίνει για να βγει στο Συρράκο στα 1220 μ.!


Εκεί, αφού εξερευνήσουμε καλά και τα πλακόστρωτα του δίδυμου χωριού, θα βγούμε σε δρόμο για να πεζοπορήσουμε τώρα για 2 χιλ. σχεδόν σε άσφαλτο σε υψόμετρο 1200 μ.! Μέχρι τη στιγμή που θα στρίψουμε αριστερά, για να ακολουθήσουμε τώρα ένα σχετικά άγνωστο κατηφορικό μονοπάτι, που θα μας οδηγήσει στην παλιά γέφυρα της Κουιάσας, τη γέφυρα που έκανε τους γειτόνους να βγάζουν σπίθες αντιδικιών διεκδικώντας πεισματικά την ιδιοκτησία ονομάτων και πηγών!


Εκεί θα συναντήσουμε ένα τοπίο μαγικό με έντονο το υδάτινο στοιχείο παντού, που συμπληρώνεται ιδανικά από την παρουσία του παλιού μύλου! Αφού θαυμάσουμε τον εντυπωσιακό καταρράκτη, θα εισέλθουμε για λίγο και στα σπλάχνα του φαραγγιού μέχρι να φτάσουμε σε εντυπωσιακή βάθρα!


Λίγο αργότερα θα ολοκληρώσουμε τη σημερινή πεζοπορία μας, για να συναντήσουμε τώρα το λεωφορείο μας.


Η διαδρομή που θα πραγματοποιήσουμε τη 2η ημέρα της εκδρομής προϋποθέτει καλή φυσική κατάσταση. Το πιο απαιτητικό κομμάτι είναι η ανάβασή μας από το φαράγγι μέχρι το Συρράκο, μια διαδρομή μήκους περίπου 700 μ. με 160 μ. υψομετρικά.


Συγκεκριμένα:


• Συνολικό μήκος διαδρομής: 10,3 χιλ. (διάσχιση)

• Συνολική υψομετρική ανάβαση: 320 μ.

• Συνολικός χρόνος πεζοπορίας (με τις στάσεις): 5.00 – 5.30 ώρες

• Βαθμός δυσκολίας διαδρομής: 2 (κλίμακα 1 – 5, καλή φυσική κατάσταση)

• Κατάλληλο για παιδιά: 12+ (απαραίτητη η συνοδεία από γονέα/κηδεμόνα)


Σημείωση: Εάν υπάρχουν συμμετέχοντες που δεν επιθυμούν να ακολουθήσουν καθόλου το πεζοπορικό πρόγραμμα, θα μπορούσαν να παραμείνουν στους Καλαρρύτες. 


Στη συνέχεια θα επιστρέψουμε στο ονομαστό μαστοροχώρι των Πραμάντων με τις πολλές κτηνοτροφικές οικογένειες, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για φαγητό, ενώ με όσες και όσους έχουν επιθυμία για νυχτοπερπατήματα, θα συνεχίσουμε απόψε για να ζήσουμε τα Πράμαντα και by night!


3η ημέρα – 25 Μαρτίου 2024


Δεύτερο και τελευταίο ξύπνημά μας στα Τζουμέρκα και αφού πάρουμε το πρωινό μας, κάνουμε check-out και αναχωρούμε στις 09.00 ξεκινώντας πεζοπορία απευθείας από το ξενοδοχείο μας!


Σήμερα θα ακολουθήσουμε μία άγνωστη για τους περισσότερους πορεία μέσα σε πυκνό και καταπράσινο δάσος, ανακαλύπτοντας όλα τα μυστικά της περιοχής!


Ενώ κερδίζοντας σιγά σιγά ύψος, θα βγούμε στο τελευταίο τμήμα της ανάβασής μας, που θα μας οδηγήσει τελικά στο εντυπωσιακό Κεφαλόβρυσο! Έναν επιβλητικό καταρράκτη με ανάπτυγμα 350 μέτρων, που βρίσκεται σε υψόμετρο 1350 μ.!


Στη συνέχεια θα τραβερσάρουμε προς τα δεξιά κατηφορίζοντας σιγά σιγά με κατεύθυνση προς το καταφύγιο των Πραμάντων.


Ακολουθώντας έπειτα για 1,5 χιλιόμετρο περίπου δρόμο, θα μπούμε ξανά σε κατηφορικό μονοπάτι, που θα μας οδηγήσει στο κέντρο των Πραμάντων!


Η σημερινή μας πεζοπορία απευθύνεται σε πεζοπόρους με πολύ καλή φυσική κατάσταση.


Συγκεκριμένα:


• Συνολικό μήκος διαδρομής: 9,3 χιλ. (διάσχιση)

• Συνολική υψομετρική ανάβαση: 490 μ.

• Συνολικός χρόνος πεζοπορίας (με τις στάσεις): 4.00 – 4.30 ώρες

• Βαθμός δυσκολίας διαδρομής: 2/2+ (κλίμακα 1 – 5, καλή φυσική κατάσταση)

• Κατάλληλο για παιδιά: 14+ (απαραίτητη η συνοδεία από γονέα/κηδεμόνα)


Σημείωση: Εάν υπάρχουν συμμετέχοντες που δεν επιθυμούν να ακολουθήσουν καθόλου το πεζοπορικό πρόγραμμα, μπορούν να μετακινηθούν με τα πόδια κατηφορικά για 2 χιλ. σε άσφαλτο μέχρι να φτάσουν στα Πράμαντα, όπου θα έχουν ελεύθερο χρόνο. 


Έπειτα θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για φαγητό στα Πράμαντα, πριν αναχωρήσουμε γύρω στις 16.00. Και έτσι μία ακόμη Green Oliver επίσκεψη στα αγαπημένα Τζουμέρκα φτάνει στο τέλος της, μέχρι όμως την επόμενη αντάμωση!


Στη Θεσσαλονίκη θα είμαστε γύρω στις 21.00, όπου θα πραγματοποιήσουμε στάσεις σε όλα τα σημεία αναχωρήσεων για να εξυπηρετήσουμε όλα τα γλυκά Greenoliverakia.


✔️ Πληροφορίες Συμμετοχής


Διαμονή 2 ημερών με πρωινό στο ξενοδοχείο Τζουμέρκα


• Μονόκλινο δωμάτιο: 264€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ

• Δίκλινο δωμάτιο/άτομο: 208€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ

• Τρίκλινο δωμάτιο/άτομο: 192€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ

• Τετράκλινο δωμάτιο/άτομο: 187€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ


Διαμονή 2 ημερών με πρωινό στον ξενώνα Βaldeneige


• Δίκλινο δωμάτιο/άτομο: 244€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ


Στην τιμή ακόμη συμπεριλαμβάνονται:


• Μεταφορά με ιδιωτικό λεωφορείο από Θεσσαλονίκη, ενδιάμεσες μετακινήσεις και επιστροφή

3 Επαγγελματίες, πιστοποιημένοι, έμπειροι συνοδοί του γραφείου εναλλακτικού τουρισμού Green Oliver

• Ασφάλεια γραφείου τουρισμού

• Τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση, που αντικαθιστά το φόρο διαμονής

• Οργάνωση και συντονισμός από την Green Oliver

• ΦΠΑ


Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται:


• Επιπλέον διατροφή, προσωπικά έξοδα, αχθοφορικά

• Ότι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα


✔️ Πώς Κάνετε Κράτηση


Δηλώστε το ενδιαφέρον σας για συμμετοχή συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας παρακάτω στη φόρμα ή στέλνοντας ονοματεπώνυμο, e-mail και κινητό τηλέφωνο με e-mail στο [email protected] ή καθημερινές 09.30 – 17.30 στα τηλέφωνα 6977 212892 και 2310 283534. Το τμήμα κρατήσεων θα επικοινωνήσει ακολούθως μαζί σας.


Η κράτηση της θέσης επιβεβαιώνεται με την κατάθεση προκαταβολής 70€ τις επόμενες 4 εργάσιμες ημέρες. Σε διαφορετική περίπτωση η θέση απελευθερώνεται αυτόματα.


Η προκαταβολή μπορεί να επιστραφεί ή να μεταφερθεί σε άλλη εκδρομή μέχρι και 1 Φεβρουαρίου 2024. Αφού παρέλθει η συγκεκριμένη ημερομηνία, η προκαταβολή δεν επιστρέφεται ούτε μεταφέρεται παρά μόνο σε περίπτωση ακύρωσης της εκδρομής από το ίδιο το τουριστικό γραφείο.


Εξόφληση του υπόλοιπου ποσού συμμετοχής στην εκδρομή το αργότερο μέχρι 1 Μαρτίου 2024. Από 2 Μαρτίου και έπειτα δε γίνεται καμία επιστροφή ούτε μεταφορά χρημάτων σε άλλη εκδρομή λόγω των προγραμματισμένων εξόδων της εκδρομής (σημείωση: η προκαταβολή μπορεί να επιστραφεί μέχρι 1 Φεβρουαρίου 2024).


ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Τυχόν τραπεζικά έξοδα βαρύνουν τον καταθέτη.

 

Τρόποι Πληρωμής Εδώ


Στην κατάθεση μη ξεχάσετε να σημειώσετε το ονοματεπώνυμό σας και την εκδρομή που συμμετέχετε, ενώ φροντίστε εκ των προτέρων να έχετε κλείσει τη θέση σας.


Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων – Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


🔎 Απαραίτητα Για Την Εκδρομή


1. Ορειβατικά μποτάκια
2. Μπατόν πεζοπορίας (προαιρετικά)
3. Ρούχα κατάλληλα για την εποχή, όπως ορειβατικό παντελόνι, χειμερινό κολάν, γιλέκο, ρούχα από ύφασμα που στεγνώνει γρήγορα, fleece, ισοθερμικό, μπουφάν, περιλαίμιο κλπ
4. Αδιάβροχο (απαραιτήτως)
5. Ορειβατικό σακίδιο πλάτης για τις ημερήσιες πεζοπορίες
6. Παγούρι νερού 1 lt ή μπουκάλι νερού 1,5 lt
7. Σνακ όπως σάντουιτς, μπάρες δημητριακών, παστέλια, ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα, φρούτα κλπ
8. Χαρτομάντιλα, υγρά μαντιλάκια
9. Είδη προσωπικής υγιεινής, εσώρουχα, κάλτσες, σαγιονάρες
10. Αντισηπτικό χεριών
11. Μάσκα προστασίας προσώπου (προαιρετικά για το λεωφορείο)
12. Αστυνομική ταυτότητα
13. Επιτραπέζια παιχνίδια και τράπουλες


Σημαντικές Παρατηρήσεις:

 

• Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί τηρώντας όλα τα μέτρα προσωπικής προστασίας και τους κανόνες υγιεινής, όπως ορίζονται από την ισχύουσα νομοθεσία. Το τουριστικό γραφείο μας δε φέρει καμία ευθύνη, εάν κάποιος/κάποια συμμετέχων/ουσα δεν επιθυμεί να συμμορφωθεί με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα ισχύουν κατά τη χρονική περίοδο διεξαγωγής της εκδρομής. Όλοι οι συμμετέχοντες οφείλουν να ακολουθούν τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις για τη συμμετοχή τους στην εκδρομή.

• Το πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί μερικώς αναλόγως των καιρικών συνθηκών.

• Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε οργανωμένο ταξίδι του τουριστικού γραφείου µας προϋποθέτει την προσεκτική μελέτη του προγράμματος του συγκεκριμένου ταξιδιού και σημαίνει την ανεπιφύλακτη αποδοχή από τον πελάτη όλων των όρων συμμετοχής, όπως αναφέρονται κατά περίπτωση στην κάθε εκδρομή μας και πάντα στην ιστοσελίδα www.greenoliver.gr αναλυτικά.

ΦΟΡΜΑ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ