+30 2310 283534, +30 6977 212892 Δευ-Παρ 09:30 - 17:30
ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ
Espa Banner
Espa Banner

GREEN OLIVER WELCOME
SUMMER PARTY 07/06

GREEN OLIVER WELCOME
SUMMER PARTY 07/06

GREEN OLIVER WELCOME SUMMER PARTY 07/06

🌿 Green Oliver Welcome Summer Party!
📆 Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023, 20.30 – 00.30


🌞 Το Γραφείο Γενικού Τουρισμού & Υπαίθριων Δραστηριοτήτων της Θεσσαλονίκης Green Oliver, που εξειδικεύεται στις πεζοπορίες και τον τουρισμό περιπέτειας, σας προσκαλεί σε ένα ακόμη καλοκαιρινό πάρτι στον υπαίθριο χώρο του WE, με πολλές εκπλήξεις για τη μεγαλύτερη πεζοπορική οικογένεια της Βόρ. Ελλάδας! Πεζοπόροι και ποδηλάτες, “φαραγγάδες”, ταξιδευτές και λάτρεις της περιπέτειας θα είναι όλοι εκεί για να μοιραστούν τις μοναδικές στιγμές στη φύση και να σχεδιάσουν νέες Green εκδρομές, που αναμένεται να είναι ακόμη πιο συναρπαστικές!


💯 Λίγα λόγια για εμάς


Με άδεια λειτουργείας ΕΟΤ και μέλος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων Υπαίθριων Δραστηριοτήτων Αναψυχής το γραφείο Green Oliver δημιουργήθηκε στις αρχές του 2017 και κέρδισε από την πρώτη ημέρα την εμπιστοσύνη και τη στήριξη ενός ανήσυχου κοινού, που αναζητά κάθε στιγμή την εμπειρία και την περιπέτεια!


Ταξιδεύουμε, ανακαλύπτουμε και οργανώνουμε ταξίδια δράσης και αναψυχής στη φύση, εκδρομές πεζοπορίας και υπαίθριες δραστηριότητες με ασφάλεια.


Υιοθετούμε τις βέλτιστες πρακτικές για το περιβάλλον, σε ατομικό και επαγγελματικό επίπεδο και συμβάλλουμε στη δημιουργία οικολογικής συνείδησης και περιβαλλοντικής κουλτούρας.


Στόχος μας είναι η φύση, με τη γοητευτική αρμονία που τη διακρίνει, να γίνει ξανά αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής των σύγχρονων ανθρώπων.


Αποστολή μας ταυτόχρονα είναι η προβολή και ανάδειξη κάθε πολιτισμικής γωνιάς καλλιεργώντας το σεβασμό για την ιστορία και την παράδοση κάθε τόπου.


Διανύουμε την 7η μας χρονιά στον χώρο του επαγγελματικού τουρισμού και των πιστοποιημένων δράσεων στη φύση και δε σταματάμε να αναπτυσσόμαστε και να ονειρευόμαστε!


Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της ψυχής μας όλα αυτά τα χρόνια για την αγάπη, την τεράστια στήριξη και συμμετοχή σας! Περισσότεροι από 20000 συμμετέχοντες έχουν ταξιδέψει μαζί μας σε όλη την χώρα, αλλά και την Ευρώπη, ενώ σύντομα ανοίγουμε ακόμα περισσότερο τα φτερά μας στο εξωτερικό!


💚 Πληροφορίες Εκδήλωσης


Το καλοκαίρι, που αγαπάμε τόσο πολύ, έφτασε! Γι’ αυτό κάνουμε ΠΑΡΤΙ στους κήπους του αγαπημένου WE!
DJ, dance, fun, μοναδικές Green Oliver κληρώσεις, πολλά δωράκια και εκπλήξεις!


• Ώρα προσέλευσης: 20.30
• Dress code: casual/καλοκαιρινός
• Χώρος προσέλευσης: WE, που βρίσκεται Λεωφόρο 3ης Σεπτεμβρίου & Γρ. Λαμπράκη (χάρτης: https://goo.gl/DRo3Qs).


O πολυχώρος WE βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, εντός του χώρου της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και δίπλα στα Πανεπιστήμια. Είναι εύκολα προσβάσιμος με λεωφορείο, ποδήλατο και αυτοκίνητο.


Λεωφορείο


Η πρόσβαση με λεωφορείο είναι εύκολη τόσο από τα δυτικά όσο και από τα ανατολικά. Ακριβώς στην είσοδο του πολυχώρου βρίσκεται η στάση «ΑΓΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ-ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ».


Οι γραμμές ΟΑΣΘ που εξυπηρετούν είναι:
Γραμμή 02: Α.Σ. ΙΚΕΑ – Ν.Σ. ΣΤΑΘΜΟΣ
Γραμμή 08: ΙΚΕΑ-ΚΤΕΛ
Γραμμή 10: ΧΑΡΙΛΑΟΥ – Ν.Σ. ΣΤΑΘΜΟΣ
Γραμμή 14: ΑΝΩ ΤΟΥΜΠΑ – Ν.Σ. ΣΤΑΘΜΟΣ
Γραμμή 27: ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Γραμμή 31: ΒΟΥΛΓΑΡΗ – Κ.Τ.Ε.Λ.


👌 Πληροφορίες Συμμετοχής


ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ


Δε χρειάζεται να δηλώσετε συμμετοχή εκ των προτέρων. Σας περιμένουμε όλες και όλους με την παρέα σας!
• Στις κληρώσεις συμμετέχουν όλες και όλοι, που θα παρευρεθούν!
• Κόστος συμμετοχής: ότι καταναλώσετε από το μπαρ του WE, που φιλοξενεί την εκδήλωσή μας.


🔎 Κανόνες / Προϋποθέσεις


Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τηρώντας όλα τα μέτρα προσωπικής προστασίας και τους κανόνες υγιεινής, όπως ορίζει η πολιτεία.


Για οποιαδήποτε πληροφορία ή/και διευκρίνιση είμαστε στη διάθεσή σας με e-mail στο [email protected] ή καθημερινές 09.30 – 17.30 στα τηλέφωνα 6977 212892 και 2310 283534.


Σας περιμένουμε για ένα ακόμη ανεπανάληπτο Green Oliver Welcome Summer Party!

ΦΟΡΜΑ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ