+30 2310 283534, +30 6977 212892 Δευ-Παρ 09:30 - 17:30
ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ
Espa Banner
Espa Banner

GREEN OLIVER
PARTY ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ! 02/02

GREEN OLIVER
PARTY ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ! 02/02

GREEN OLIVER PARTY ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ 02/02

🏅 Green Oliver Party Γενεθλίων!
📆 Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024

 

🎉 Τα 7α γενέθλιά μας έφτασαν και το μεγαλύτερο πάρτι της πόλης είναι και πάλι εδώ! Ένας ακόμη χρόνος αμέτρητων εμπειριών, ταξιδιών και εκδρομών στη φύση προστέθηκε και ήρθε να “αράξει” στις πλάτες μας. Θα θέλαμε ειλικρινά να σας ευχαριστήσουμε όλες και όλους μέσα από την ψυχή μας για την τεράστια στήριξη και συμμετοχή σας όλα αυτά τα χρόνια, που μας έχουν καθιερώσει στις πρώτες θέσεις των tour operators στη Θεσσαλονίκη, με τη φήμη μας να έχει φτάσει και στο κοινό της Αθήνας, όπου το όνομα του γραφείου μας αποτελεί σημείο αναφοράς στο χώρο.


💚 Αλλά η θέση που κατέχουμε σταθερά στις δικές σας καρδιές είναι η μεγαλύτερη δύναμή μας, που μας παρακινεί ακατάπαυστα από το 2017 να ανακαλύπτουμε νέους προορισμούς και να ταξιδεύουμε διαρκώς αναζητώντας μεγαλύτερες πεζοπορικές απολαύσεις και μοναδικές στιγμές στη φύση. Θεσσαλονίκη, πεζοπορία, Green Oliver!

 

💯 Μπαίνουμε στον 8ο χρόνο πλέον και συνεχίζουμε με τον ίδιο ρυθμό σε Ελλάδα και εξωτερικό, ακολουθώντας ένα μονοπάτι με ατελείωτα όνειρα και σχέδια για νέες Green εκδρομές, ενώ επιφυλασσόμαστε για ακόμη περισσότερες ταξιδιάρικες εκπλήξεις!

 

📌 Πληροφορίες Εορταστικής Δραστηριότητας

 

Η διαδρομή που θα ακολουθήσουμε είναι ανηφορική με αρκετά σκαλοπάτια, όπως σας έχουμε συνηθίσει! Με τη συνοδεία όμως από την καλύτερη ομάδα πιστοποιημένων επαγγελματιών της Θεσσαλονίκης θα την ολοκληρώσουμε εύκολα και με μια ανάσα, ενώ η γεύση που θα μείνει θα είναι γλυκιά όπως πάντα!


Γενέθλια τούρτα 7ου χρόνου λειτουργίας, DJ sets, χορός, κέφι, μοναδικές Green Oliver κληρώσεις και πολλά ακόμη δώρα χορηγών και φίλων!


• Ώρα προσέλευσης: 21.30
• Χώρος προσέλευσης: Urania Bar, που βρίσκεται επί των οδών Πάικου 4 & Καποδιστρίου 7 στο κέντρο Θεσσαλονίκης (είσοδος από Πάικου, σε όροφο)

• Dress code casual/χορευτικός


👌 Πληροφορίες Συμμετοχής


• Δε χρειάζεται να δηλώσετε συμμετοχή εκ των προτέρων. Σας περιμένουμε όλες και όλους με την παρέα σας!
• Στις κληρώσεις συμμετέχουν όλες και όλοι που θα παρευρεθούν στο πάρτι!
• Κόστος συμμετοχής ό,τι καταναλώσετε από το μπαρ του Urania, που φιλοξενεί την εκδήλωσή μας για μία ακόμη χρονιά!


🆘 Κανόνες & Προϋποθέσεις


Χωρίς κανόνες!


Έχουμε ΠΑΡΤΙ εδώ και σας περιμένουμε! Τα 7α Green Oliver Γενέθλια είναι γεγονός και η πιο γλυκιά ανηφόρα της ζωής μας συνεχίζεται! Εμπρός για τον 8ο χρόνο μας! 💪


#GreenOliver #GoExploreYourWorld

ΦΟΡΜΑ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ