+30 2310 283534, +30 6977 212892 Δευ-Παρ 09:30 - 17:30
ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ
Espa Banner
Espa Banner

GREEN OLIVER ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΟΥ
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΤΟ WE! 26/09

GREEN OLIVER ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΟΥ
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΤΟ WE! 26/09

GREEN OLIVER ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ 26/09

🌿 Green Oliver παρουσίαση πεζοπορικού εξοπλισμού στο WE!

📆 Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023, 20.00 – 22.00

✅ ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ – ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 


💚 Το Γραφείο Γενικού Τουρισμού & Υπαίθριων Δραστηριοτήτων Green Oliver, που εξειδικεύεται στις πεζοπορίες και τον τουρισμό περιπέτειας, σας προσκαλεί σε μία ενημερωτική εκδήλωση παρουσίασης του βασικού πεζοπορικού εξοπλισμού, καθώς και πιο εξειδικευμένου εξοπλισμού για ήδη μυημένους στη δραστηριότητα της πεζοπορίας! Την εκδήλωση μας θα φιλοξενήσει ο αγαπημένος πολυχώρος του WE και μαζί μας θα είναι ομιλητής ο Παναγιώτης Γουμπέρης, Εκπαιδευτής & Οδηγός Βουνού της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας – Αναρρίχησης. Αφού ολοκληρώσουμε την αναλυτική παρουσίασή μας δίνοντας σημασία σε τεχνικές πληροφορίες, θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε ακόμη περισσότερο για να λύσουμε όλες τις απορίες μας. Άρα.. ρουχισμός, μποτάκια, μπατόν, σακίδια και πολλά ακόμη σε μία χρήσιμη παρουσίαση για όσες και όσους αγαπούν την πεζοπορία!


💯 Λίγα λόγια για εμάς


Με άδεια λειτουργείας ΕΟΤ και μέλος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων Υπαίθριων Δραστηριοτήτων Αναψυχής το γραφείο Green Oliver δημιουργήθηκε στις αρχές του 2017 και κέρδισε από την πρώτη ημέρα την εμπιστοσύνη και τη στήριξη ενός ανήσυχου κοινού, που αναζητά κάθε στιγμή την εμπειρία και την περιπέτεια!


Ταξιδεύουμε, ανακαλύπτουμε και οργανώνουμε ταξίδια δράσης και αναψυχής στη φύση, εκδρομές πεζοπορίας και υπαίθριες δραστηριότητες με ασφάλεια.


Υιοθετούμε τις βέλτιστες πρακτικές για το περιβάλλον, σε ατομικό και επαγγελματικό επίπεδο και συμβάλλουμε στη δημιουργία οικολογικής συνείδησης και περιβαλλοντικής κουλτούρας.


Στόχος μας είναι η φύση, με τη γοητευτική αρμονία που τη διακρίνει, να γίνει ξανά αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής των σύγχρονων ανθρώπων.


Αποστολή μας ταυτόχρονα είναι η προβολή και ανάδειξη κάθε πολιτισμικής γωνιάς καλλιεργώντας το σεβασμό για την ιστορία και την παράδοση κάθε τόπου.


📌  Πληροφορίες Εκδήλωσης


Σας καλούμε την Τρίτη 26/09 στις 20.00 στον πολυχώρο του WE, για να παρακολουθήσουμε μία αναλυτική παρουσίαση του βασικού, αλλά και πιο εξειδικευμένου πεζοπορικού εξοπλισμού.


Θα μιλήσουμε για κατάλληλη ενδυμασία στην πεζοπορία, για ορειβατικά μποτάκια, για πεζοπορικά μπατόν, για σακίδια πεζοπορίας και πολλά ακόμη, ενώ την παρουσίασή μας θα ακολουθήσει μία ανοικτή συζήτηση, ώστε να λάβουμε εξειδικευμένη γνώση σε ότι μας απασχολεί και μας προβληματίζει.


Στόχος μας είναι την επόμενη φορά στα πεζοπορικά μονοπάτια να είμαστε πιο έτοιμες και πιο έτοιμοι για ακόμη πιο ευχάριστη και ασφαλή εμπειρία στη φύση!


Μικρές εκπλήξεις και δωράκια δε μπορούν να λείπουν από μία ακόμη Green Oliver πρωτοβουλία!


Αφού ολοκληρωθεί η παρουσίαση και η συζήτηση για τον πεζοπορικό εξοπλισμό, θα έχουμε χρόνο στη συνέχεια για ποτό στο WE και ακόμη περισσότερες Green Oliver στιγμές!


👌 Πληροφορίες Συμμετοχής


ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ – ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ


Για την καλύτερη διοργάνωση της εκδήλωσής μας δηλώστε συμμετοχή συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας παρακάτω στη φόρμα ή στέλνοντας ονοματεπώνυμο, e-mail και κινητό τηλέφωνο με e-mail στο [email protected] ή καθημερινές 09.30 – 17.30 στα τηλέφωνα 6977 212892 και 2310 283534.


👌 Χώρος Προσέλευσης


Πολυχώρος WE, που βρίσκεται Λεωφόρο 3ης Σεπτεμβρίου & Γρ. Λαμπράκη (χάρτης: https://goo.gl/DRo3Qs).


Το WE βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, εντός του χώρου της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και δίπλα στα Πανεπιστήμια. Είναι εύκολα προσβάσιμος με λεωφορείο, ποδήλατο και αυτοκίνητο.


Λεωφορείο


Η πρόσβαση με λεωφορείο είναι εύκολη τόσο από τα δυτικά όσο και από τα ανατολικά. Ακριβώς στην είσοδο του πολυχώρου βρίσκεται η στάση «ΑΓΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ-ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ».


Οι γραμμές ΟΑΣΘ που εξυπηρετούν είναι:
Γραμμή 02: Α.Σ. ΙΚΕΑ – Ν.Σ. ΣΤΑΘΜΟΣ
Γραμμή 08: ΙΚΕΑ-ΚΤΕΛ
Γραμμή 10: ΧΑΡΙΛΑΟΥ – Ν.Σ. ΣΤΑΘΜΟΣ
Γραμμή 14: ΑΝΩ ΤΟΥΜΠΑ – Ν.Σ. ΣΤΑΘΜΟΣ
Γραμμή 27: ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Γραμμή 31: ΒΟΥΛΓΑΡΗ – Κ.Τ.Ε.Λ.


🔎 Κανόνες / Προϋποθέσεις


Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τηρώντας όλα τα μέτρα προσωπικής προστασίας και τους κανόνες υγιεινής, όπως ορίζει η πολιτεία.

ΦΟΡΜΑ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ