+30 2310 283534, +30 6977 212892 Δευ-Παρ 09:30 - 17:30
ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ
Espa Banner
Espa Banner

GREEN ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ 21/07 - 25/07

GREEN ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ 21/07 - 25/07

GREEN ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ 21-25.07

🌿 Green Ποδηλατική Εκδρομή στο Βερολίνο
📆 21 – 25 Ιουλίου 2023

 

💯 Πέντε συναρπαστικές ημέρες από το Γραφείο Γενικού Τουρισμού & Υπαίθριων Δραστηριοτήτων Green Oliver στην πρωτεύουσα της Γερμανίας, το πολυπολιτισμικό και εναλλακτικό Βερολίνο! Ένα ταξίδι περιήγησης με ποδήλατα σε μία πόλη μοναδική στο είδος της, που συνδυάζει την μακραίωνη ιστορία της με τη σύγχρονη καθημερινότητα, μία πρωτεύουσα που μετά την πτώση του Τείχους, μετατράπηκε σε σύμβολο ενότητας και συμφιλίωσης. Σπουδαία μνημεία και αμέτρητα μουσεία, γκαλερί και καταπράσινα πάρκα, θεματικά clubs, εξαιρετικό street food αλλά και εκλεπτυσμένα εστιατόρια καθιστούν το Βερολίνο ως μία από τις πιο ιδιαίτερες και ενδιαφέρουσες πόλεις σε ολόκληρη την Ευρώπη! Εκεί στο κέντρο του πολιτισμού της Γερμανίας, εμείς θα έχουμε την ευκαιρία να ποδηλατήσουμε εξερευνώντας το αστικό και το ημιαστικό περιβάλλον της πρωτεύουσας, αναδεικνύοντας για μία ακόμη φορά τη σημασία της βιώσιμης αστικής ανάπτυξης των πόλεων του 21ου αιώνα.

 

✅ Βερολίνο


Το Βερολίνο είναι η πρωτεύουσα και η μεγαλύτερη σε έκταση και πληθυσμό πόλη της Γερμανίας. Πρόκειται μάλιστα για την μεγαλύτερη πόλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης ως προς τον πληθυσμό της, όπου ζουν περίπου 3,6 εκατομμύρια άνθρωποι (2020).


Στην ιστορία του το Βερολίνο ήταν πρωτεύουσα διαφόρων κρατών, όπως της Μαρκιωνίας, του Βρανδεμβούργου, του Βασιλείου της Πρωσίας, της Γερμανικής Αυτοκρατορίας, του Γ΄ Ράιχ και της Λαϊκής Δημοκρατίας της Γερμανίας.


Στις 3 Οκτωβρίου του 1990 έγινε με την επανένωση των δύο γερμανικών κρατών πρωτεύουσα της ενοποιημένης Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας και αντικατέστησε έτσι τη μέχρι τότε πρωτεύουσα, τη Βόννη.


✅ Ποδηλατική Κουλτούρα

 

Παρά το μεγάλο μέγεθος της Γερμανικής πρωτεύουσας και το κρύο κλίμα της κατά τη διάρκεια του χειμώνα, το Βερολίνο έχει από καιρό επιλέξει το ποδήλατο ως ένα από τα κύρια μέσα μεταφοράς των πολιτών του. Πριν από 20 – 25 χρόνια δεν κυκλοφορούσε ούτε το ένα τρίτο των ποδηλάτων που κυκλοφορεί σήμερα, αλλά πλέον η προώθηση του ποδηλάτου για καθημερινή χρήση ως αστικό μέσο μεταφοράς είναι στρατηγική επιλογή της πόλης. Το αποτέλεσμα; Στο Βερολίνο το 18% των μετακινήσεων πραγματοποιούνται με ποδήλατο!


Την ημέρα το μάτι πραγματικά γεμίζει με ποδήλατα πάσης φύσεως, από παλιά, σιδερένια και λιτά σε εξοπλισμό και περιφερειακά μέχρι πιο σύγχρονα, πανάλαφρα και πλήρως εξοπλισμένα, πόλης ή βουνού, με καρεκλάκια για μωρά, με στενά τρέιλερ για σκύλους και φαρδιά τρέιλερ για παιδιά, με δύο ρόδες μπρος και μία πίσω ή το αντίστροφο και ό,τι βάλει ο νους! Ενώ το βράδυ τα λευκά φωτάκια των ποδηλάτων που πλησιάζουν παρέες παρέες αθόρυβα και αέρινα μέσα στη νύχτα είναι μία από τις πιο γαλήνιες εικόνες του Βερολίνου!


💚 Πρόγραμμα Ποδηλατικής Εκδρομής


Μία ακόμη πρωτοποριακή Green Oliver εκδρομή αυτή τη φορά στη σύγχρονη πόλη και ζωή του Βερολίνου! Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ποδηλατάδες με ξεναγό τις πρωινές ώρες, ενώ την υπόλοιπη μέρα θα έχουμε την ευκαιρία για νέες Green Oliver στιγμές σε μία ακόμη Ευρωπαϊκή μητρόπολη!


1η ημέρα – Παρασκευή 21η Ιουλίου


Ραντεβού στις 11.00 ακριβώς στο Terminal 2 και αναχώρηση στις 13.35 από το αεροδρόμιο Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη. Άφιξη στις 15.05 τοπική ώρα στο αεροδρόμιο Brandenburg στο Βερολίνου. Παραλαβή αποσκευών.


Επιβίβαση στο λεωφορείο μας και μεταφορά στο ξενοδοχείο Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz, που βρίσκεται κεντρικά στο Βερολίνο.


Αφού τακτοποιηθούμε στα δωμάτιά μας, θα συναντηθούμε εκ νέου, για να μετακινηθούμε με τα πόδια (20 λεπτά περίπου), ώστε να παραλάβουμε τα ποδήλατά μας!


Στη συνέχεια θα πραγματοποιήσουμε αναγνωριστική βόλτα με τα ποδήλατα στο Βερολίνο, για να προσανατολιστούμε και να πάρουμε μία πρώτη εικόνα της πόλης, ενώ το βράδυ θα είμαστε ελεύθεροι για Green Oliver.. γνωρίζετε καλά! Ενώ κάποιος έχει και γενέθλια σήμερα..


2η ημέρα – Σάββατο 22η Ιουλίου

 

Πρώτο Βερολινέζικο ξύπνημά μας και η όρεξη για νέες εμπειρίες ξεχειλίζει! Αφού πάρουμε το πρωινό μας, θα συναντήσουμε τον ξεναγό μας για μία ποδηλατική περιήγηση που θα συναρπάσει τους urban ποδηλάτες, αλλά και τους λάτρεις της ιστορίας!


Θα ταξιδέψουμε πίσω στον χρόνο, για να ζήσουμε για λίγο την πολυτάραχη ιστορία του Βερολίνου, εξερευνώντας κεντρικά αξιοθέατα της πρωτεύουσας, αλλά και πολλούς κρυμμένους θησαυρούς της!


Θα ξεκινήσουμε από το Prenzlauer Berg, κάποτε μια φτωχογειτονιά της εργατικής τάξης, που τώρα όμως είναι μία μοντέρνα κεντρική περιοχή για τους εναλλακτικούς και bohemian της πόλης. Θα εξερευνήσουμε ανακαινισμένες με κόπο ιστορικές κατασκευές, που χτίστηκαν κατά τη βιομηχανική εποχή της ακμής του Wilhelminian, ενώ θα δούμε και την πρώην καρδιά του εβραϊκού Βερολίνου, όπου εκεί άρχισαν να εγκαθίστανται εβραϊκές οικογένειες τον 17ο αιώνα. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε προς το ιστορικό κέντρο της πόλης, όπου θα δούμε το Νησί των Μουσείων, την Πύλη του Βρανδεμβούργου, το Μνημείο του Ολοκαυτώματος και το Reichstag (Γερμανικό Κοινοβούλιο).


Θα συναντήσουμε απομεινάρια της δόξας της Πρωσίας και ίχνη που άφησαν πίσω τα 40 χρόνια που ο Ψυχρός Πόλεμος δίχασε την πόλη του Βερολίνου, όπως ο εμβληματικός Τηλεοπτικός Πύργος του Βερολίνου στην Alexanderplatz.


Πρόκειται συνολικά για μία ποδηλατάδα περίπου 15 χιλ., που θα διαρκέσει γύρω στις 4 ώρες και θα μας εισάγει στον κόσμο των αντιθέσεων του Βερολίνου, ενώ θα μας αποκαλύψει τη μεγάλη δυναμική της πόλης που εξελίσσεται και πρωτοπορεί!


Στη συνέχεια θα είμαστε ελεύθεροι για φαγητό για ξεκούραση, πριν ανανεώσουμε το ραντεβού μας για τις απογευματοβραδινές νέες σουλατσάδες!


3η ημέρα – Κυριακή 23η Ιουλίου


Οι ώρες περνάνε γρήγορα στη Γερμανική πρωτεύουσα και ούτε λεπτό δε πρέπει να πάει χαμένο!


Αφού ξυπνήσουμε και πάρουμε το πρωινό μας, θα συναντήσουμε τον ξεναγό μας πάνω στα ποδήλατά μας και πάλι!


Σήμερα μας περιμένει μία ξενάγηση, που θα είναι διαφορετική από τα συνηθισμένα, μία ξενάγηση που απευθύνεται σε όσες και όσους θέλουν να ξεφύγουν από την «πεπατημένη»!


Το Βερολίνο είναι τόσο πολύχρωμο και ζωντανό, που πραγματικά μερικές φορές μπορεί να γίνεται εξαντλητικό! Σήμερα όμως θα αναζητήσουμε πιο ήσυχα μέρη, όπου κρύβονται μικρά και μεγάλα πάρκα, απροσδόκητα σουρεαλιστικά τοπία με τους δικούς τους μικρούς παραδείσους!


Θα ποδηλατήσουμε κατά μήκος καναλιών και ποταμών, αλλά και στις πιο «ψαγμένες» τοποθεσίες περίεργων γεγονότων που δεν αναφέρονται καν στα βιβλία της ιστορίας, όπως μυστικές αυλές, πρώην αεροδρόμια, αγροκτήματα και λίμνες, ανακαλύπτοντας τα πιο green και creative μέρη του Βερολίνου!


Μία ποδηλατοβόλτα 20 χιλ. περίπου, που θα διαρκέσει 4 ώρες και θα μας εκπλήξει ευχάριστα με ένα πολύ διαφορετικό Βερολίνο, πέρα ​​από την Πρωσική επισημότητα της Κυβερνητικής Περιφέρειας και τα κεντρικά τουριστικά αξιοθέατα.


Χρόνος για φαγητό και ξεκούραση μετά, ενώ το βραδάκι θα βρεθούμε όλοι πάλι μαζί να συνεχίσουμε τις νυχτερινές περιηγήσεις μας με αστείρευτη Green Oliver ενέργεια και ατελείωτο κέφι!


4η ημέρα – Δευτέρα 24η Ιουλίου

 

Αφού πάρουμε το πρωινό μας στην αίθουσα του ξενοδοχείου μας, σήμερα θα έχουμε επιλογές!


Το Βερολίνο έχει αμέτρητα μουσεία, που για τους λάτρεις του είδους δε μπορεί παρά να είναι μία εξαιρετική επιλογή! Οπότε μέρα ελεύθερη για όσες και όσους το επιθυμούν!


Οι υπόλοιποι όμως θα έχουμε τη δυνατότητα να συμμετέχουμε σε μία από δύο προαιρετικές ποδηλατικές ξεναγήσεις!


1η Επιλογή – Ολοήμερη Εκδρομή με Ποδήλατο στο Potsdam

 

Το Potsdam είναι η πρωτεύουσα του γερμανικού κρατιδίου του Βρανδεμβούργου. Μία πόλη ευρέως γνωστή για τα μοναδικά πολιτιστικά τοπία της, ειδικότερα τα πάρκα και το περίφημο ανάκτορο Sanssouci, που που έχει ανακηρυχθεί Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς από την UNESCO.


Τα αξιοθέατα γύρω από το Potsdam είναι παρατεταγμένα σαν μία σειρά από μαργαριτάρια! Πέρα από το παλάτι και το πάρκο Sanssouci, ξεχωρίζουν το Bornstedt Crown Estate, το Orangery και το παλάτι Cecilienhof. Καθώς επίσης και οι ιστορικές συνοικίες της πόλης, όπως η ρωσική αποικία Alexandrowka, η ολλανδική συνοικία και η πρώην συνοικία των υφαντών της Βοημίας.


Εμείς θα ξεκινήσουμε κοντά στην πλατεία Alexanderplatz και θα κινηθούμε με τα ποδήλατά μας προς τις δυτικές συνοικίες του Βερολίνου, όπου καθοδόν θα δούμε το Δημαρχείο Schöneberg. Εκεί όπου ο Πρόεδρος των ΗΠΑ John F. Kennedy πραγματοποίησε την περίφημη ομιλία του «Ich bin ein Berliner»!


Προχωρώντας πιο νοτιοδυτικά, θα αφήσουμε την τυπική αρχιτεκτονική των τεσσάρων ορόφων του Βερολίνου, οικίες που χτίστηκαν γύρω στο 1900 και θα φτάσουμε σε καταπράσινα προάστια με παραδοσιακές βίλες. Θα περάσουμε τη μεγάλη λίμνη Wannsee και θα διασχίσουμε τη Glienicker Brücke.


Τα κρατικά σύνορα μεταξύ Βρανδεμβούργου και Βερολίνου και τα σύνορα της πόλης με το Potsdam διασχίζουν τη μέση αυτής της γέφυρας. Κατά την περίοδο της γερμανικής διαίρεσης, η γέφυρα Glienicker κέρδισε μάλιστα παγκόσμια φήμη ως η Γέφυρα των Κατασκόπων, αφού εκεί γινόταν η ανταλλαγή των αιχμάλωτων πρακτόρων.


Κατά τη διαδρομή προς το Potsdam θα γίνουν στάσεις για ξεκούραση, ενώ θα υπάρχει χρόνος και για φαγητό.


Η διαδρομή από το Βερολίνο στο Potsdam είναι περίπου 30 χιλ., ενώ πρέπει να υπολογίζουμε 30 χιλ. και για την επιστροφή μας. Ωστόσο, υπάρχει δυνατότητα η επιστροφή από το Potsdam προς το κέντρο του Βερολίνου να γίνει με τραίνο μαζί με το ποδήλατό μας. Τοπικά μέσα στο Potsdam μπορούμε να ποδηλατήσουμε μέχρι και ακόμα 18 χιλ. για τις επισκέψεις μας σε σημεία ενδιαφέροντος.


Πρόκειται για μία ποδηλατική περιήγηση όνειρο, που έχει μεν αρκετά χιλιόμετρα και διαρκεί περίπου 9 ώρες, ωστόσο αποκαλύπτει σπάνιες ομορφιές και ιστορικές στιγμές της Γερμανίας!


Η προαιρετική ολοήμερη ποδηλατάδα στο Potsdam κοστίζει έξτρα 55€ / άτομο. Η δήλωση συμμετοχής στη δραστηριότητα είναι απαραίτητη με την κράτηση θέσης για την εκδρομή. Για να πραγματοποιηθεί η ποδηλατάδα στο Potsdam είναι απαραίτητη προϋπόθεση η συμμετοχή τουλάχιστον 10 ατόμων.


Αφού επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας, θα ξεκουραστούμε για λίγο πριν βγούμε και πάλι για το τελευταίο μας βράδυ στο Berlin!


2η Επιλογή – Ξενάγηση Μισής Ημέρας με Ποδήλατο στο Εναλλακτικό Βερολίνο


Εμείς θα κινηθούμε σε τρεις από τις πιο ζωντανές, πολύχρωμες και πολυπολιτισμικές γειτονιές της πόλης! Τον εικοστό αιώνα το Βερολίνο υπήρξε επανειλημμένα πόλος έλξης για ανθρώπους που αναζητούσαν εναλλακτικούς τρόπους ζωής και στο Prenzlauer Berg, το Kreuzberg και το Friedrichshain θα νιώσουμε αυτή την πολιτιστική ποικιλομορφία και την ενέργεια αυτών των περιοχών!


Η ποδηλατική περιήγησή μας θα ξεκινήσει στην πρώην καρδιά της αντικουλτούρας Prenzlauer Berg του Ανατολικού Βερολίνου, που παραμένει ακόμα μποέμ, αλλά έχει εξελιχθεί και μπορεί να χαρακτηριστεί πλέον και ως κομψή και σικάτη. Θα συνεχίσουμε στο μοντέρνο Friedrichshain με το παγκοσμίου φήμης ορόσημό του την East-Side-Gallery, ένα πρώην τμήμα του Τείχους του Βερολίνου που οι καλλιτέχνες μετέτρεψαν σε υπαίθρια γκαλερί το 1990.


Ενώ ακόμη θα ξεναγηθούμε στην πιο διάσημη και εναλλακτική συνοικία του Βερολίνου, το Kreuzberg, όπου καλλιτέχνες, καταληψίες και μετανάστες από όλο τον κόσμο έχουν μετατρέψει αυτή τη γειτονιά στο κέντρο της υποκουλτούρας του Βερολίνου.


Θα συναντήσουμε θέατρα πίσω σε αυλές, γκράφιτι, δημιουργικά projects, street cafes, ενώ θα νιώσουμε τα vibes της ποικιλόμορφης κουλτούρας των clubs για τα οποία φημίζεται η πόλη!


Επίσης, θα δούμε ίχνη του πρόσφατου παρελθόντος του Βερολίνου και της Γερμανίας που βρίσκονται διάσπαρτα παντού, στις μονολιθικές προσόψεις των παλαιών διαμερισμάτων του Ανατολικού Βερολίνου στο Friedrichshain ή στα γκράφιτι που απεικονίζουν την άγρια ​​φύση του του Kreuzberg του Δυτικού Βερολίνου και τη θρυλική σκηνή των πάρτι του από τις δεκαετίες του 1970 και του 1980.


Πρόκειται για μία ποδηλατική βόλτα – ζωντανή εμπειρία της underground culture του Βερολίνου! Η διάρκειά της υπολογίζεται περίπου στις 4 ώρες, διανύοντας με τα ποδήλατά μας γύρω στα 20 χιλ.


Η προαιρετική ποδηλατάδα μισής ημέρας στο Εναλλακτικό Βερολίνο κοστίζει έξτρα 25€ / άτομο. Η δήλωση συμμετοχής στη δραστηριότητα είναι απαραίτητη με την κράτηση θέσης για την εκδρομή. Για να πραγματοποιηθεί η ποδηλατάδα είναι απαραίτητη προϋπόθεση η συμμετοχή τουλάχιστον 10 ατόμων.

 

Έπειτα θα είμαστε ελεύθεροι για φαγητό και ξεκούραση, πριν βγούμε και πάλι για το τελευταίο μας βράδυ στο Βερολίνο!


5η ημέρα – Τρίτη 25η Ιουλίου


Και δε μ’ αφήνετε ήσυχο, άσε με ήσυχο… πφφ. Όλα τα καλά τελειώνουν κάποια στιγμή και σήμερα είναι η τελευταία μας μέρα στη Γερμανική πρωτεύουσα.


Αφού πάρουμε το πρωινό μας, θα έχουμε ελεύθερο χρόνο, για να κάνουμε ότι δε προλάβαμε η καθεμία και ο καθένας μας!


Check-out πρέπει να κάνουμε μέχρι τις 11.00, ενώ οι αποσκευές μας θα παραμείνουν σε χώρο φύλαξης του ξενοδοχείου μέχρι την αναχώρησή μας.


Τα ποδήλατα πρέπει να βρίσκονται στο parking του ξενοδοχείου μέχρι τις 11.30, που θα έρθει φορτηγό για να τα παραλάβει.


Η επιβίβαση στο λεωφορείο μας θα είναι στις 12.00, για να ξεκινήσουμε προς το αεροδρόμιο. Αναχώρηση στις 15.00 και άφιξη στο αεροδρόμιο Μακεδονία στις 18.25 ώρα Ελλάδας!


Αντίο μέχρι τις επόμενες περιπέτειες!


✔️ Πληροφορίες Συμμετοχής


• Μονόκλινο δωμάτιο: 998€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ
• Δίκλινο δωμάτιο/άτομο: 825€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ


Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται:


• Αεροπορικό εισιτήριο με την Aegean: Θεσσαλονίκη – Βερολίνο και επιστροφή (με 1 παραδοτέα αποσκευή έως 23 κιλά, 1 χειραποσκευή έως 8 κιλά και 1 προσωπικό αντικείμενο)
• Μετακίνηση στη Γερμανία με ιδιωτικό λεωφορείο από το αεροδρόμιο προς το ξενοδοχείο και το αντίστροφο κατά την αναχώρηση
• 4 διανυκτερεύσεις σε μονόκλινο ή δίκλινο δωμάτιο κεντρικά στο Βερολίνο στo 4* ξενοδοχείο Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz
• Πρωινό καθημερινά
• Ενοικίαση ατομικών ποδηλάτων καθημερινά (δυνατότητα για ενοικίαση e-bike με έξτρα χρέωση)
• Μισή μέρα ξενάγηση στα αξιοθέατα του Βερολίνου με ποδήλατο
• Μισή μέρα ξενάγηση στις «οάσεις» και τις άγνωστες περιοχές του Βερολίνου με ποδήλατο
2 επαγγελματίες, πιστοποιημένοι, έμπειροι συνοδοί του γραφείου εναλλακτικού τουρισμού Green Oliver
• Ασφάλεια αστικής ευθύνης τουριστικού γραφείου
• Ταξιδιωτική ασφάλιση με επέκταση Covid-19 και ξενοδοχείο καραντίνας (ρωτήστε μας για αναλυτικές πληροφορίες)
• Οργάνωση και συντονισμός από την Green Oliver
• ΦΠΑ


Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται:


• Η ποδηλατάδα στο Potsdam (έξτρα 55€) ή το Εναλλακτικό Βερολίνο (έξτρα 25€)
• Φόροι αεροδρομίων & επίναυλος καυσίμου (περίπου 60€, υπόκεινται σε αλλαγές)
• Είσοδοι σε μουσεία, αξιοθέατα και αρχαιολογικούς χώρους
• Επιπλέον διατροφή, προσωπικά έξοδα, αχθοφορικά
• Ότι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα


Σημείωση: Η προαιρετική δήλωση συμμετοχής στην ποδηλατάδα στο Potsdam ή το Εναλλακτικό Βερολίνο είναι απαραίτητη με την κράτηση θέσης για την εκδρομή. Για να πραγματοποιηθεί κάθε ποδηλατάδα είναι απαραίτητη προϋπόθεση η συμμετοχή τουλάχιστον 10 ατόμων. Κάθε συμμετέχων μπορεί να ακολουθήσει μία μόνο από τις δύο διαδρομές.


✔️ Πώς Κάνετε Κράτηση


Δηλώστε το ενδιαφέρον σας για συμμετοχή συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας παρακάτω στη φόρμα ή στέλνοντας ονοματεπώνυμο, e-mail και κινητό τηλέφωνο με e-mail στο [email protected] ή καθημερινές 09.30 – 17.30 στα τηλέφωνα 6977 212892 και 2310 283534. Το τμήμα κρατήσεων θα επικοινωνήσει ακολούθως μαζί σας.


Η κράτηση της θέσης επιβεβαιώνεται με την κατάθεση προκαταβολής 100€ τις επόμενες 4 εργάσιμες ημέρες. Σε διαφορετική περίπτωση η θέση απελευθερώνεται αυτόματα. Η προκαταβολή δεν επιστρέφεται παρά μόνο σε περίπτωση ακύρωσης της εκδρομής από το ίδιο το τουριστικό γραφείο.


Για τη δική σας διευκόλυνση, οι δόσεις μέχρι την τελική εξόφληση για τη συμμετοχή σας στην εκδρομή ορίζονται ως εξής:


180€ μέχρι 21 Φεβρουαρίου 2023
180€ μέχρι 21 Μαρτίου 2023
180€ μέχρι 21 Απριλίου 2023
180€ μέχρι 22 Μαΐου 2023


Εξόφληση υπολοίπου συν φόροι αεροδρομίου το αργότερο μέχρι 21 Ιουνίου 2023.


✔️ Πολιτική Ακυρώσεων


Η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.


Ακύρωση μέχρι 21 Μαρτίου 2023: Επιστροφή 100% του ποσού που έχει πληρωθεί, χωρίς να υπολογίζεται σε αυτό η προκαταβολή.
Ακύρωση από 22 Μαρτίου έως 21 Απριλίου 2023: Επιστροφή 75% του ποσού που έχει πληρωθεί, χωρίς να υπολογίζεται σε αυτό η προκαταβολή.
Ακύρωση από 22 Απριλίου έως 22 Μαΐου 2023: Επιστροφή 50% του ποσού που έχει πληρωθεί, χωρίς να υπολογίζεται σε αυτό η προκαταβολή.
Ακύρωση από 23 Μαΐου έως 21 Ιουνίου 2023: Επιστροφή 25% του ποσού που έχει πληρωθεί, χωρίς να υπολογίζεται σε αυτό η προκαταβολή.
Ακύρωση από 22 Ιουνίου 2023 έως την αναχώρηση: Καμία επιστροφή χρημάτων.


Τρόποι Πληρωμής Εδώ


Στις καταθέσεις μη ξεχνάτε να σημειώνετε το ονοματεπώνυμό σας και την εκδρομή που συμμετέχετε, ενώ φροντίστε εκ των προτέρων να έχετε κλείσει τη θέση σας.


Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 31 Ιανουαρίου 2023 αναλόγως διαθεσιμότητας – Προσοχή: Περιορισμένες θέσεις, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.


🔎 Απαραίτητα Για Την Εκδρομή


Σημαντική σημείωση: Ένα μήνα περίπου πριν την εκδρομή θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση αναλυτικής ενημέρωσης όλων των συμμετεχόντων για την εκδρομή.


Για το αεροπορικό ταξίδι:


• Διαβατήριο ή αστυνομική ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες (και φωτοτυπία)
• Πιστοποιητικό εμβολιασμού, PCR κλπ σε περίπτωση μόνο που απαιτούνται σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία
• Ε-ticket, που έχει αποσταλεί
• Μάσκα προστασίας προσώπου (προαιρετικά)


Για τη Γερμανία:


• Διαβατήριο ή αστυνομική ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες (και φωτοτυπία)
• Πιστοποιητικό εμβολιασμού, PCR κλπ σε περίπτωση μόνο που απαιτούνται σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία
• Μάσκα προστασίας προσώπου (προαιρετικά)
• Ρούχα όπως βερμούδα, σορτς, κολάν, ελαφρύ παντελόνι, ρούχα από ύφασμα που στεγνώνει γρήγορα, t-shirt, γιλέκο, αντιανεμικό, fleece, ελαφρύ μπουφάν κλπ
• Χρήματα και πιστωτικές κάρτες
• Φωτογραφική μηχανή, βιντεοκάμερα κλπ
• Παγούρι νερού
• Χαρτομάντιλα, υγρά μαντιλάκια
• Είδη προσωπικής υγιεινής
• Αντισηπτικό χεριών
• Γυαλιά ηλίου, αντηλιακό, καπέλο
• Μαγιό, πετσέτα (προαιρετικά)
• Αδιάβροχο (απαραιτήτως)
• Αθλητικά παπούτσια και σαγιονάρες
• Μικρό σακίδιο πλάτης για ποδηλατάδες


Σημαντικές Παρατηρήσεις:


• Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί τηρώντας όλα τα μέτρα προσωπικής προστασίας και τους κανόνες υγιεινής, όπως ορίζονται από την ισχύουσα νομοθεσία. Το τουριστικό γραφείο μας δε φέρει καμία ευθύνη, εάν κάποιος/κάποια συμμετέχων/ουσα δεν επιθυμεί να συμμορφωθεί με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα ισχύουν κατά τη χρονική περίοδο διεξαγωγής της εκδρομής. Όλοι οι συμμετέχοντες οφείλουν να ακολουθούν τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις για τη συμμετοχή τους στην εκδρομή.

• Το πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί μερικώς αναλόγως των συνθηκών.

• Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε οργανωμένο ταξίδι του τουριστικού γραφείου µας προϋποθέτει την προσεκτική μελέτη του προγράμματος του συγκεκριμένου ταξιδιού και σημαίνει την ανεπιφύλακτη αποδοχή από τον πελάτη όλων των όρων συμμετοχής, όπως αναφέρονται κατά περίπτωση στην κάθε εκδρομή μας και στην ιστοσελίδα www.greenoliver.gr αναλυτικά.

 

ΦΟΡΜΑ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ