+30 2310 283534, +30 6977 212892 Δευ-Παρ 09:30 - 17:30
ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ
Espa Banner
Espa Banner

ΣΑΝΗ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ
ΚΑΙ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ 31/05

ΣΑΝΗ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ
ΚΑΙ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ 31/05

ΣΑΝΗ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

🌿 Green πεζοπορία και μπάνιο Σάνη – Χελώνα στην Κασσάνδρα || Κυριακή 31 Μαΐου 2020


💯 Μία μονοήμερη περιπατητική δραστηριότητα από το γραφείο τουρισμού Green Oliver, που εξειδικεύεται στις πεζοπορικές εκδρομές και τον τουρισμό περιπέτειας, στο 1ο πόδι της Χαλκιδικής, την κοσμοπολίτικη Κασσάνδρα! Μία βατή διαδρομή, που θα συνδυαστεί με τις πρώτες μας καλοκαιρινές βουτιές σε κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά και παιχνίδια στην άμμο! Οι μετακινήσεις θα γίνονται με ιδιωτικά μόνο αυτοκίνητα και οι συμμετέχοντες θα ενημερώνονται για το σημείο συνάντησης στην Κασσάνδρα.


💚 Κασσάνδρα


Κασσάνδρα ή πιο απλά το 1ο πόδι της Χαλκιδικής! Πρόκειται για τη δυτικότερη χερσόνησο από τις τρεις της Χαλκιδικής! Ιδιαίτερα φημισμένη κάθε καλοκαίρι αποτελεί πόλο έλξης για χιλιάδες Θεσσαλονικείς και ξένους τουρίστες!


Αμέτρητες αμμουδιές, πελώρια πεύκα που αγγίζουν τα καταγάλανα νερά και μικροί κολπίσκοι συνθέτουν τον απόλυτο παραθεριστικό προορισμό της Βόρειας Ελλάδας!


Πληροφορίες Εκδρομής


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν στην εκδρομή μόνο με ιδιωτικά αυτοκίνητα και θα ενημερώνονται προσωπικά για το σημείο συνάντησης στην Κασσάνδρα, που θα είναι στις 09.30 το πρωί της Κυριακής 31/05. Το γραφείο τουρισμού Green Oliver δε φέρει καμία ευθύνη για τη μετακίνηση και μεταφορά των συμμετεχόντων.


Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία επιτρέπονται 3 άτομα ανά ΙΧ. Το συνολικό κόστος μετακίνησης ανά όχημα για την εκδρομή είναι περίπου στα 20 ευρώ.


Η πεζοπορία θα πραγματοποιηθεί σε ξεχωριστά group των 10 ατόμων, που θα καθοδηγούνται το καθένα από έναν επαγγελματία συνοδό της Green Oliver.


Αφού πρώτα συγκεντρωθούμε στο σημείο συνάντησης, θα γίνει ενημέρωση προς όλους τους συμμετέχοντες για την ασφαλή διεξαγωγή της περιπατητικής εκδρομής σύμφωνα με όλους τους κανόνες υγιεινής και τα μέτρα προσωπικής προστασίας όπως ορίζει η πολιτεία.


🔎 Πληροφορίες Διαδρομής


Μία απίστευτου φυσικού κάλλους πεζοπορική διαδρομή, που κινείται δίπλα στα καταγάλανα νερά της θάλασσας μέσα σε δάσος πεύκης και αρωματικών – φαρμακευτικών φυτών!


Πρόκειται για ένα από τα πρώτα μονοπάτια που σηματοδοτήθηκε στην Κασσάνδρα, που είναι πραγματικά ξεχωριστό συνδυάζοντας με τρόπο μαγικό το δάσος με τη θάλασσα!


Εκπληκτικές θέσεις θέας με κιόσκια και παγκάκια, αμμουδερές παραλίες και πελώρια πεύκα σε συνδυασμό με την αύρα της θάλασσας συνθέτουν ένα ειδυλλιακό περιβάλλον, που καλεί κάθε γνήσιο πεζοπόρο να το εξερευνήσει και να γίνει ένα με την πανέμορφη φύση!


Στάσεις για μπάνιο και βουτιές στη θάλασσα, μαύρισμα στη χρυσαφένια αμμουδιά και ατελείωτα παιχνίδια!


Μία πανέμορφη μπρος – πίσω πεζοπορία, που αποτελεί το φυσιολατρικό “must” του κοσμοπολίτικου 1ου ποδιού, και απευθύνεται στους περισσότερους!


• Ελάχιστο υψόμετρο: 0 μέτρα (θάλασσα)
• Μέγιστο υψόμετρο: 100 μέτρα
• Συνολικό μήκος διαδρομής: 12 χιλ. (μπρος-πίσω)
• Επίπεδο δυσκολίας: 1+/2 (κλίμακα 1 – 5, μέτρια φυσική κατάσταση)
• Παιδιά: 9+ (απαραίτητη η συνοδεία από ενήλικα)
• Συνολικός χρόνος δραστηριότητας: 6 ώρες


Αναχώρηση από την Κασσάνδρα γύρω στις 17.30.


Γενικές Πληροφορίες


• Συνάντηση στην Κασσάνδρα στις 09.30, σε σημείο που θα υποδεικνύεται στους συμμετέχοντες μετά την εγγραφή τους στην εκδρομή.
• Επιστροφή στη Θεσσαλονίκη γύρω στις 19.00 – 19.30.


Πληροφορίες Συμμετοχής


Κόστος συμμετοχής στη δραστηριότητα / άτομο: 10 ευρώ


Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται:


• Συνοδεία από έμπειρους επαγγελματίες του γραφείου εναλλακτικού τουρισμού Green Oliver ανά group των 10 ατόμων
• Οργάνωση και συντονισμός από την Green Oliver
• Ασφάλεια αστικής ευθύνης (ασφάλεια επαγγελματικής ευθύνης)
• ΦΠΑ 24%


Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους παρακάτω ή στέλνοντας ονοματεπώνυμο, e-mail και κινητό τηλέφωνο με e-mail στο [email protected], με μήνυμα στη σελίδα Green Oliver ή καθημερινές 10.00 – 18.00 στα τηλέφωνα 6977 212892 και 2310 283534, ώστε να γίνει η κράτηση θέσης.


Η κατάθεση των 10 ευρώ μπορεί να γίνει εκ των προτέρων στους παρακάτω λογαριασμούς ή με πληρωμή στο σημείο συνάντησης.


Επιστροφή χρημάτων για ακύρωση συμμετοχής μπορεί να γίνει μέχρι και 3 ημέρες πριν από την ημέρα έναρξης της εξόρμησης. Σε διαφορετική περίπτωση δε γίνεται επιστροφή λόγω των προγραμματισμένων εξόδων της δραστηριότητας.


Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων. Περιορισμένες θέσεις.


Απαραίτητα για την Εκδρομή


1. Trail running ή αθλητικά παπούτσια
2. Μπατόν πεζοπορίας (προαιρετικά)
3. Ρούχα κατάλληλα για την εποχή όπως ελαφρύ ορειβατικό παντελόνι, κολάν, βερμούδα, καλοκαιρινό γιλέκο, dri-fit ρούχα, t-shirt κλπ (για τον καιρό ενημερώνουμε αναλυτικά λίγες ημέρες πριν την οργανωμένη εκδρομή)
4. Αδιάβροχο (απαραιτήτως πάντα)
5. Σακίδιο πλάτης για τα προσωπικά σας αντικείμενα
6. Νερό 1,5 lt (απαραιτήτως)
7. Σνακ όπως σάντουιτς, τάπερ με φαγητό, σοκολάτες, μπάρες δημητριακών, παστέλια, ξηρούς καρπούς, μπισκότα, αποξηραμένα φρούτα, φρούτα κλπ (απαραιτήτως)
8. Χαρτομάντιλα
9. Μαγιό, πετσέτα, σαγιονάρες
10. Αντηλιακό, γυαλιά ηλίου, καπέλο
11. Είδη προσωπικής υγιεινής και αντισηπτικό χεριών

ΦΟΡΜΑ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ