+30 2310 283534, +30 6977 212892 Δευ-Παρ 09:30 - 17:30
ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ
Espa Banner
Espa Banner

ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ

ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ

ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ

Η αληθινή περιπέτεια εκτυλίσσεται στα Τζουμέρκα! 


Με εμπειρία στον επαγγελματικό τουρισμό από το 2009 και τις υπαίθριες δραστηριότητες από το 2007 το γραφείο εναλλακτικού τουρισμού Green Oliver σχεδιάζει και υλοποιεί εκδρομές πεζοπορίας, δράσης και πολιτισμού στα μαγευτικά Τζουμέρκα, εκεί όπου η φύση παραμένει ακόμη πραγματικά ανέγγιχτη!    


Οι εκδρομές απευθύνονται σε μικρές ή μεγάλες παρέες, σε εταιρείες και οργανισμούς, σε σχολεία και προσαρμόζονται ανάλογα με τις δικές σας επιθυμίες και προτιμήσεις! 


Αναλαμβάνουμε τη συνοδεία στη φύση με ασφάλεια, τη μετακίνηση, τη διαμονή σας σε ξενοδοχεία, παραδοσιακούς ξενώνες και καταφύγια, και δημιουργούμε το ιδανικό πρόγραμμα για εσάς!  


Πεζοπορία και Υπαίθριες Δραστηριότητες στα Τζουμέρκα   


Πεζοπορίες και οικοπεριηγήσεις όλων των επιπέδων στη φύση των Τζουμέρκων που συναρπάζει

• Περπάτημα δίπλα στον ποταμό Άραχθο

Υπαίθριες δραστηριότητες όπως raftingkayakingcanyoning, ποδηλασία βουνού, τοξοβολία, ιππασίααναρρίχηση, zipline και άλλα

Προγράμματα υπαίθριας εκγύμνασης όπως λειτουργική άσκηση, κυκλική προπόνηση, yogapilates και άλλα

• Παιχνίδια προσανατολισμού στη φύση

Επισκέψεις και ξεναγήσεις σε μαγευτικά χωριά, όπως Συρράκο, Καλαρρύτες, Πράμαντα, καθώς και σε χώρους πολιτισμικού ενδιαφέροντος

Επισκέψεις σε ορειβατικά καταφύγια της περιοχής

• Μουσικές βραδιές

• Φαγητό σε επιλεγμένες παραδοσιακές ταβέρνες


Λίγα λόγια για τα Τζουμέρκα 


Τα Τζουμέρκα είναι η μεγάλη οροσειρά της δυτικής Ελλάδος, που αποτελεί το νότιο τμήμα της ευρύτερης οροσειράς της Πίνδου και υψώνεται μεταξύ των ποταμών Αράχθου και Αχελώου. 


Καταλαμβάνουν τμήμα των νομών Ιωαννίνων, Άρτας και Τρικάλων, ενώ η υψηλότερη κορυφή τους είναι η Κακαρδίτσα με υψόμετρο 2429 μέτρα και βρίσκεται ανάμεσα στα χωριά Μελισσουργοί και Αθαμανία. 

 

Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί ένα ταξίδι – εμπειρία ζωής στα απόμακρα Τζουμέρκα ή αλλιώς Αθαμανικά Όρη! Εκεί που η τουριστική ανάπτυξη δεν έχει αλλοιώσει το περιβάλλον και τα μικρά παραδοσιακά σκαρφαλωμένα στα βράχια χωριά διατηρούν ακόμη την αθωότητά τους! 


Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος παρακάτω και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας! Άλλοι τρόποι επικοινωνίας είναι με e-mail στο [email protected], με μήνυμα στη σελίδα Green Oliver στο facebook ή καθημερινά 10.00 – 18.00 στα τηλέφωνα 6977 212892 και 2310 283534. 

ΦΟΡΜΑ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ