+30 2310 283534, +30 6977 212892 Δευ-Παρ 09:30 - 17:30
ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ
Espa Banner
Espa Banner

ΘΡΑΚΗ

ΘΡΑΚΗ

ΘΡΑΚΗ

Θράκη… ένα μοναδικό ταξίδι σε μία από τις πιο πολυπολιτισμικές περιοχές της Ελλάδας! 


Με εμπειρία στον επαγγελματικό τουρισμό από το 2009 και τις υπαίθριες δραστηριότητες από το 2007 το γραφείο εναλλακτικού τουρισμού Green Oliver σχεδιάζει και υλοποιεί εκδρομές πεζοπορίας, δράσης και πολιτισμού στο βορειότερο αλλά και το ανατολικότερο γεωγραφικό διαμέρισμα της Ελλάδας, τη Θράκη!


Οι εκδρομές απευθύνονται σε μικρές ή μεγάλες παρέες, σε εταιρείες και οργανισμούς, σε σχολεία και προσαρμόζονται ανάλογα με τις δικές σας επιθυμίες και προτιμήσεις! 


Αναλαμβάνουμε τη συνοδεία στη φύση με ασφάλεια, τη μετακίνηση, τη διαμονή σας σε ξενοδοχεία και παραδοσιακούς ξενώνες, και δημιουργούμε το ιδανικό πρόγραμμα για εσάς! 


Πεζοπορία και Υπαίθριες Δραστηριότητες στη Θράκη 


Πεζοπορίες όλων των επιπέδων στη μαγευτική φύση της Θράκης

• Περπάτημα δίπλα στον ποταμό Νέστο

Περπάτημα στον εντυπωσιακό καταρράκτη του Λειβαδίτη

Υπαίθριες δραστηριότητες όπως raftingkayaking, ποδηλασία, 4×4, τοξοβολία, zip-line, αναρρίχηση ή καταρρίχηση/ραπέλ και πολλά άλλα

Παρατήρηση πουλιών

Επίσκεψη σε οινοποιείο

Προγράμματα υπαίθριας εκγύμνασης όπως λειτουργική άσκηση, κυκλική προπόνηση, yogapilates και άλλα

Παιχνίδια προσανατολισμού στη φύση

Ξενάγηση στη λίμνη Βιστωνίδα και το Πόρτο Λάγος

• Επισκέψεις σε χώρους ιδιαίτερου πολιτισμικού ενδιαφέροντος

Φαγητό σε επιλεγμένες παραδοσιακές ταβέρνες 


Λίγα λόγια για τη Θράκη 


Το έδαφος της Θράκης χαρακτηρίζεται από επιμήκεις ορεινούς όγκους, πεδιάδες προς τα παράλια και μεγάλους ποταμούς που διαρρέουν την περιοχή και εκβάλλουν στο Αιγαίο σχηματίζοντας δέλτα. Λόγω των πολλών και μεγάλων υγροτόπων φιλοξενεί όλα σχεδόν τα υδρόβια πουλιά της Ελλάδας. Μερικά από τα πουλιά της περιοχής είναι μάλιστα τόσο σπάνια, που δεν υπάρχουν πλέον σε άλλη περιοχή της χώρας, όπως ο Θαλασσαετός και ο Μαυρόγυπας 

 

Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί μία εκδρομή περιπέτειας με πολιτιστικές σφήνες στη μαγευτική Θράκη! Ένα οργανωμένο ταξίδι περιήγησης και ξενάγησης σε άγνωστους προορισμούς, που θα μας αποκαλύψουν τα πιο καλά κρυμμένα μυστικά της ακριτικής περιοχής! 


Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος παρακάτω και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας! Άλλοι τρόποι επικοινωνίας είναι με e-mail στο [email protected], με μήνυμα στη σελίδα Green Oliver στο facebook ή καθημερινά 10.00 – 18.00 στα τηλέφωνα 6977 212892 και 2310 283534. 

 

ΦΟΡΜΑ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ