+30 2310 283534, +30 6977 212892 Δευ-Παρ 09:30 - 17:30
ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ
Espa Banner
Espa Banner

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ

Πάμε εκδρομή στη «Μικρή Ελβετία» της Ελλάδας; 

 

Με εμπειρία στον επαγγελματικό τουρισμό από το 2009 και τις υπαίθριες δραστηριότητες από το 2007 το γραφείο εναλλακτικού τουρισμού Green Oliver σχεδιάζει και υλοποιεί εκδρομές πεζοπορίας, δράσης και πολιτισμού στην παραδεισένια Λίμνη Πλαστήρα!


Οι εκδρομές απευθύνονται σε μικρές ή μεγάλες παρέες, σε εταιρείες και οργανισμούς, σε σχολεία και προσαρμόζονται ανάλογα με τις δικές σας επιθυμίες και προτιμήσεις! 


Αναλαμβάνουμε τη συνοδεία στη φύση με ασφάλεια, τη μετακίνηση, τη διαμονή σας σε ξενοδοχεία, παραδοσιακούς ξενώνες και καταφύγια, και δημιουργούμε το ιδανικό πρόγραμμα για εσάς!  


Πεζοπορία και Υπαίθριες Δραστηριότητες στη Λίμνη Πλαστήρα 


Πεζοπορίες όλων των επιπέδων στη συγκλονιστική φύση της Λίμνης Πλαστήρα και των Θεσσαλικών Αγράφων

Υπαίθριες δραστηριότητες όπως kayakingsup, ποδήλατο λίμνης, ποδηλασία, τοξοβολία, ιππασία και άλλα

Προγράμματα υπαίθριας εκγύμνασης όπως λειτουργική άσκηση, κυκλική προπόνηση, yogapilates και άλλα

• Παιχνίδια προσανατολισμού στη φύση

Επίσκεψη και ξενάγηση στο πανέμορφο χωριό της Ελάτης και τα εντυπωσιακά Μετέωρα

Επίσκεψη σε ορειβατικό καταφύγιο της περιοχής 

Επίσκεψη σε οινοποιείο

Φαγητό σε επιλεγμένες παραδοσιακές ταβέρνες


Λίγα λόγια για τη Λίμνη Πλαστήρα 


Η Λίμνη Πλαστήρα απέχει 25 χλμ. από την Καρδίτσα και 250 χλμ. από τη Θεσσαλονίκη, ενώ βρίσκεται σε υψόμετρο 800 μέτρων περίπου περιτριγυρισμένη από τις κατάφυτες πλαγιές του ορεινού όγκου των Θεσσαλικών Αγράφων! 


Είναι μία τεχνητή λίμνη που απλώνεται στο οροπέδιο της «Νεβρόπολης», που πήρε το όνομά του από την πληθώρα των ελαφιών που ζούσαν εκεί κάποτε (νεβρός είναι το νεογνό του ελαφιού). 


Το 1928 ο σπουδαίος στρατηγός και πολιτικός Νικόλαος Πλαστήρας οραματίστηκε την κατασκευή ενός φράγματος, που θα έδινε λύση στο πρόβλημα της άρδευσης του θεσσαλικού κάμπου, της ύδρευσης της Καρδίτσας και άλλων κοινοτήτων, αλλά και την παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος με την εκμετάλλευση της δύναμης του νερού. Η ιδέα ωρίμασε τη δεκαετία του ΄50, ενώ η κατασκευή του φράγματος στη θέση «Κακαβάκια» τελικά ολοκληρώθηκε το 1960. 

 

Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί ένα μαγικό ταξίδι στην πανέμορφη Λίμνη Πλαστήρα, που μπορεί να συνδυαστεί και με άλλους κοντινούς γραφικούς προορισμούς! Μία οργανωμένη εκδρομή σε συγκλονιστική φύση, που συναρπάζει με την ομορφιά της και γοητεύει με τη γαλήνη της! 


Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος παρακάτω και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας! Άλλοι τρόποι επικοινωνίας είναι με e-mail στο [email protected], με μήνυμα στη σελίδα Green Oliver στο facebook ή καθημερινά 10.00 – 18.00 στα τηλέφωνα 6977 212892 και 2310 283534. 

ΦΟΡΜΑ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ