+30 2310 283534, +30 6977 212892 Δευ-Παρ 09:30 - 17:30
ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ
Espa Banner
Espa Banner

ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ

ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ

ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ

Πολυήμερη εξόρμηση στα φημισμένα Ζαγοροχώρια της Ελλάδας! 


Με εμπειρία στον επαγγελματικό τουρισμό από το 2009 και τις υπαίθριες δραστηριότητες από το 2007 το γραφείο εναλλακτικού τουρισμού Green Oliver σχεδιάζει και υλοποιεί εκδρομές πεζοπορίας, δράσης και πολιτισμού στα ξακουστά και πανέμορφα Ζαγοροχώρια!


Οι εκδρομές απευθύνονται σε μικρές ή μεγάλες παρέες, σε εταιρείες και οργανισμούς, σε σχολεία και προσαρμόζονται ανάλογα με τις δικές σας επιθυμίες και προτιμήσεις! 


Αναλαμβάνουμε τη συνοδεία στη φύση με ασφάλεια, τη μετακίνηση, τη διαμονή σας σε ξενοδοχεία και παραδοσιακούς ξενώνες, και δημιουργούμε το ιδανικό πρόγραμμα για εσάς! 


Πεζοπορία και Υπαίθριες Δραστηριότητες στα Ζαγοροχώρια  


Πεζοπορίες όλων των επιπέδων στη φύση του Ζαγορίου που συναρπάζει 

Διάσχιση του εμβληματικού φαραγγιού του Βίκου

• Περπάτημα δίπλα στον ποταμό Βοϊδομάτη

Υπαίθριες δραστηριότητες όπως raftingkayakingcanyoningriver trekking, 4×4, ποδηλασία, ιππασία και άλλα

Προγράμματα υπαίθριας εκγύμνασης όπως λειτουργική άσκηση, κυκλική προπόνηση, yogapilates και άλλα

• Παιχνίδια προσανατολισμού στη φύση

Επισκέψεις και ξεναγήσεις σε μαγευτικά χωριά όπως Πάπιγκο, Αρίστη, ΜονοδένδριΚαπέσοβοΤσεπέλοβοΒραδέτο, καθώς και σε χώρους πολιτισμικού ενδιαφέροντος 

Φαγητό σε επιλεγμένες παραδοσιακές ταβέρνες


Λίγα λόγια για τα Ζαγοροχώρια 


Τα γοητευτικά Ζαγοροχώρια είναι ένα σύμπλεγμα από 46 μικρά χωριά σκορπισμένα στους πρόποδες της Πίνδου! Είναι χτισμένα σύμφωνα με τη ζαγορίσια λαϊκή κουλτούρα, στην οποία δεσπόζουσα θέση κατέχουν πρωτίστως η πέτρα αλλά και το ξύλο.  


Στο επιβλητικό φυσικό τοπίο τους κυριαρχούν καταπράσινα δάση, απόκρημνα βουνά και χαράδρες, βαθιά φαράγγια και σπηλαιοβάραθρα, ορμητικά ποτάμια και εντυπωσιακοί καταρράκτες!  

 

Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί μία εκδρομή δράσης και πολιτισμού στα μαγευτικά Ζαγοροχώρια!Ένα συναρπαστικό ταξίδι στο γραφικό Ζαγόρι με την εκπληκτική φύση και τα αμέτρητα πέτρινα γεφύρια! 


Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος παρακάτω και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας! Άλλοι τρόποι επικοινωνίας είναι με e-mail στο [email protected], με μήνυμα στη σελίδα Green Oliver στο facebook ή καθημερινά 10.00 – 18.00 στα τηλέφωνα 6977 212892 και 2310 283534. 

ΦΟΡΜΑ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ