+30 2310 283534, +30 6977 212892 Δευ-Παρ 09:30 - 17:30
ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ
Espa Banner
Espa Banner

ΟΛΥΜΠΟΣ

ΟΛΥΜΠΟΣ

ΟΛΥΜΠΟΣ

Πεζοπορίες και αναβάσεις στο μυθικό βουνό της Ελλάδας! 

 

Με εμπειρία στον επαγγελματικό τουρισμό από το 2009 και τις υπαίθριες δραστηριότητες από το 2007 το γραφείο εναλλακτικού τουρισμού Green Oliver πραγματοποιεί εκδρομές πεζοπορίας στο βουνό των Θεών, τον Όλυμπο!


Ανακαλύπτουμε κάθε κρυμμένο μυστικό του μυθικού βουνού και φτάνουμε μέχρι το Οροπέδιο των Μουσών στα 2650μ. Ενώ εάν επιθυμούμε την κατάκτηση των και υψηλότερων κορυφών του επιβλητικού βουνού, ανεβαίνουμε μέχρι την κορυφή του Μύτικα στα 2918μ. υπό την καθοδήγηση πιστοποιημένων οδηγών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας Αναρρίχησης.


Οι εκδρομές απευθύνονται σε μικρές ή μεγάλες παρέες, σε εταιρείες και οργανισμούς, σε σχολεία και προσαρμόζονται ανάλογα με τις δικές σας επιθυμίες και προτιμήσεις! 


Αναλαμβάνουμε τη συνοδεία στο βουνό με ασφάλεια, τη μετακίνηση, τη διαμονή σας σε ορειβατικά καταφύγια και δημιουργούμε το ιδανικό πρόγραμμα για εσάς!   


Πεζοπορία και Υπαίθριες Δραστηριότητες στον Όλυμπο 


Αναβάσεις στις υψηλότερες κορυφές του Ολύμπου 

Πεζοπορίες σε δημοφιλείς αλλά και λιγότερο γνωστές διαδρομές του Ολύμπου

Βουτιές σε βάθρες με καταρράκτες

Περιηγήσεις σε μέρη ιδιαίτερου ενδιαφέροντος και ιστορίας του βουνού

Προγράμματα υπαίθριας εκγύμνασης όπως λειτουργική άσκηση, κυκλική προπόνηση, yogapilates και άλλα

• Παιχνίδια προσανατολισμού στη φύση

Επίσκεψη και ξενάγηση στο Κέντρο Πληροφόρησης Εθνικού Δρυμού Ολύμπου 


Λίγα λόγια για τον Όλυμπο 


Ο Όλυμπος είναι το υψηλότερο βουνό της Ελλάδας με κορυφή το Μύτικα στα 2918μ., ενώ είναι γνωστός και παγκοσμίως από τη μυθολογία ως το «Σπίτι των 12 Θεών». Είναι επίσης το δεύτερο σε ύψος βουνό στα Βαλκάνια μετά τη Ρίλα στη Βουλγαρία. 


Αποτελεί την πρώτη περιοχή στην Ελλάδα που ανακηρύχθηκε Εθνικός Δρυμός μόλις το 1938, με σκοπό τη διατήρηση της άγριας χλωρίδας και πανίδας, καθώς και των πολιτιστικών και άλλων αξιών του. Το 1981 επίσης η UNESCO τον ανακήρυξε «διατηρητέο μνημείο της παγκόσμιας βιόσφαιρας», ενώ ακόμη έχει καταχωρηθεί στον κατάλογο του ευρωπαϊκού δικτύου Natura 2000 ως «ζώνη ειδικής προστασίας» και «τόπος κοινοτικού ενδιαφέροντος». 


Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί μία άκρως ορειβατική εκδρομή στις υψηλότερες κορυφές του Ολύμπου με ασφάλεια! Μία μοναδική εμπειρία για τους κατακτητές των κορυφών, τους λάτρεις των απαιτητικών αναβάσεων στο σπίτι των Θεών! 


Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος παρακάτω και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας! Άλλοι τρόποι επικοινωνίας είναι με e-mail στο [email protected], με μήνυμα στη σελίδα Green Oliver στο facebook ή καθημερινά 10.00 – 18.00 στα τηλέφωνα 6977 212892 και 2310 283534. 

ΦΟΡΜΑ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ