+30 2310 283534, +30 6977 212892 Δευ-Παρ 09:30 - 17:30
ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ
Espa Banner
Espa Banner

ΚΑΒΑΛΑ

ΚΑΒΑΛΑ

ΚΑΒΑΛΑ

Το γραφείο τουρισμού Green Oliver, που εξειδικεύεται στις πεζοπορικές εκδρομές, τις υπαίθριες δραστηριότητες αναψυχής και αθλητικού τουρισμού, διοργανώνει περιβαλλοντικές εκδρομές εκπαιδευτικού χαρακτήρα για σχολεία στην πανέμορφη και γραφική Καβάλα! Πελώρια πλατάνια, γάργαρα νερά και ένας εντυπωσιακός καταρράκτης περιμένουν τους μικρούς φίλους μας! 


Αναλαμβάνουμε τη μετακίνηση και τη συνοδεία στη φύση με ασφάλεια, διοργανώνουμε οικολογικά παιχνίδια και δημιουργούμε το πρόγραμμα σύμφωνα με τις επιθυμίες σας!


Λίγα λόγια για την Καβάλα 


Χτισμένη αμφιθεατρικά κατά μήκος της θάλασσας, η Καβάλα αποτελεί το σταυροδρόμι Ανατολής και Δύσης! Πρόκειται για τη Γαλάζια Πόλη, το αρωματικό χαρμάνι πολιτισμών! 


Η Παναγία, η παλιά πόλη της Καβάλας, εντυπωσιάζει με τα ιστορικά αξιοθέατά της που πραγματικά καθηλώνουν! Θησαυροί αιώνων, που αποτυπώνουν διαφορετικούς πολιτισμούς, στέκονται δίπλα δίπλα και μαρτυρούν τη λαμπρή ιστορία του τόπου. Και γύρω γύρω μία φύση που αγκαλιάζει την πόλη και συναρπάζει κάθε μικρό και μεγάλο επισκέπτη! 


Προτεινόμενες Δραστηριότητες 


• Εύκολες πεζοπορίες και περιπάτους για παιδιά ηλικίας 7 χρονών και άνω

• Παιχνίδια με γνώμονα την κινητοποίηση του παιδιού στη φύση, την οικολογική ευαισθητοποίηση και την μεταφορά μηνυμάτων για βιωσιμότητα του μικρο-οικοσυστήματος μας 

Επισκέψεις και ξεναγήσεις σε χώρους ιδιαίτερου ενδιαφέροντος όπως το Ιμαρέτ και το Σπίτι του Μεχμέτ Αλή

• Πικ-νικ


Γιατί περιβαλλοντικές εκδρομές για σχολεία;  


Πρωταρχικός στόχος της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης μας είναι οι μαθητές και οι μαθήτριες από την επαφή και την αλληλεπίδραση με τη φύση να αντιληφθούν τη στενή σχέση του ανθρώπου με το περιβάλλον. 


Απώτερος σκοπός μας είναι η ευαισθητοποίηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η φύση εξαιτίας των ανθρώπινων παρεμβάσεων και η υιοθέτηση περιβαλλοντικής συνείδησης. 


Στις μέρες μας, η περιβαλλοντική εκπαίδευση αποτελεί κύριο μέλημα όλων των σύγχρονων κοινωνιών για την αειφορική χρήση των φυσικών πόρων και τη μείωση πιθανών αρνητικών επιδράσεων στη φύση. 


Το γραφείο εναλλακτικού τουρισμού Green Oliver διαθέτει επαγγελματίες, περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένους και έμπειρους ταξιδιωτικούς συμβούλους – συνοδούς για να μπορεί να παρέχει εκδρομές εκπαιδευτικού χαρακτήρα στη φύση που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς μικρούς εξερευνητές – ταξιδιώτες! 


Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί μία περιβαλλοντική και πολιτισμική σχολική εκδρομή για τους μικρούς μας φίλους στην πανέμορφη Καβάλα και τα προάστιά της! 


Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος παρακάτω και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας! Άλλοι τρόποι επικοινωνίας είναι με e-mail στο [email protected], με μήνυμα στη σελίδα Green Oliver στο facebook ή καθημερινά 10.00 – 18.00 στα τηλέφωνα 6977 212892 και 2310 283534. 

ΦΟΡΜΑ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ