+30 2310 283534, +30 6977 212892 Δευ-Παρ 09:30 - 17:30
ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ
Espa Banner
Espa Banner

ΔΡΑΚΟΛΙΜΝΗ ΣΜΟΛΙΚΑ

ΔΡΑΚΟΛΙΜΝΗ ΣΜΟΛΙΚΑ

ΔΡΑΚΟΛΙΜΝΗ ΣΜΟΛΙΚΑ

Εκδρομή περιπέτειας και μυθοπλασίας στη Δρακόλιμνη του Σμόλικα! 


Με εμπειρία στον επαγγελματικό τουρισμό από το 2009 και τις υπαίθριες δραστηριότητες από το 2007 το γραφείο εναλλακτικού τουρισμού Green Oliver πραγματοποιεί εκδρομές πεζοπορίας στην παραμυθένια Δρακόλιμνη του Σμόλικα, καθώς και μέχρι την υψηλότερη κορυφή του βουνού στα 2637μ.!


Οι εκδρομές απευθύνονται σε μικρές ή μεγάλες παρέες, σε εταιρείες και οργανισμούς, σε σχολεία και προσαρμόζονται ανάλογα με τις δικές σας επιθυμίες και προτιμήσεις! 


Αναλαμβάνουμε τη συνοδεία στη φύση με ασφάλεια, τη μετακίνηση, τη διαμονή σας σε παραδοσιακό ξενώνα/καταφύγιο και δημιουργούμε το ιδανικό πρόγραμμα για εσάς!   


Πεζοπορία και Υπαίθριες Δραστηριότητες στη Δρακόλιμνη του Σμόλικα 


Πεζοπορίες σε συγκλονιστική φύση που μαγεύει, με τη Δρακόλιμνη του Σμόλικα να αποτελεί τον απόλυτο προορισμό της περιοχής

Περπάτημα και μπάνιο στον ποταμό Αώο

Προγράμματα υπαίθριας εκγύμνασης όπως λειτουργική άσκηση, κυκλική προπόνηση, yogapilates και άλλα

Παιχνίδια προσανατολισμού στη φύση

Επίσκεψη σε μουσείο μανιταριών

• Φαγητό σε επιλεγμένες παραδοσιακές ταβέρνες 

Μουσικές βραδιές


Λίγα λόγια για τη Δρακόλιμνη του Σμόλικα 


Πρόκειται για μια πανέμορφη λίμνη σε αλπικό τοπίο με καταπράσινα λιβάδια με βιόλες, ορχιδέες και κρίνους στις παραλίμνιες περιοχές. Γαλήνια πάντα φιλοξενεί τους αλπικούς τρίτωνες, που είναι σα να έχουν ξεπηδήσει μόλις μέσα από παραμύθια με δράκους! 


Η Δρακόλιμνη του Σμόλικα ή Λύγκα βρίσκεται σε υψόμετρο 2160μ. στα δυτικά της κορυφής του Σμόλικα. Έχει έκταση 3 – 4 στρ. και περίμετρο γύρω στα 380 ανθρώπινα βήματα. Αυτό που τη χαρακτηρίζει και την καθιστά ξεχωριστή είναι το μοναδικό της σχήμα, αυτό της καρδιάς! 


Ο Σμόλικας είναι το δεύτερο υψηλότερο βουνό της Ελλάδας μετά τον Όλυμπο και καταλαμβάνει το βόρειο τμήμα του νομού Ιωαννίνων και το δυτικό του νομού Γρεβενών. Η υψηλότερη κορυφή του είναι ο Γέρος στα 2.637μ., ενώ άξιο αναφοράς είναι ότι σε υψόμετρο άνω των 2000μ. έχει 14 κορυφές, ενώ άνω των 1000μ. 48! 

 

Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί ένα ταξίδι που ακροβατεί ανάμεσα στη μυθοπλασία και την πραγματικότητα! Μία συναρπαστική πεζοπορική εκδρομή σε φύση που συγκλονίζει, αυστηρά για περιπετειώδεις και ονειροπόλους ταξιδευτές!  


Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος παρακάτω και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας! Άλλοι τρόποι επικοινωνίας είναι με e-mail στο [email protected], με μήνυμα στη σελίδα Green Oliver στο facebook ή καθημερινά 10.00 – 18.00 στα τηλέφωνα 6977 212892 και 2310 283534. 

ΦΟΡΜΑ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ