+30 2310 283534, +30 6977 212892 Δευ-Παρ 09:30 - 17:30
ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ
Espa Banner
Espa Banner

ΦΑΡΑΓΓΙ ΒΙΚΟΥ

ΦΑΡΑΓΓΙ ΒΙΚΟΥ

ΦΑΡΑΓΓΙ ΒΙΚΟΥ

Μία πεζοπορική διάσχιση ενός από τα πιο διάσημα φαράγγια του κόσμου! 


Με εμπειρία στον επαγγελματικό τουρισμό από το 2009 και τις υπαίθριες δραστηριότητες από το 2007 το γραφείο εναλλακτικού τουρισμού Green Oliver πραγματοποιεί εκδρομές πεζοπορίας στο εμβληματικό Φαράγγι του Βίκου στα πανέμορφα Ζαγοροχώρια!


Οι εκδρομές απευθύνονται σε μικρές ή μεγάλες παρέες, σε εταιρείες και οργανισμούς, σε σχολεία και προσαρμόζονται ανάλογα με τις δικές σας επιθυμίες και προτιμήσεις! 


Αναλαμβάνουμε τη συνοδεία στη φύση με ασφάλεια, τη μετακίνηση, τη διαμονή σας σε ξενοδοχεία και παραδοσιακούς ξενώνες, και δημιουργούμε το ιδανικό πρόγραμμα για εσάς!   


Επιπλέον Υπαίθριες Δραστηριότητες Αναψυχής που μπορούν να συνδυαστούν με την πεζοπορική διάσχιση του Φαραγγιού του Βίκου


Πεζοπορίες όλων των επιπέδων στη φύση του Ζαγορίου που συναρπάζει 

• Περπάτημα δίπλα στον ποταμό Βοϊδομάτη

• Υπαίθριες δραστηριότητες όπως rafting, river trekking, 4×4, ποδηλασία, ιππασία και πολλά άλλα

• Προγράμματα υπαίθριας εκγύμνασης όπως λειτουργική προπόνηση, κυκλική προπόνηση, yoga, pilates και άλλα

• Παιχνίδια προσανατολισμού στη φύση

Επισκέψεις και ξεναγήσεις σε μαγευτικά Ζαγοροχώρια όπως Πάπιγκο, Αρίστη, ΜονοδένδριΚαπέσοβοΤσεπέλοβοΒραδέτο, καθώς και σε χώρους πολιτισμικού ενδιαφέροντος

• Φαγητό σε επιλεγμένες παραδοσιακές ταβέρνες


Λίγα λόγια για το φαράγγι του Βίκου 


Το ξακουστό Φαράγγι του Βίκου βρίσκεται στο βιβλίο Guinness ως το βαθύτερο στον κόσμο φαράγγι σε αναλογία με το πλάτος του! Σε ένα του σημείο το πλάτος του είναι μόλις 1100μ., όταν το βάθος του ξεπερνά τα 900μ., πράγμα που το καθιστά μοναδικό σε όλη τη γη! Έχει μήκος σχεδόν 15χλμ., ενώ το μέγιστο ύψος του φτάνει στα 1200μ. 


Αποτελεί τον πυρήνα του Εθνικού Δρυμού Βίκου-Αώου και φιλοξενεί μία εντυπωσιακή ποικιλία σπάνιων ειδών χλωρίδας και πανίδας. Μάλιστα, μέχρι και τις αρχές του 20ού αιώνα τα βότανα του φαραγγιού χρησιμοποιούνταν από πρακτικούς γιατρούς, τους λεγόμενους «βικογιατρούς», για θεραπευτικούς σκοπούς. 

 

Ελάτε να διασχίσουμε μαζί το Φαράγγι του Βίκου και να απολαύσουμε τα γραφικά Ζαγοροχώρια! Μία εμπειρία δυνατή που θα μείνει χαραγμένη για πάντα στο μυαλό κάθε πεζοπόρου – εξερευνητή! 


Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος παρακάτω και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας! Άλλοι τρόποι επικοινωνίας είναι με e-mail στο [email protected], με μήνυμα στη σελίδα Green Oliver στο facebook ή καθημερινά 10.00 – 18.00 στα τηλέφωνα 6977 212892 και 2310 283534. 

ΦΟΡΜΑ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ