+30 2310 283534, +30 6977 212892 Δευ-Παρ 09:30 - 17:30
ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ
Espa Banner
Espa Banner

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ


Το γραφείο γενικού τουρισμού & υπαίθριων δραστηριοτήτων Green Oliver είναι το μεγαλύτερο τουριστικό γραφείο της Θεσσαλονίκης, που ασχολείται επαγγελματικά με τη διοργάνωση πολυήμερων και μονοήμερων εκδρομών στη φύση. Με άδεια λειτουργείας ΕΟΤ και μέλος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων Υπαίθριων Δραστηριοτήτων Αναψυχής δημιουργήθηκε το 2017 και κέρδισε από την πρώτη ημέρα την εμπιστοσύνη και τη στήριξη ενός ανήσυχου κοινού, που αναζητά κάθε στιγμή την εμπειρία και την περιπέτεια!


Ταξιδεύουμε, ανακαλύπτουμε και οργανώνουμε ταξίδια δράσης και αναψυχής στη φύση, εκδρομές πεζοπορίας και υπαίθριες δραστηριότητες με ασφάλεια.


Υιοθετούμε τις βέλτιστες πρακτικές για το περιβάλλον, σε ατομικό και επαγγελματικό επίπεδο και συμβάλλουμε στη δημιουργία οικολογικής συνείδησης και περιβαλλοντικής κουλτούρας.


Στόχος μας είναι η φύση, με τη γοητευτική αρμονία που τη διακρίνει, να γίνει ξανά αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής των σύγχρονων ανθρώπων.


Αποστολή μας ταυτόχρονα είναι η προβολή και ανάδειξη κάθε πολιτισμικής γωνιάς καλλιεργώντας το σεβασμό για την ιστορία και την παράδοση κάθε τόπου.


ΤΟΜΕΙΣ ΔΡΑΣΗΣ


• Πολυήμερα ταξίδια υπαίθριων δραστηριοτήτων αναψυχής σε Ελλάδα και εξωτερικό

• Μονοήμερες πεζοπορικές, ποδηλατικές και canyoning εκδρομές στη Βόρεια Ελλάδα

• Δραστηριότητες υπαίθριας εκγύμνασης

• Team building και εκδηλώσεις για εταιρείες και οργανισμούς

• Σχολικές εκδρομές και αγωγή υπαίθρου


Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ


• Έμπειροι επαγγελματίες του τουρισμού, με διεθνή πιστοποίηση πλήρους εκπαίδευσης πρώτων βοηθειών

• Εκπαιδευτές και πιστοποιημένοι συνοδοί με διπλώματα υπαίθριων δραστηριοτήτων όπως canyoning, ορειβασίας, αναρρίχησης βράχου, ορεινής ποδηλασίας, χειμερινού βουνού, σκι, ιστιοπλοΐας ανοιχτής θάλασσας, καγιάκ κ.α.

• Απόφοιτοι ΤΕΦΑΑ με ειδίκευση στον αθλητικό τουρισμό και τις υπαίθριες δραστηριότητες

• Απόφοιτοι ΙΕΚ με ειδικότητα Συνοδού Βουνού

• Απόφοιτοι με ειδικότητα Εμψυχωτή Υπαίθριων Τουριστικών Δραστηριοτήτων Αναψυχής

• Personal trainers με αναγνώριση από το Υπουργείο Παιδείας της Ελλάδας με ειδίκευση σε εναλλακτικές μορφές εκγύμνασης


Γραφείο Επαγγελματικού Τουρισμού
MH.T.E. 0933Ε60000202201


GREEN OLIVER TEAM

XΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΖΕΡΒΟΠΟΥΛΟΣ

Απόφοιτος Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη και κάτοχος Master of International Management από το Strathclyde University στη Γλασκώβη. Ασχολείται επαγγελματικά με τον τουρισμό από το 2009 και είναι ο ιδρυτής του γραφείου τουρισμού & υπαίθριων δραστηριοτήτων Green Oliver. Από το 2007 έχει εξειδικεύσεις σε canyoning (οδηγός και εκπαιδευτής, ICAN), αναρρίχηση & ορειβασία (Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας & Αναρρίχησης), mountain bike (MIAS), ιστιοπλοΐα ανοιχτής θάλασσας (Ν.Ο.Θ.), personal training με σεμινάρια σε circular, functional, TRX και bodyweight training. Eίναι ακόμη Εμψυχωτής Υπαίθριων Τουριστικών Δραστηριοτήτων Αναψυχής, ενώ έχει εργαστεί και ως οδηγός sea kayak και SUP για 2 χρόνια. Έχει παρακολουθήσει το σεμινάριο Wilderness First Aid Advanced (36-40 Hours) με πιστοποίηση της ECSI για πρώτες βοήθειες στην ύπαιθρο και είναι κάτοχος διεθνούς διπλώματος πλήρους εκπαίδευσης πρώτων βοηθειών.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΟΥΔΟΥΛΑΚΑΣ

Απόφοιτος ΔΙΕΚ Τριανδρίας με ειδικότητα Συνοδός Βουνού. Μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας & Αναρρίχησης από το 2014. Ασχολείται με τις υπαίθριες δραστηριότητες βουνού και κυρίως με την ορειβασία για περισσότερα από 10 χρόνια. Έχει ανέβει στις περισσότερες ελληνικές κορυφές και έχει περπατήσει σε πολλά πεζοπορικά μονοπάτια και διαδρομές. Έχει μεγάλη εμπειρία στην καθοδήγηση και το συντονισμό ομάδων στο βουνό. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα αναρρίχησης. Κάτοχος πιστοποίησης πρώτων βοηθειών BLS από την ERC.

ΕΥΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

Απόφοιτη του Τμήματος Φυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος Master Προστασίας Περιβάλλοντος και Βιώσιμης Ανάπτυξης. Απόφοιτη ΔΙΕΚ Τριανδρίας με ειδικότητα Συνοδός Βουνού, ενώ είναι και Εμψυχωτής Υπαίθριων Τουριστικών Δραστηριοτήτων Αναψυχής. Έχει παρακολουθήσει σχολή ορειβασίας και σχολή αναρρίχησης βράχου (Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας & Αναρρίχησης). Είναι κάτοχος πιστοποίησης πρώτων βοηθειών BLS από την ERC και ευρωπαϊκού διπλώματος πρώτων βοηθειών (CPR/AED) από τον Ερυθρό Σταύρο.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΕΝΤΙΚΕΛΕΝΗΣ

Απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Κάτοχος MSc Ψυχολογίας Φυσικής Αγωγής, Άσκησης και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με ειδίκευση στην ορεινή πεζοπορία και την ψυχική ανθεκτικότητα. Εκπαιδευόμενος στην ειδικότητα Εμψυχωτής Υπαίθριων Τουριστικών Δραστηριοτήτων Αναψυχής. Κάτοχος πιστοποίησης TCCC (Tactical Combat Casualty Care), CLS (Combat Life Saver) και πιστοποίησης πρώτων βοηθειών BLS από την ERC.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΑΜΑΛΤΟΥΠΗΣ

Απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με ειδικότητα Υπαίθριες Δραστηριότητες Αναψυχής και Αθλητικού Τουρισμού. Έχει παρακολουθήσει σχολή ορειβασίας αρχαρίων και σχολή αναρρίχησης αρχαρίων (Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας και Αναρρίχησης). Κάτοχος διπλώματος ναυαγοσωστικής για πισίνα και κάτοχος πιστοποίησης πρώτων βοηθειών BLS από την ERC.

ΑΛΕΞΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Τελειόφοιτη του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με ειδικότητα Υπαίθριες Αθλητικές Δραστηριότητες και Αθλητικού Τουρισμού. Εργάζεται ακόμη ως γυμνάστρια στις προσχολικές και αναπτυξιακές ηλικίες, αλλά και ως προπονήτρια parkour. Τα καλοκαίρια εργάζεται σε ορεινή κατασκήνωση ως υπεύθυνη υπαίθριων δραστηριοτήτων. Είναι κάτοχος ευρωπαϊκού διπλώματος πρώτων βοηθειών (CPR/AED) από τον Ερυθρό Σταύρο.

KIKH ΚΑΤΕΒΑΟΓΛΟΥ

Απόφοιτη του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Μεταπτυχιακή φοιτήτρια του Προγράμματος Δημιουργική & Προσαρμοσμένη Φυσική Αγωγή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Εργάζεται και ως προπονήτρια βρεφικής και νηπιακής κολύμβησης, καθώς και ως γυμνάστρια σε δυναμικά προγράμματα και pilates. Είναι κάτοχος διπλώματος pilates mat και pilates equipment (reformer, chair, cadillac). Ασχολείται με indoor αναρρίχηση και ποδήλατο υπαίθρου. Είναι κάτοχος πιστοποίησης πρώτων βοηθειών BLS και διπλώματος ναυαγοσωστικής.

ΜΑΦΗ

Η Μάφη έχει πολυετή εμπειρία σε δάση και βουνοκορφές όλης της Ελλάδας, ενώ έχει ανέβει και στη 2η ψηλότερη κορυφή του Ολύμπου στα 2911 μ.! Στις πεζοπορίες προτιμάει να κινείται ανεξάρτητα, αλλά έχει πάντα στο μυαλό της τον τελευταίο συμμετέχοντα της ομάδας! Λατρεύει ακόμη τις σανίδες και έχει περάσει ώρες δράσης και περιπέτειας κάνοντας SUP στη θάλασσα!

ΝΙΚΗ ΒΟΥΙΜΤΑ

Η Νίκη έχει μακρόχρονη εμπειρία, στη διοργάνωση εκδηλώσεων, το συνεδριακό τουρισμό και το σχεδιασμό και τη διαχείριση θεματικών και εξατομικευμένων εκδρομών. Είναι απόφοιτος του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών, Οικονομικών και Πολιτικών Σπουδών, με μεταπτυχιακό στους Αστικούς Ευρωπαϊκούς Πολιτισμούς και έχει εκπαιδευτεί στο Digital Marketing.

ΣΟΦΙΑ ΛΙΑΣΚΟΥ

Απόφοιτη του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, με κατεύθυνση Μετάφρασης και Διαπολιτισμικών Σπουδών. Εργάζεται στον τομέα του Τουρισμού από το 2014. Λατρεύει τα ταξίδια και τις εκδρομές στη φύση, τις ποδηλατικές εξορμήσεις και το κάμπινγκ. Είναι κάτοχος πιστοποίησης πρώτων βοηθειών από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΟΥΜΠΕΡΗΣ

Απόφοιτος του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στις υπαίθριες δραστηριότητες, Οδηγός Βουνού της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας και Αναρρίχησης και μέλος του σωματίου Οδηγών Βουνού Ελλάδας. Ξεκίνησε να ασχολείται με τις δραστηριότητες βουνού από την εφηβική του ηλικία.  Έχει πεζοπορήσει και σκαρφαλώσει στα περισσότερα βουνά και ορθοπλαγιές της Ελλάδας, καθώς και σε βουνά της Κύπρου, Ιταλίας, Αυστρίας, Ελβετίας, Γαλλίας, Τουρκίας, Βουλγαρίας, Κροατίας, Σλοβενίας και Γεωργίας. Από την πλούσια εμπειρία του ξεχωρίζει η αναρρίχηση της διαδρομής Walker στην βορεινή ορθοπλαγιά της Grand Jorasses στις Γαλλικές Άλπεις, αλλά και η συμβολή του στην πραγματοποίηση του ονείρου μίας 77χρονης να ανέβει στην ψηλότερη κορυφή της Ελλάδας.

ΑΡΗΣ ΖΑΧΑΡΗΣ

ICAN οδηγός και εκπαιδευτής canyoning με εμπειρία καταβάσεων σε όλη τη χώρα, ενώ έχει παρακολουθήσει και τη σχολή αυτονόμων του Ελληνικού Συλλόγου Εξερεύνησης Φαραγγιών. Έχει ακόμη παρακολουθήσει τη σχολή ορειβασίας (Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας & Αναρρίχησης), ενώ είναι και ενεργό μέλος της Σπηλαιολογίας Θεσσαλονίκης Πρωτέας, έχοντας κάνει σεμινάρια σπηλαιολογίας Α και Β επιπέδου. Είναι κάτοχος πιστοποίησης πρώτων βοηθειών BLS και διαχειρίζεται την ιστοσελίδα http://canyoning-caving.blogspot.com/.

ΡΑΝΙΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ ΦΥΤΙΛΗ

Πιστοποιημένη οδηγός και βοηθός εκπαιδευτή canyoning (ICAN), έχοντας συνοδεύσει πολλές ομάδες σε διάφορα φαράγγια της χώρας. Έχει παρακολουθήσει τη σχολή ορειβασίας (Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας & Αναρρίχησης) και είναι εθελόντρια ως ορεινή διασώστρια στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης από το 2018. Είναι κάτοχος πιστοποίησης στη διάσωση από χιονοστιβάδα DVA από την ANENA και διεθνούς πιστοποίησης πρώτων βοηθειών σε ενήλικες, παιδιά και βρέφη. Έχει παρακολουθήσει το σεμινάριο Wilderness First Aid Advanced (36-40 Hours) με πιστοποίηση της ECSI για πρώτες βοήθειες στην ύπαιθρο.

ΣΤΕΛΛΑ ΜΑΡΙΝΟΥ

Απόφοιτη Ιατρικής Σχολής με ειδικότητα στην Αναισθησιολογία και την Επείγουσα Ιατρική. Eιδικευμένη ακόμη στον Ιατρικό Βελονισμό και την Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική. Τελειόφοιτη του Δημόσιου ΙΕΚ Τριανδρίας στην ειδικότητα Συνοδός Βουνού και μέλος του τμήματος Ορεινής Διάσωσης της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης. Έχει ολοκληρώσει Σχολή Ορειβασίας, καθώς και Σχολές Αναρρίχησης Βράχου Αρχαρίων και Μέσου Επιπέδου (Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας & Αναρρίχησης).  Κάτοχος διπλώματος Βασικής και Εξειδικευμένης Υποστήριξης Ζωής ενηλίκων και παίδων ( BLS, ALS,APLS ,ATLS ) από την ERC.