+30 2310 283534, +30 6977 212892 Δευ-Παρ 09:30 - 17:30
ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ
Espa Banner
Espa Banner

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ


Το γραφείο γενικού τουρισμού & υπαίθριων δραστηριοτήτων Green Oliver είναι το μεγαλύτερο τουριστικό γραφείο της Θεσσαλονίκης, που ασχολείται επαγγελματικά με τη διοργάνωση πολυήμερων και μονοήμερων εκδρομών στη φύση. Με άδεια λειτουργείας ΕΟΤ και μέλος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων Υπαίθριων Δραστηριοτήτων Αναψυχής δημιουργήθηκε το 2017 και κέρδισε από την πρώτη ημέρα την εμπιστοσύνη και τη στήριξη ενός ανήσυχου κοινού, που αναζητά κάθε στιγμή την εμπειρία και την περιπέτεια!


Ταξιδεύουμε, ανακαλύπτουμε και οργανώνουμε ταξίδια δράσης και αναψυχής στη φύση, εκδρομές πεζοπορίας και υπαίθριες δραστηριότητες με ασφάλεια.


Υιοθετούμε τις βέλτιστες πρακτικές για το περιβάλλον, σε ατομικό και επαγγελματικό επίπεδο και συμβάλλουμε στη δημιουργία οικολογικής συνείδησης και περιβαλλοντικής κουλτούρας.


Στόχος μας είναι η φύση, με τη γοητευτική αρμονία που τη διακρίνει, να γίνει ξανά αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής των σύγχρονων ανθρώπων.


Αποστολή μας ταυτόχρονα είναι η προβολή και ανάδειξη κάθε πολιτισμικής γωνιάς καλλιεργώντας το σεβασμό για την ιστορία και την παράδοση κάθε τόπου.


ΤΟΜΕΙΣ ΔΡΑΣΗΣ


• Πολυήμερα ταξίδια υπαίθριων δραστηριοτήτων αναψυχής σε Ελλάδα και εξωτερικό

• Μονοήμερες πεζοπορικές, ποδηλατικές και canyoning εκδρομές στη Βόρεια Ελλάδα

• Δραστηριότητες υπαίθριας εκγύμνασης

• Team building και εκδηλώσεις για εταιρείες και οργανισμούς

• Σχολικές εκδρομές και αγωγή υπαίθρου


Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ


• Έμπειροι επαγγελματίες του τουρισμού, με διεθνή πιστοποίηση πλήρους εκπαίδευσης πρώτων βοηθειών

• Εκπαιδευτές και πιστοποιημένοι συνοδοί με διπλώματα υπαίθριων δραστηριοτήτων όπως canyoning, ορειβασίας, αναρρίχησης βράχου, ορεινής ποδηλασίας, χειμερινού βουνού, σκι, ιστιοπλοΐας ανοιχτής θάλασσας, καγιάκ κ.α.

• Απόφοιτοι ΤΕΦΑΑ με ειδίκευση στον αθλητικό τουρισμό και τις υπαίθριες δραστηριότητες

• Απόφοιτοι ΙΕΚ με ειδικότητα Συνοδού Βουνού

• Απόφοιτοι με ειδικότητα Εμψυχωτή Υπαίθριων Τουριστικών Δραστηριοτήτων Αναψυχής

• Personal trainers με αναγνώριση από το Υπουργείο Παιδείας της Ελλάδας με ειδίκευση σε εναλλακτικές μορφές εκγύμνασης


Γραφείο Επαγγελματικού Τουρισμού
MH.T.E. 0933Ε60000202201


GREEN OLIVER TEAM

XΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΖΕΡΒΟΠΟΥΛΟΣ

Απόφοιτος Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη και κάτοχος Master of International Management από το Strathclyde University στη Γλασκώβη. Ασχολείται επαγγελματικά με τον τουρισμό από το 2009 και είναι ο ιδρυτής του γραφείου τουρισμού & υπαίθριων δραστηριοτήτων Green Oliver. Από το 2007 έχει εξειδικεύσεις σε canyoning (οδηγός και εκπαιδευτής, ICAN), αναρρίχηση & ορειβασία (Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας & Αναρρίχησης), mountain bike (MIAS), ιστιοπλοΐα ανοιχτής θάλασσας (Ν.Ο.Θ.), personal training με σεμινάρια σε circular, functional, TRX και bodyweight training. Εκπαιδεύεται ως Εμψυχωτής Υπαίθριων Τουριστικών Δραστηριοτήτων Αναψυχής, ενώ έχει εργαστεί και ως οδηγός sea kayak και SUP. Έχει παρακολουθήσει το σεμινάριο Wilderness First Aid Advanced (36-40 Hours) με πιστοποίηση της ECSI για πρώτες βοήθειες στην ύπαιθρο και είναι κάτοχος διεθνούς διπλώματος πλήρους εκπαίδευσης πρώτων βοηθειών.

ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΤΣΟΛΗ

Απόφοιτη του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης με ειδικότητα Υπαίθριες Δραστηριότητες Αναψυχής και Αθλητικού Τουρισμού. Εξειδικεύεται σε hatha yoga με πιστοποίηση από τη Yoga Alliance (σεμινάριο 200 ωρών), σε pilates mat και pilates reformer. Έχει συνεργαστεί με το Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ. σε ειδικά προγράμματα για παιδιά (κινητικές δεξιότητες), οργανωμένα παιχνίδια και kids yoga. Αγαπάει το χορό και έχει παρακολουθήσει μαθήματα και σεμινάρια πάνω στον παραδοσιακό και σύγχρονο χορό καθώς και τον αυτοσχεδιασμό. Είναι κάτοχος πιστοποίησης πρώτων βοηθειών BLS/AED από την ERC.

ΧΑΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΙΔΗΣ

Απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης με ειδικότητα Υπαίθριες Δραστηριότητες Αναψυχής και Αθλητικού Τουρισμού. Μεταπτυχιακός φοιτητής του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Άθληση και Υγεία» της Ιατρικής σχολής. Εργάζεται και ως προπονητής parkour και personal trainer, ενώ ασχολείται ακόμη με την υπαίθρια εκγύμναση και το bodyweight training. Από το 2015 έχει πιστοποιηθεί σε διάφορες εναλλακτικές – ολιστικές θεραπείες από διεθνείς ομοσπονδίες και οργανισμούς. Έχει εργαστεί ακόμα σε πρόγραμμα kids athletics και ως προπονητής Α.Μ.Ε.Α. Είναι κάτοχος διπλώματος πρώτων βοηθειών σε αγωνιστικούς χώρους.

ΕΥΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

Απόφοιτη του Τμήματος Φυσικής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, απόφοιτη του Δημόσιου ΙΕΚ Τριανδρίας στην ειδικότητα Συνοδός Βουνού και εκπαιδευόμενη στην ειδικότητα Εμψυχωτής Υπαίθριων Τουριστικών Δραστηριοτήτων Αναψυχής. Έχει παρακολουθήσει τη σχολή ορειβασίας (Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας & Αναρρίχησης), καθώς και τη σχολή αναρρίχησης βράχου (Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας & Αναρρίχησης). Είναι κάτοχος πιστοποίησης  πρώτων βοηθειών BLS από την ERC.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΟΥΔΟΥΛΑΚΑΣ

Σπουδαστής στο Δημόσιο ΙΕΚ Τριανδρίας στην ειδικότητα Συνοδός Βουνού. Μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας & Αναρρίχησης από το 2014. Ασχολείται με τις υπαίθριες δραστηριότητες βουνού και κυρίως με την ορειβασία τα τελευταία 10 χρόνια. Έχει ανέβει στις περισσότερες ελληνικές κορυφές και έχει περπατήσει σε πολλά πεζοπορικά μονοπάτια και διαδρομές. Έχει μεγάλη εμπειρία στην καθοδήγηση και το συντονισμό ομάδων στο βουνό. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα αναρρίχησης και παροχής πρώτων βοηθειών.

ΑΡΗΣ ΖΑΧΑΡΗΣ

ICAN οδηγός και εκπαιδευτής canyoning με εμπειρία καταβάσεων σε όλη τη χώρα, ενώ έχει παρακολουθήσει και τη σχολή αυτονόμων του Ελληνικού Συλλόγου Εξερεύνησης Φαραγγιών. Έχει ακόμη παρακολουθήσει τη σχολή ορειβασίας (Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας & Αναρρίχησης), ενώ είναι και ενεργό μέλος της Σπηλαιολογίας Θεσσαλονίκης Πρωτέας, έχοντας κάνει σεμινάρια σπηλαιολογίας Α και Β επιπέδου. Είναι κάτοχος πιστοποίησης πρώτων βοηθειών BLS και διαχειρίζεται την ιστοσελίδα http://canyoning-caving.blogspot.com/.

ΡΑΝΙΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ ΦΥΤΙΛΗ

Πιστοποιημένη οδηγός και βοηθός εκπαιδευτή canyoning (ICAN), έχοντας συνοδεύσει πολλές ομάδες σε διάφορα φαράγγια της χώρας. Έχει παρακολουθήσει τη σχολή ορειβασίας (Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας & Αναρρίχησης) και είναι εθελόντρια ως ορεινή διασώστρια στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης από το 2018. Είναι κάτοχος πιστοποίησης στη διάσωση από χιονοστιβάδα DVA από την ANENA και διεθνούς πιστοποίησης πρώτων βοηθειών σε ενήλικες, παιδιά και βρέφη. Έχει παρακολουθήσει το σεμινάριο Wilderness First Aid Advanced (36-40 Hours) με πιστοποίηση της ECSI για πρώτες βοήθειες στην ύπαιθρο.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΟΥΜΠΕΡΗΣ

Απόφοιτος του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στις υπαίθριες δραστηριότητες, Οδηγός Βουνού της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας και Αναρρίχησης και μέλος του σωματίου Οδηγών Βουνού Ελλάδας. Ξεκίνησε να ασχολείται με τις δραστηριότητες βουνού από την εφηβική του ηλικία.  Έχει πεζοπορήσει και σκαρφαλώσει στα περισσότερα βουνά και ορθοπλαγιές της Ελλάδας, καθώς και σε βουνά της Κύπρου, Ιταλίας, Αυστρίας, Ελβετίας, Γαλλίας, Τουρκίας, Βουλγαρίας, Κροατίας, Σλοβενίας και Γεωργίας. Από την πλούσια εμπειρία του ξεχωρίζει η αναρρίχηση της διαδρομής Walker στην βορεινή ορθοπλαγιά της Grand Jorasses στις Γαλλικές Άλπεις, αλλά και η συμβολή του στην πραγματοποίηση του ονείρου μίας 77χρονης να ανέβει στην ψηλότερη κορυφή της Ελλάδας.

ΓΙΩΤΑ ΖΙΡΖΙΡΗ

Είναι κάτοχος διπλώματος 100 ωρών Yoga Instructor Pro Level 1 (Grafts πιστοποίηση), κάτοχος διπλώματος 250 ωρών Yoga Teacher’s Training (Yoga Vidya Gurukul Nashik και Maharashtra India πιστοποιήσεις) και κάτοχος διπλώματος 60 ωρών στη Yin Yoga (Yoga Alliance πιστοποίηση). Έχει παρακολουθήσει ακόμη σεμινάρια Pranayama και Διαλογισμού κοντά στο δάσκαλο Γιάννη Γιαπλέ, ενώ είναι κάτοχος και διπλώματος 90 ωρών στο Thai Yoga Massage (Sunshine School of Massage, Chiang Mai, Thailand πιστοποίηση). Ασχολείται με τη σωματική κίνηση από παιδική ηλικία, συγκεκριμένα χορό και καλλιτεχνική έκφραση. Κάτοχος πιστοποίησης σε πρώτες βοήθειες και CPR.

ΝΙΚΗ ΒΟΥΙΜΤΑ

Η Νίκη έχει μακρόχρονη εμπειρία, στη διοργάνωση εκδηλώσεων, το συνεδριακό τουρισμό και το σχεδιασμό και τη διαχείριση θεματικών και εξατομικευμένων εκδρομών. Είναι απόφοιτος του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών, Οικονομικών και Πολιτικών Σπουδών, με μεταπτυχιακό στους Αστικούς Ευρωπαϊκούς Πολιτισμούς και έχει εκπαιδευτεί στο Digital Marketing.

ΣΟΦΙΑ ΛΙΑΣΚΟΥ

Απόφοιτη του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, με κατεύθυνση Μετάφρασης και Διαπολιτισμικών Σπουδών. Εργάζεται στον τομέα του Τουρισμού από το 2014. Λατρεύει τα ταξίδια και τις εκδρομές στη φύση, τις ποδηλατικές εξορμήσεις και το κάμπινγκ. Είναι κάτοχος πιστοποίησης πρώτων βοηθειών από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

ΜΑΦΗ

Η Μάφη έχει πολυετή εμπειρία σε δάση και βουνοκορφές όλης της Ελλάδας, ενώ έχει ανέβει και στη 2η ψηλότερη κορυφή του Ολύμπου στα 2911 μ.! Στις πεζοπορίες προτιμάει να κινείται ανεξάρτητα, αλλά έχει πάντα στο μυαλό της τον τελευταίο συμμετέχοντα της ομάδας! Λατρεύει ακόμη τις σανίδες και έχει περάσει ώρες δράσης και περιπέτειας κάνοντας SUP στη θάλασσα!

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ

Απόφοιτη του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του ΑΠΘ, κάτοχος MSc in Sustainable Design από το University of Texas στο Austin των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς και PhD από το τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του ΑΠΘ με αντικείμενο τη βιώσιμη ανάπτυξη και εκτίμηση περιβαλλοντικών επιπτώσεων. Έχει διδακτική εμπειρία, τόσο σε ακαδημαϊκό επίπεδο, όσο και στο σχεδιασμό βιωματικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Εκπαιδεύεται ως Leave No Trace Trainer, ενώ ασχολείται με τη βιωσιμότητα στον τουρισμό από το 2018 και κατέχει πιστοποιήσεις ως LEED Green Associate (US Green Building Council), WELL AP (International Well Building Institute), επαγγελματία βιώσιμου τουρισμού (Global Sustainable Tourism Council) και συμβούλου εναλλακτικού & βιώσιμου τουρισμού (Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης). Είναι κάτοχος πιστοποίησης πρώτων βοηθειών BLS από την ERC.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑΝΟΥ

Οι σπουδές της, με Bachelor’s degree και Master, είναι στην Πολιτιστική Διαχείριση, στις Κοινωνικές και Ανθρωπιστικές επιστήμες. Έχει παρακολουθήσει προγράμματα κατάρτισης στην εκπαίδευση, την εμψύχωση ομάδων, τις ερμηνευτικές & εικαστικές τέχνες, τον αθλητισμό, τον εναλλακτικό τουρισμό και τις πρώτες βοήθειες. Η επαγγελματική της εμπειρία είναι στην οργάνωση, τη διαχείριση και την υλοποίηση ποικίλων πολιτιστικών δραστηριοτήτων και εκπαιδευτικών προγραμμάτων μη-τυπικής μάθησης για παιδιά, νέους και ενήλικες.

ΣΤΕΛΛΑ ΜΑΡΙΝΟΥ

Απόφοιτη Ιατρικής Σχολής με ειδικότητα στην Αναισθησιολογία και την Επείγουσα Ιατρική. Eιδικευμένη ακόμη στον Ιατρικό Βελονισμό και την Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική. Τελειόφοιτη του Δημόσιου ΙΕΚ Τριανδρίας στην ειδικότητα Συνοδός Βουνού και μέλος του τμήματος Ορεινής Διάσωσης της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης. Έχει ολοκληρώσει Σχολή Ορειβασίας, καθώς και Σχολές Αναρρίχησης Βράχου Αρχαρίων και Μέσου Επιπέδου (Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας & Αναρρίχησης).  Κάτοχος διπλώματος Βασικής και Εξειδικευμένης Υποστήριξης Ζωής ενηλίκων και παίδων ( BLS, ALS,APLS ,ATLS ) από την ERC.