+30 2310 283534, +30 6977 212892 Δευ-Παρ 09:30 - 17:30
ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ
Espa Banner
Espa Banner

INDOOR

CORPORATE GAMES

INDOOR CORPORATE GAMES


Τα indoor corporate games του γραφείου Green Oliver είναι σχεδιασμένες δράσεις – παιχνίδια για επιχειρήσεις που θέλουν να ενισχύσουν την ομαδικότητα των στελεχών τους μέσα από εταιρικές εκδηλώσεις, όπως ετήσιες συναντήσεις στελεχών και ενημερωτικές ημερίδες προσωπικού. Πρόκειται για team building δραστηριότητες προσαρμοσμένες σε εσωτερικούς χώρους σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας!  


Κάθε indoor corporate game αποτελεί μία ξεχωριστή δοκιμασία και μία ευφάνταστη δημιουργία! Τα συγκεκριμένα παιχνίδια βοηθούν στην εκπαίδευση, αλλά και την ενημέρωση του προσωπικού της εταιρείας σχετικά με τις στόχους που έχουν τεθεί, μέσα από μία ψυχαγωγική μορφή εταιρικής εκδήλωσης. 


Η Green Oliver μετατρέπει τις εταιρικές εκδηλώσεις σας σε διασκεδαστικές δοκιμασίες, που συνεισφέρουν στην ομαδικότητα, στην επικοινωνία και στη διαδικασία λήψης απόφασης Και αυτό το πετυχαίνει με τα indoor corporate games, που βελτιώνουν την απόδοση του προσωπικού, καθώς και τη συνεργασία μεταξύ των ομάδων εργασίας.  


Η φιλοσοφία των συγκεκριμένων προγραμμάτων σχετίζεται με την αναψυχή, την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού και τη δομημένη εκπαίδευση των συμμετεχόντων μέσα από προσαρμοσμένες δράσεις. Τα παιχνίδια αποβλέπουν στην ανάπτυξη δεξιοτήτων ζωής των στελεχών, που θα τους συνοδεύουν στην μετέπειτα εργασιακή τους πορεία. 


Τα παιχνίδια διαχωρίζονται σε έξι κατηγορίες: 1) Γνωριμίας, 2) Επικοινωνίας, 3) Εμπιστοσύνης, 4) Συνεργασίας, 5) Λήψης Απόφασης & Επίλυσης Προβλημάτων και 6) Δημιουργίας & Κατασκευών, και κάθε τομέας εξυπηρετεί διαφορετικούς σκοπούς των προγραμμάτων.  


Η Green Oliver σχεδιάζει, προετοιμάζει και καθοδηγεί τα προγράμματα με τη συνεισφορά των έμπειρων στελεχών της, που λειτουργούν ως εμψυχωτές των ομάδων σε κάθε παιχνίδι!  

 

Συχνές Ερωτήσεις 

 

Τί είναι ένα πρόγραμμα indoor corporate game; 


Κάθε πρόγραμμα είναι μοναδικό, σχεδιασμένο και οργανωμένο σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες. Ο σχεδιασμός των δράσεων ενός indoor corporate game βασίζεται σε έξι θεμελιώδεις άξονες, που αποτελούν τους πυλώνες όλων των προγραμμάτων μας: ανθρώπινες σχέσεις, εμπιστοσύνη, συνεργασία, επικοινωνία, λήψη αποφάσεων και δημιουργία νέων εμπειριών. 

 

Πώς είναι ένα πρόγραμμα indoor corporate game της Green Oliver;


Τα προγράμματα μας συνδυάζουν παιχνίδια και δραστηριότητες σε εσωτερικό χώρο! Συνήθως υλοποιούνται μαζί με μία εταιρική εκδήλωσή σας και αποβλέπουν στην αναψυχή, τη διασκέδαση και την εκπαίδευση. Οι συμμετέχοντες χωρίζονται σε ομάδες και ακολουθούν μία σειρά δοκιμασιών, προσπαθώντας να πραγματοποιήσουν συγκεκριμένες αποστολές/στόχους! Φυσικά η ένταση διαφέρει ανάλογα με τη συνολική διάρκεια του προγράμματος, ενώ κάθε πρόγραμμα έχει συνήθως έξι με δέκα παιχνίδια. 

 

Που υλοποιούνται τα προγράμματα; 


Τα προγράμματα indoor corporate games πραγματοποιούνται σε εσωτερικό περιβάλλον (π.χ. αίθουσα ξενοδοχείου, γραφεία της εταιρείας, ειδικούς χώρους συνεδρίων κτλ.). Δεν υπάρχει περιορισμός στο χώρο, καθώς το πρόγραμμα θα σχεδιαστεί σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Ρωτήστε μας για πιθανές τοποθεσίες και θα σας κάνουμε εξατομικευμένες προτάσεις για να πραγματοποιήσετε τη δική σας εκδήλωση! Η ομάδα μας μπορεί να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε κάθε λεπτομέρεια του προγράμματος που σας ενδιαφέρει! 

 

Είναι δύσκολες στην εκτέλεσή τους οι δραστηριότητες και τα παιχνίδια; 


Όχι! Κάθε πρόγραμμα προσαρμόζεται σύμφωνα με τις ικανότητες και την εμπειρία των ομάδων που συμμετέχουν. Τα παιχνίδια αποτελούνται από δοκιμασίες, που απαιτούν από μικρή έως καθόλου κινητική ενεργοποίηση του σώματος. Είναι κυρίως δράσεις δημιουργίας, φαντασίας, επίλυσης προβλημάτων και δεξιοτήτων, που έχουν ως απώτερο στόχο την ενεργή συμμετοχή όλων των ενδιαφερόντων! 

 

Πόσο διαρκούν; 


Από μερικές ώρες μέχρι και κάποιες ημέρες! 

 

Είναι κατάλληλα για την εταιρεία μας; 


Τα προγράμματα indoor corporate games είναι για όλους που ενδιαφέρονται για team building σε κλειστό χώρο! Προσαρμόζονται στις επιθυμίες σας και πραγματοποιούνται κατόπιν ζήτησης. Ο χαρακτήρας τους μπορεί να είναι ψυχαγωγικός ή προσαρμοσμένος στους εταιρικούς στόχους σας! 

 

Ενδιαφέρεστε; 


Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος παρακάτω και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας! Άλλοι τρόποι επικοινωνίας είναι με e-mail στο [email protected], με μήνυμα στη σελίδα Green Oliver στο facebook ή καθημερινά 10.00 – 18.00 στα τηλέφωνα 6977 212892 και 2310 283534. 

ΦΟΡΜΑ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ