+30 2310 283534, +30 6977 212892 Δευ-Παρ 09:30 - 17:30
ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ
Espa Banner
Espa Banner

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ


Ο αρχηγός-συνοδός διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή να ακυρώσει κάποιο τμήμα της εκδρομής και της δραστηριότητας για λόγους ασφαλείας εξαιτίας φυσικών καταστροφών ή ακραίων καιρικών φαινομένων, που θα εξέθεταν σε κίνδυνο τα μέλη της ομάδας.


Οι συμμετέχοντες είναι υποχρεωμένοι να υπακούν στις οδηγίες του αρχηγού-συνοδού καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής και της δραστηριότητας. Κάθε συμμετέχων φέρει την αποκλειστική και πλήρη ευθύνη για τη συμμετοχή του στην εκδρομή και τη δραστηριότητα.


Ο αρχηγός-συνοδός έχει δικαίωμα να αποβάλει οποιονδήποτε συμπεριφέρεται με αντικοινωνικό τρόπο ή είναι επικίνδυνος για τον εαυτό του ή τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας.


Οι δραστηριότητες που παρέχονται είναι διαθέσιμες σε οποιονδήποτε είναι πνευματικά και σωματικά υγιής, καθώς και σε μια λογική φυσική κατάσταση.


Κάθε συμμετέχων επιτρέπει να χρησιμοποιηθούν φωτογραφίες και βίντεο που θα ληφθούν κατά τη διάρκεια της εκδρομής για προωθητικούς και διαφημιστικούς λόγους.


Κάθε συμμετέχων συναινεί στη συλλογή, καταχώριση και αποθήκευση των προσωπικών δεδομένων του που έχουν ζητηθεί, με σκοπό την άρτια παροχή υπηρεσίας από το γραφείο εναλλακτικού τουρισμού Green Oliver και την ενημέρωση για επόμενες οργανωμένες εκδρομές και δραστηριότητες. Όλα τα δεδομένα διατηρούνται με απόλυτη εχεμύθεια και ασφάλεια, ενώ κάθε συμμετέχων έχει τη δυνατότητα να ζητήσει άμεσα τη διακοπή συγκέντρωσης των προσωπικών δεδομένων του, καθώς και την οριστική διαγραφή όσων έχουν συγκεντρωθεί από τη Green Oliver.


Κάθε συμμετέχων δηλώνει υπεύθυνα ότι τις τελευταίες 14 ημέρες δεν έχει παρουσιάσει συμπτώματα πυρετού ή βήχα ή δυσκολία στην αναπνοή που συνδέονται με τον νέο κορωνοϊό (COVID-19) και δεν είχε στενή επαφή με κάποιον ο οποίος είχε διαγνωστεί με λοίμωξη από τον νέο κορωνοϊό (COVID-19).


Το γραφείο τουρισμού Green Oliver ακολουθεί όλους τους κανόνες υγιεινής όπως ορίζονται από τον ΕΟΔΥ. Κάθε συμμετέχων οφείλει να συμμορφώνεται με αυτούς και να φροντίζει για την τήρηση των προσωπικών μέτρων υγιεινής.