+30 2310 283534, +30 6977 212892 Δευ-Παρ 10:00 - 18:00
ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

XΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΖΕΡΒΟΠΟΥΛΟΣ

Απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη και κάτοχος Master of International Management από το Strathclyde University στη Γλασκώβη. Ασχολείται επαγγελματικά με τον τουρισμό από το 2009 και είναι ο ιδρυτής του γραφείου εναλλακτικού τουρισμού Green Oliver. Με το χώρο του outdoor και του fitness ασχολείται από το 2007 με εξειδικεύσεις σε canyoning (ICAN πιστοποίηση), αναρρίχηση & ορειβασία (Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας & Αναρρίχησης), mountain bike (MIAS πιστοποίηση), ιστιοπλοΐα ανοιχτής θάλασσας (Ν.Ο.Θ.), personal training με σεμινάρια σε circular, functional, TRX και bodyweight training. Έχει εργαστεί ακόμη ως οδηγός sea kayak και SUP για 2 χρόνια. Είναι κάτοχος διεθνούς διπλώματος πλήρους εκπαίδευσης πρώτων βοηθειών σε ενηλίκους, παιδιά και βρέφη.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΛΩΝΑΡΑ

Απόφοιτη του Αμερικανικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης και απόφοιτη του Τμήματος Νομικής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Σύμβουλος Εναλλακτικού και Βιώσιμου Τουρισμού με πιστοποίηση από την Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή. Έχει παρακολουθήσει τη σχολή ορειβασίας (Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας & Αναρρίχησης), καθώς και τη σχολή αυτοπροστασίας & εκτάκτων αναγκών (Ελληνική Ομάδα Διάσωσης). Είναι κάτοχος διεθνούς διπλώματος πλήρους εκπαίδευσης πρώτων βοηθειών σε ενηλίκους, παιδιά και βρέφη.

ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΤΣΟΛΗ

Απόφοιτη του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης με ειδικότητα Υπαίθριες Δραστηριότητες Αναψυχής και Αθλητικού Τουρισμού. Εξειδικεύεται σε hatha yoga με πιστοποίηση από τη Yoga Alliance (σεμινάριο 200 ωρών), σε pilates mat και pilates reformer. Έχει συνεργαστεί με το Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ. σε ειδικά προγράμματα για παιδιά (κινητικές δεξιότητες), οργανωμένα παιχνίδια και kids yoga. Έχει ασχοληθεί με τους ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς, ενώ παρακολουθεί μαθήματα και σεμινάρια σε σχέση με τα ακροβατικά (εναέρια, έδαφος και ζευγάρια), τον παραδοσιακό αφρικάνικο χορό, το swing, το tai-chi, το σύγχρονο χορό και τον αυτοσχεδιασμό. Είναι κάτοχος πιστοποίησης πρώτων βοηθειών BLS/AED από την ERC.

ΧΑΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΙΔΗΣ

Απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης με ειδικότητα Υπαίθριες Δραστηριότητες Αναψυχής και Αθλητικού Τουρισμού. Μεταπτυχιακός φοιτητής του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Άθληση και Υγεία» της Ιατρικής σχολής. Εργάζεται και ως προπονητής parkour και personal trainer, ενώ ασχολείται ακόμη με την υπαίθρια εκγύμναση και το bodyweight training. Από το 2015 έχει πιστοποιηθεί σε διάφορες εναλλακτικές – ολιστικές θεραπείες από διεθνείς ομοσπονδίες και οργανισμούς. Έχει εργαστεί ακόμα σε πρόγραμμα kids athletics και ως προπονητής Α.Μ.Ε.Α. Είναι κάτοχος διπλώματος πρώτων βοηθειών σε αγωνιστικούς χώρους.

ΘΩΜΑΣ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ

Απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης με ειδικότητα Υπαίθριες Δραστηριότητες Αναψυχής και Αθλητικού Τουρισμού. Έχει ολοκληρώσει δυο μεταπτυχιακούς τίτλους σχετικά με τον τουρισμό ενεργούς αναψυχής και τη διοίκηση επιχειρήσεων, ενώ είναι διδάκτωρ ΑΠΘ στη διοίκηση αθλητισμού και αναψυχής. Ασχολείται με τον κλάδο των υπαίθρων τουριστικών δραστηριοτήτων και τον αθλητικό τουρισμό εδώ και 12 χρόνια. Αγαπημένη του δραστηριότητα είναι η χιονοδρομία.

ΓΙΩΤΑ ΖΙΡΖΙΡΗ

Είναι κάτοχος διπλώματος 100 ωρών Yoga Instructor Pro Level 1 (Grafts πιστοποίηση), κάτοχος διπλώματος 250 ωρών Yoga Teacher’s Training (Yoga Vidya Gurukul Nashik και Maharashtra India πιστοποιήσεις) και κάτοχος διπλώματος 60 ωρών στη Yin Yoga (Yoga Alliance πιστοποίηση). Έχει παρακολουθήσει ακόμη σεμινάρια Pranayama και Διαλογισμού κοντά στο δάσκαλο Γιάννη Γιαπλέ, ενώ είναι κάτοχος και διπλώματος 90 ωρών στο Thai Yoga Massage (Sunshine School of Massage, Chiang Mai, Thailand πιστοποίηση). Ασχολείται με τη σωματική κίνηση από παιδική ηλικία, συγκεκριμένα χορό και καλλιτεχνική έκφραση. Κάτοχος πιστοποίησης σε πρώτες βοήθειες και CPR.