+30 2310 283534, +30 6977 212892 Δευ-Παρ 10:00 - 18:00
ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ
Espa Banner
Espa Banner

ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΤΗΝ
ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ ΤΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ 16/05

ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΤΗΝ
ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ ΤΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ 16/05

ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ ΤΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ 16.05

🌕 Νυχτερινή Πεζοπορία την Πανσέληνο των Λουλουδιών || Δευτέρα 16 Μαΐου 2022, 19.45 – 22.45

 

💯 Μία διαφορετική πεζοπορική δραστηριότητα από το Γραφείο Γενικού Τουρισμού & Υπαίθριων Δραστηριοτήτων Green Oliver, που εξειδικεύεται στις πεζοπορίες και τον τουρισμό περιπέτειας, στο Σέιχ Σου με πανσέληνο και κρασάκι! Ήταν το 2017 όταν πρωτοκαθιερώσαμε τις βραδινές πεζοπορίες στο περιστατικό δάσος της Θεσσαλονίκης και τώρα με αφορμή το Φεγγάρι των Λουλουδιών ανανεώνουμε το ραντεβού μας για βραδινό περίπατο και απίστευτη θέα της πόλης με πανσέληνο! Νέες μοναδικές στιγμές με την πιο fun πεζοπορική παρέα της Βορ. Ελλάδας και επαγγελματίες πιστοποιημένους συνοδούς σε κάθε Green Oliver δράση! Η δραστηριότητα δεν περιλαμβάνει μετακίνηση με λεωφορείο.

 

💚 Πληροφορίες Δραστηριότητας


Θα συναντηθούμε την Δευτέρα 16/05 στις 19.45 έξω από το ξενοδοχείο Philippion στο Σέιχ Σου, όπου υπάρχει επαρκής ελεύθερος χώρος για τη στάθμευση των αυτοκινήτων (σημείο συνάντησης: https://bit.ly/36hOUT6).


Παρακαλείσθε να είστε 10 λεπτά νωρίτερα στο σημείο συνάντησης, ώστε να μην υπάρχει καθυστέρηση στην εκκίνησή μας.


Από εκεί, θα ξεκινήσουμε όλοι μαζί το περπάτημά μας στο περιαστικό δάσος της Θεσσαλονίκης, που θα μας εκπλήξει ευχάριστα με τις πολλές εναλλαγές τοπίων!


Μονοπάτια, ξύλινα γεφυράκια, δασικοί δρόμοι, ενώ θα εξερευνήσουμε και άγνωστα περάσματα όπου το ανάγλυφο του εδάφους εκπλήσσει!


Θα φτάσουμε σε ισόπεδο πλάτωμα στα 425 μέτρα με εκπληκτική θέα όλης της Θεσσαλονίκης και εκεί θα κάνουμε 45λεπτη στάση για να απολαύσουμε το Φεγγάρι των Λουλουδιών! Μία πανσέληνο διαφορετική από τις άλλες, που θα χαρούμε παρέα με ένα ή και δύο ποτηράκια κρασί μέχρι να σεληνιαστούμε!


Στη συνέχεια, αφού φορέσουμε τους φακούς κεφαλής μας ή ανοίξουμε τους φακούς των κινητών μας, θα «κυκλώσουμε» τη διαδρομή μας περπατώντας μέσα στη νύχτα και κάτω από τον φεγγαρολουσμένο ουρανό της πόλης!


Επιστροφή στο σημείο εκκίνησης γύρω στις 22.45.


Η διαδρομή που θα ακολουθήσουμε είναι σχετικά βατή και απαιτεί μέτρια φυσική κατάσταση.


Συγκεκριμένα:


• Συνολικό μήκος διαδρομής: 6χιλ. (κυκλική)
• Ελάχιστο υψόμετρο: 320 μέτρα
• Μέγιστο υψόμετρο: 425 μέτρα
• Συνολικός χρόνος πεζοπορίας (με τη στάση για κρασί): 3 ώρες
• Βαθμός δυσκολίας διαδρομής: 1+ (κλίμακα 1 – 5, μέτρια φυσική κατάσταση)


👌 Πληροφορίες Συμμετοχής


8€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ


Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται:


Επαγγελματίες, πιστοποιημένοι και έμπειροι συνοδοί του γραφείου εναλλακτικού τουρισμού Green Oliver
• Ένα ποτήρι κρασί κατ’ άτομο
• Οργάνωση και συντονισμός από την Green Oliver
• Ασφάλεια τουριστικού γραφείου
• ΦΠΑ


✔️ Πώς Κάνετε Κράτηση


Δηλώστε το ενδιαφέρον σας για συμμετοχή συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα ή στέλνοντας ονοματεπώνυμο, e-mail και κινητό τηλέφωνο με e-mail στο [email protected], με μήνυμα στη σελίδα Green Oliver στο facebook ή καθημερινές 10.00 – 18.00 στα τηλέφωνα 6977 212892 και 2310 283534, ώστε να γίνει η κράτηση θέσης, που επιβεβαιώνεται με την κατάθεση 8€ τις επόμενες 3 εργάσιμες ημέρες.


Επιστροφές χρημάτων για τη δραστηριότητα γίνονται μέχρι και 12 Μαΐου 2022. Από 13 Μαΐου και έπειτα δε γίνεται καμία επιστροφή χρημάτων λόγω των προγραμματισμένων εξόδων της δραστηριότητας.


Τρόποι Πληρωμής Εδώ


Στην κατάθεση μη ξεχάσετε να σημειώσετε το ονοματεπώνυμό σας και τη δραστηριότητα που συμμετέχετε, ενώ φροντίστε εκ των προτέρων να έχετε κλείσει τη θέση σας.


📌 Απαραίτητα για τη Δραστηριότητα


1. Αθλητικά ή ορειβατικά παπούτσια
2. Φόρμα, κολάν, μακρύ παντελόνι, φούτερ, ρούχα από ύφασμα που στεγνώνει γρήγορα, fleece, αντιανεμικό, μπουφάν κλπ
3. Αλλαξιά ρούχων
4. Μικρό σακίδιο πλάτης για τα προσωπικά σας αντικείμενα
5. Νερό
6. Σνακ
7. Αντισηπτικό χεριών
8. Φακό κεφαλής (προαιρετικά)
9. Μπατόν πεζοπορίας (προαιρετικά)


Σημαντικές Παρατηρήσεις:

 

Η δραστηριότητα θα πραγματοποιηθεί τηρώντας όλα τα μέτρα προσωπικής προστασίας και τους κανόνες υγιεινής, όπως ορίζει η πολιτεία. Οι συμμετέχοντες αποδέχονται όλους τους όρους συμμετοχής του διοργανωτή, όπως αναφέρονται στην ιστοσελίδα www.greenoliver.gr.


 

ΦΟΡΜΑ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ