+30 2310 283534, +30 6977 212892 Δευ-Παρ 09:30 - 17:30
ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ
Espa Banner
Espa Banner

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑΣ
ΝΑΥΠΛΙΟ - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 06/01 - 09/01

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑΣ
ΝΑΥΠΛΙΟ - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 06/01 - 09/01

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑΣ ΝΑΥΠΛΙΟ – ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

🌿 Εορταστική εκδρομή πεζοπορίας σε Ναύπλιο – Πελοπόννησο || 6 – 9 Ιανουαρίου 2022


💯 Τέσσερις παραμυθένιες ημέρες πεζοπορίας τις γιορτές των Φώτων στην χερσόνησο του Μοριά, τη μαγευτική Πελοπόννησο! Ένα εορταστικό ταξίδι από το Γραφείο Γενικού Τουρισμού & Υπαίθριων Δραστηριοτήτων Green Oliver στη Νότια Ελλάδα με ορμητήριο το ονειρεμένο Ναύπλιο, επισκέψεις και πεζοπορίες στην Ορεινή Αρκαδία, την Επίδαυρο και την γοητευτική Κόρινθο! Μία εκδρομή που συνδυάζει τον πολιτισμό και τα παραδοσιακά έθιμα των εορτών με την Green Oliver δράση και αναζήτηση νέων εμπειριών στη φύση και σε κάστρα!


✅ Ναύπλιο


Το Ναύπλιο ή αλλιώς Ανάπλι, πρωτεύουσα του νομού Αργολίδος, ανήκει στην ανατολική Πελοπόννησο με πληθυσμό 14.000 κατοίκους. Σύμφωνα με τη μυθολογία χτίστηκε από τον Ναύπλιο, γιο του Ποσειδώνα και της Δαναΐδας Ανυμώνης, ενώ αποτέλεσε και την πρώτη πρωτεύουσα του νεοσύστατου ελληνικού κράτους από το 1823 έως το 1834.


Γνωστό ως η «Νάπολη της Ανατολής» των Βενετών, φημίζεται για τα κάστρα του, το Παλαμίδι και το Μπούρτζι, τα νεοκλασικά του κτίρια, τις παλιές γειτονιές που ξεχειλίζουν ρομαντισμό, τους πεζόδρομους και τις μεγάλες πλατείες!


✅ Πελοπόννησος


Η Πελοπόννησος, γνωστή και ως Μοριάς, αποτελεί τη μεγαλύτερη χερσόνησο της Ελλάδας με έκταση που ξεπερνά τα 21.000 τετρ. χλμ.! Σε αυτήν αναπτύχθηκε ο Μυκηναϊκός Πολιτισμός και κατοίκησαν τα τρία κυριότερα ελληνικά φύλα (Αχαιοί, Ίωνες και Δωριείς), ενώ βρίσκονταν και ορισμένες από τις σπουδαίες πόλεις-κράτη, όπως η Σπάρτη, η Κόρινθος και το Άργος. Το έδαφος της αποτέλεσε έδρα πολλών πολεμικών συγκρούσεων κυρίως κατά τον Πελοποννησιακό πόλεμο, αλλά και την Ελληνική Επανάσταση του 1821.


Είναι διάσημη για τα αρχαιολογικά της ευρήματα, αλλά και για τα ορεινά διάσπαρτα χωριά της! Αποτελεί αγαπημένο τουριστικό προορισμό όλες τις εποχές του χρόνου, προσφέροντας ποικίλες εναλλακτικές δραστηριότητες στους επισκέπτες της. Όχι άδικα, έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως η «γη της αφθονίας» με τα τοπικά της προϊόντα όπως το κρασί, το ελαιόλαδο, τα τυροκομικά και τα φρούτα να κάνουν τον γύρο του κόσμου!


💚 Πρόγραμμα Εκδρομής


1η ημέρα


Αναχώρηση με Green bus ανήμερα τα Φώτα 06/01 το πρωί για ένα εορταστικό πεζοπορικό τετραήμερο!


Αναλυτικά οι αναχωρήσεις μας:


• 06.30 από τη διασταύρωση των οδών Κων. Καραμανλή (πρώην Νέα Εγνατία) και Βούλγαρη (μπροστά στα Everest).
• 06.45 από το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης επί της Μανώλη Ανδρονίκου (προέκταση της Βασ. Όλγας και της Βασ. Γεωργίου προς το κέντρο, λίγο μετά το Δημαρχείο).
• 07.00 από το φανάρι στο ύψος του One Salonica μπροστά από το ανοικτό πάρκινγκ (διαγωνίως απέναντι από Media Markt).


Παρακαλείσθε να είστε 10 λεπτά νωρίτερα στα σημεία συνάντησης, ώστε να μην υπάρχουν καθυστερήσεις στις αναχωρήσεις μας. Το πούλμαν αναχωρεί την προγραμματισμένη ώρα.


Το ταξίδι μας μόλις ξεκινάει με πρώτο μας προορισμό την περιοχή των Καμένων Βούρλων! Ένα πραγματικό ιστορικό μέρος, γιατί μόλις λίγα χιλιόμετρα παραπέρα βρίσκεται η ιστορική τοποθεσία των Θερμοπυλών, που είναι γνωστή από την ομώνυμη μάχη μεταξύ Ελλήνων και Περσών το 480 π.Χ.


Εκεί εμείς θα ξεκινήσουμε δυνατά με την πρώτη πεζοπορία μας στο όρος Κνημίδα! Πρόκειται για ένα σχετικό μικρό βουνό της Στερεάς Ελλάδας με μέγιστο υψόμετρο στα 945 μ., που μπορεί να θεωρηθεί και ως παραβούνι του Καλλιδρόμου.


Εμείς θα πραγματοποιήσουμε πεζοπορική διάσχιση που κινείται από την Καρυά μέχρι τη θέση Άλογο, ενώ θα έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε τη θέα προς τα Καμένα Βούρλα, την Όθρυ και τον Ευβοϊκό κόλπο!


Η διαδρομή μας ξεκινάει από υψόμετρο περίπου 750 μ., όπου στην αρχή είναι ανηφορική για 1,5 χιλ. περίπου, ενώ στη συνέχεια γίνεται κατηφορική μέχρι να καταλήξει τελικά σε υψόμετρο περίπου 250 μ.


Η διαδρομή είναι μεσαίου βαθμού δυσκολίας και απευθύνεται σε άτομα με καλή φυσική κατάσταση, ενώ είναι απαραίτητο το ορειβατικό μποτάκι.


Συγκεκριμένα:


• Συνολικό μήκος διαδρομής: 8 χιλ. (διάσχιση)
• Συνολικός χρόνος πεζοπορίας: 3.30 ώρες
• Βαθμός δυσκολίας διαδρομής: 2 (κλίμακα 1 – 5, καλή φυσική κατάσταση)
• Κατάλληλο για παιδιά: 11+ (απαραίτητη η συνοδεία από ενήλικα)


Προσοχή: Με επί τόπου αξιολόγηση εκείνη την ημέρα, λαμβάνοντας υπόψη τις τρέχουσες καιρικές συνθήκες και την ολισθηρότητα του εδάφους, εάν κριθεί απαραίτητο, η πεζοπορική διάσχιση ενδέχεται να πραγματοποιηθεί με αντίστροφη πορεία από την θέση Άλογο στην Καρυά.


Εάν υπάρχουν άτομα που δεν επιθυμούν να ακολουθήσουν την πεζοπορία, υπάρχει η δυνατότητα να παραμείνουν χωρίς συνοδό για 4 – 5 ώρες περίπου στα Καμένα Βούρλα, όπου θα έχουν τη δυνατότητα για καφέ και φαγητό.


Αφού ολοκληρώσουμε την πεζοπορία μας, θα επιβιβαστούμε στο πούλμαν με προορισμό μας τώρα το μαγευτικό και αγαπημένο Ναύπλιο!


Εκεί, θα κάνουμε check-in στο ξενοδοχείο μας, που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της πόλης και μετά θα είμαστε ελεύθεροι για τις πρώτες νυχτερινές βόλτες μας για φαγητό και ποτό!


2η ημέρα


Ξυπνάμε στο Ναύπλιο, λέμε τα Χρόνια μας Πολλά σε Ιωάννες και Γιάννηδες και αφού πάρουμε το πρωινό μας, φεύγουμε νωρίς για Επίδαυρο!


Συγκεκριμένα, θα μεταφερθούμε με το λεωφορείο μας προς τους οικισμούς της Νέας και της Παλαιάς Επιδαύρου, όπου θα πραγματοποιήσουμε την πεζοπορία της 2ης ημέρας μας! Εκεί, στην Επιδαύρια γη θα περπατήσουμε ανάμεσα από πεύκα και ελαιόδεντρα απολαμβάνοντας μία διαδρομή δίπλα στη θάλασσα με γοητευτικά σημεία θέας!


Η πορεία που θα πραγματοποιήσουμε είναι σχετικά βατή και απευθύνεται στους περισσότερους με μέτρια φυσική κατάσταση. Λόγω των απρόβλεπτων χειμερινών συνθηκών είναι απαραίτητο και πάλι το ορειβατικό μποτάκι.


Συγκεκριμένα:


• Συνολικό μήκος διαδρομής: 8 χιλ. (διάσχιση)
• Συνολικός χρόνος πεζοπορίας: 3 ώρες
• Βαθμός δυσκολίας διαδρομής: 1+/2 (κλίμακα 1 – 5, μέτρια φυσική κατάσταση)
• Κατάλληλο για παιδιά: 9+ (απαραίτητη η συνοδεία από ενήλικα)


Εάν υπάρχουν συμμετέχοντες που δεν επιθυμούν να ακολουθήσουν την πεζοπορία, υπάρχει η δυνατότητα να επισκεφθούν χωρίς συνοδό την Αρχαία Επίδαυρο. Πρόκειται για το ομορφότερο «ζωντανό» αρχαίο θέατρο του κόσμου, για τον τόπο όπου γεννήθηκε η ψυχαγωγία (<αγωγή ψυχής), καθότι το θέατρο φτιάχτηκε με σκοπό τη διασκέδαση και τη θεραπεία των ασθενών, ενώ αποτελεί και Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Unesco. Το εισιτήριο εισόδου είναι 6 ευρώ και δεν συμπεριλαμβάνεται στην τιμή του ταξιδιωτικού πακέτου.


Αφού ολοκληρώσουμε τις δραστηριότητές μας στην Επίδαυρο, φεύγουμε άρον άρον για το Κάστρο Ακροκορίνθου! Ο Ακροκόρινθος αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα σε έκταση κάστρα της Πελοποννήσου. Η περίμετρος των τειχών του φτάνει τα 3 χιλιόμετρα! Αν και η τελική μορφή του κάστρου οφείλεται σε ανακατασκευές και προσθήκες επί Τουρκοκρατίας, το μεγαλύτερο μέρος των εργασιών οχύρωσης πραγματοποιήθηκε στη μεσοβυζαντινή εποχή και πιο συγκεκριμένα κατά τον 12ο αιώνα! Ο βράχος του Ακροκορίνθου αγγίζει τα 579 μ., ενώ στους πρόποδές του ήταν χτισμένη η Αρχαία Κόρινθος. Η είσοδος στο χώρο είναι ελεύθερη.


Μετά την επίσκεψή μας στο Κάστρο Ακροκορίνθου θα μεταφερθούμε με το πούλμαν γύρω στις 16.00 στην πόλη της Κορίνθου, όπου στο πεζοδρομημένο κέντρο της θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για φαγητό! Καθώς επίσης και για τον απογευματινό καφέ μας και ωραιότατες βόλτες στα στενοσόκακα της πόλης!


Έπειτα θα αναχωρήσουμε για το Ναύπλιο, όπου και πάλι θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας με όσους αντέχουν ακόμα για νέα νυχτοπερπατήματα, όπως τα Greenoliverakia γνωρίζουν τόσο καλά!


3η ημέρα


Πρωινό ξύπνημα, δυναμωτικό πρωινό και ξεκινάμε για τη μαγευτική Ορεινή Αρκαδία!


Πρώτος προορισμός μας η Στεμνίτσα! Η έδρα της Α’ Πελοποννησιακής Γερουσίας του 1821 και το Αρχοντοχώρι της Αρκαδίας, που γέννησε επιδέξιους εμπόρους και χάραξε το δικό του δρόμο στην αργυροχρυσοχοΐα! Το σλάβικης προέλευσης όνομά της Στεμνίτσας σημαίνει «τόπος σκιερός και δασώδης» και δεν θα μπορούσε ο χαρακτηρισμός να είναι πιο ακριβής, αφού περιβάλλεται από ακακίες, πλατάνια, καρυδιές, καστανιές, κερασιές και έλατα!


Από εκεί θα ξεκινήσουμε την πεζοπορία μας με προορισμό τη Δημητσάνα! Την μπαρουταποθήκη του 1821, που ορθώνεται στα 1000 μ. και εποπτεύει μέρος του φαραγγιού του Λούσιου ποταμού και τις βουνοκορφές του Μαινάλου! Η Δημητσάνα, που ανακηρύχθηκε το 1978 Διατηρητέος Παραδοσιακός Οικισμός, αποτελεί σήμερα έναν από τους πιο δημοφιλής προορισμούς της Αρκαδίας!


Βγαίνοντας από τον οικισμό της Στεμνίτσας, θα ακολουθήσουμε μονοπάτι για τη Μονή του Προδρόμου. Θα περάσουμε κάτω από το βράχο, στον οποίο χτίστηκε η Μονή, και θα προχωρήσουμε στο μονοπάτι που διαπερνά την χαράδρα. Αυτό είναι και το λιθόχτιστο στο μεγαλύτερο τμήμα του μονοπάτι, που θα μας οδηγήσει μέχρι τη Δημητσάνα. Το μαγευτικό μονοπάτι περνάει πρώτα πάνω από τον ποταμό από την γέφυρα Φιλοσόφου για να μας κατευθύνει ανηφορικά προς την Παλιά και τη Νέα Μονή Φιλοσόφου.


Έπειτα, εμείς θα ακολουθήσουμε το παλιό μονοπάτι για τα ζώα, στη δυτική όχθη της χαράδρας και θα φτάσουμε μέχρι το Γεφύρι της Μονόπορης, που θα αλλάξει την πορεία μας κατευθύνοντας μας στην άλλη όχθη για να περάσουμε ανηφορικά κοντά από το Παλαιοχώρι και να κινηθούμε προς το Μουσείο Υδροκίνησης. Από εδώ, θα ακολουθήσουμε καλντερίμια, μέχρι να καταλήξουμε στην καρδιά της κωμόπολης της Δημητσάνας.


Η διαδρομή που θα ακολουθήσουμε απευθύνεται σε άτομα με πολύ καλή φυσική κατάσταση. Ξεκινάει από υψόμετρο σχεδόν 1100 μ., κατεβαίνει μέσα στο φαράγγι στα 400 μ. και ανεβαίνει στο 2ο  μισό της στα 1000 μ. Η χρήση ορειβατικού παπουτσιού είναι απαραίτητη.


Συγκεκριμένα:


• Συνολικό μήκος διαδρομής: 12,5 χιλ. (διάσχιση)
• Συνολικός χρόνος πεζοπορίας: 5 – 6 ώρες
• Βαθμός δυσκολίας διαδρομής: 2+ (κλίμακα 1 – 5, πολύ καλή φυσική κατάσταση)
• Κατάλληλο για παιδιά: 12+ (απαραίτητη η συνοδεία από ενήλικα)


Προσοχή: Με επί τόπου αξιολόγηση εκείνη την ημέρα, λαμβάνοντας υπόψη τις τρέχουσες καιρικές συνθήκες και την ολισθηρότητα του εδάφους, εάν κριθεί απαραίτητο, η πεζοπορική διαδρομή ενδέχεται να αλλάξει και να πραγματοποιηθεί τμήμα της με μπρος – πίσω κίνηση μέχρι σημείο που το επιτρέπουν οι συνθήκες.


Εάν υπάρχουν άτομα που δεν επιθυμούν να ακολουθήσουν καθόλου την πεζοπορία, θα έχουν τη δυνατότητα να χαρούν πέρα ως πέρα δύο από τα πιο όμορφα χωριά της Ορεινής Αρκαδίας, τη Δημητσάνα και τη Στεμνίτσα!


Αφού ολοκληρώσουμε την πεζοπορία μας, θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για φαγητό στη Δημητσάνα, πριν επιβιβαστούμε στο πούλμαν για την επιστροφή μας στο Ναύπλιο.


Εκεί, θα είμαστε ελεύθεροι για την τελευταία νύχτα μας σε μία από τις όμορφες πόλεις της Ελλάδας!


4η ημέρα


Τελευταία μας μέρα στο Ναύπλιο και δε θέλουμε με τίποτα να πάει χαμένη!


Αφού κάνουμε check-out, το πρωινό μας περιλαμβάνει επίσκεψη στο εκπληκτικό φρούριο του Παλαμηδιού, που διατηρείται σε άριστη κατάσταση και αποτελεί ένα από τα σπουδαιότερα επιτεύγματα της οχυρωματικής αρχιτεκτονικής. Η κατασκευή του φρουρίου πραγματοποιήθηκε επί των ημερών του Βενετσιάνου Γενικού Προβλεπτή του Στόλου, Αυγουστίνου Σαγρέδου, από το 1711 έως το 1714.


Πάνω στο φρούριο θα θαυμάσουμε τους επιβλητικούς προμαχώνες, το ιστορικό εκκλησάκι του Αγίου Ανδρέα και τις εντυπωσιακές δεξαμενές που ακόμη και σήμερα συλλέγουν το βρόχινο νερό του λόφου. Η είσοδος είναι 4 ευρώ και δεν συμπεριλαμβάνεται στην τιμή του ταξιδιωτικού πακέτου.


Η επίσκεψή μας στο κάστρο θα γίνει μέσω της γνωστής κλίμακας που βρίσκεται στη δυτική πλευρά του, ανατολικά του προμαχώνα Γκριμάνι. Η παράδοση ήθελε την κλίμακα αυτή να έχει 999 σκαλοπάτια, γιατί το χιλιοστό το έριξε το άλογο του Κολοκοτρώνη. Στην πραγματικότητα έχει λίγα λιγότερα σκαλοπάτια και κατασκευάστηκε την εποχή του Όθωνα από καταδίκους, που ήταν φυλακισμένοι στο Παλαμήδι, υπό την επίβλεψη του βαυαρικού στρατού.


Εναλλακτικά για όσους το επιθυμούν θα προσεγγίσουμε το κάστρο με το πούλμαν μέσω αυτοκινητόδρομου που καταλήγει στην ανατολική του πύλη.


Εάν κάποιοι δεν επιθυμούν να επισκεφθούν το φρούριο του Παλαμηδιού, θα έχουν τη δυνατότητα να περπατήσουν 3-4 χιλ. κατά μήκος της ακτής.


Έχοντας χορτάσει πέρα ως πέρα την ονειρεμένη Πελοπόννησο και με την αύρα του Ναυπλίου, θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής για το Βορρά!


Κατά τον γυρισμό μας θα πραγματοποιήσουμε στάση για φαγητό και καφέ.


Επιστροφή στην Θεσσαλονίκη την Κυριακή 09/01 γύρω στις 21.00, όπου θα πραγματοποιηθούν στάσεις σε όλα τα σημεία των αναχωρήσεων.


✔️ Πληροφορίες Συμμετοχής


• Μονόκλινο δωμάτιο: 330€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ
• Δίκλινο δωμάτιο/άτομο: 270€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ
• Τρίκλινο δωμάτιο/άτομο: 255€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ


Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται:


• Μεταφορά με πούλμαν από Θεσσαλονίκη, ενδιάμεσες μετακινήσεις και επιστροφή
• 3 διανυκτερεύσεις με πρωινό κεντρικά στο Ναύπλιο στo 2* Hotel Elena
• Φόρος διαμονής / δωμάτιο / διανυκτέρευση
• 2 επαγγελματίες, πιστοποιημένοι, έμπειροι συνοδοί του γραφείου εναλλακτικού τουρισμού Green Oliver
• Ασφάλεια γραφείου τουρισμού
• Οργάνωση και συντονισμός από την Green Oliver
• ΦΠΑ


Σημείωση: Στο κόστος συμμετοχής δεν συμπεριλαμβάνεται η είσοδος στο φρούριο Παλαμηδιού – 4 ευρώ / άτομο. Το αντίτιμο πληρώνεται στο ταμείο του κάστρου.


Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους παρακάτω στη φόρμα ή στέλνοντας ονοματεπώνυμο, e-mail και κινητό τηλέφωνο με e-mail στο [email protected], με μήνυμα στη σελίδα Green Oliver στο Facebook ή καθημερινές 10.00 – 18.00 στα τηλέφωνα 6977 212892 και 2310 283534, ώστε να γίνει η κράτηση θέσης, που επιβεβαιώνεται με την κατάθεση προκαταβολής 100€ τις επόμενες 4 εργάσιμες ημέρες. Σε διαφορετική περίπτωση η θέση απελευθερώνεται αυτόματα.


Η προκαταβολή μπορεί να επιστραφεί μέχρι και 1 Δεκεμβρίου 2021. Αφού παρέλθει η συγκεκριμένη ημερομηνία, η προκαταβολή δεν επιστρέφεται παρά μόνο σε περίπτωση ακύρωσης της εκδρομής από το ίδιο το γραφείο τουρισμού.


Εξόφληση του υπόλοιπου ποσού συμμετοχής στην εκδρομή το αργότερο μέχρι και 16 Δεκεμβρίου 2021. Μετά την 16η Δεκεμβρίου δε γίνεται καμία επιστροφή χρημάτων λόγω των προγραμματισμένων εξόδων της εκδρομής (σημείωση: η προκαταβολή μπορεί να επιστραφεί μέχρι και 1 Δεκεμβρίου 2021).


Τρόποι Πληρωμής εδώ


Στην κατάθεση μη ξεχάσετε να σημειώσετε το ονοματεπώνυμό σας και την εκδρομή που συμμετέχετε, ενώ φροντίστε εκ των προτέρων να έχετε κλείσει τη θέση σας.


Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων – Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


🔎 Απαραίτητα για την Εκδρομή


1. Ορειβατικά μποτάκια
2. Μπατόν πεζοπορίας (προαιρετικά)
3. Ρούχα κατάλληλα για την εποχή όπως χειμερινό κολάν, ορειβατικό παντελόνι, γιλέκο, fleece, ισοθερμικά, ρούχα από ύφασμα που στεγνώνει γρήγορα, μπουφάν, περιλαίμιο, σκούφος, γάντια κλπ (για τον καιρό ενημερώνουμε αναλυτικά λίγες ημέρες πριν την οργανωμένη εκδρομή)
4. Αδιάβροχο (απαραιτήτως)
5. Ορειβατικό σακίδιο πλάτης με κάλυμμα για τις πεζοπορίες
6. Παγούρι νερού 1 lt ή μπουκάλι νερού 1,5 lt
7. Σνακ όπως σάντουιτς, μπάρες δημητριακών, παστέλια, ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα, φρούτα κλπ
8. Χαρτομάντιλα, υγρά μαντιλάκια
9. Είδη προσωπικής υγιεινής
10. Αντισηπτικό χεριών
11. Μάσκα προστασίας προσώπου (απαραιτήτως για το πούλμαν)
12. Ταυτότητα
13. Ορειβατικές γκέτες


Σημαντικές παρατηρήσεις:


• Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί τηρώντας όλα τα μέτρα προσωπικής προστασίας και τους κανόνες υγιεινής, όπως ορίζει η πολιτεία. Η είσοδος στο πούλμαν πραγματοποιείται με την επίδειξη πιστοποιητικών: 1. πλήρους εμβολιασμού ή 2. βεβαίωσης νόσησης εντός του τελευταίου εξαμήνου ή 3. αρνητικού αποτελέσματος για τον κορωνοϊό COVID-19 με εργαστηριακό rapid test έως 48 ώρες πριν από το ταξίδι ή PCR εντός των τελευταίων 72 ωρών. Ο έλεγχος γνησιότητας των ανωτέρω πραγματοποιείται μέσω της εφαρμογής covid free app σε συνδυασμό με έλεγχο ταυτοπροσωπίας από τον ιδιώτη/γραφείο επαγγελματικού τουρισμού.

• Το πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί αναλόγως των καιρικών συνθηκών.

• Οι συμμετέχοντες αποδέχονται όλους τους όρους συμμετοχής του διοργανωτή, όπως αναφέρονται στην ιστοσελίδα www.greenoliver.gr αναλυτικά.

ΦΟΡΜΑ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ