+30 2310 283534, +30 6977 212892 Δευ-Παρ 09:30 - 17:30
ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ
Espa Banner
Espa Banner

ΔΡΑΣΗ ΠΑΙΔΙΑ & ΓΟΝΕΙΣ
ΣΤΟ ΣΕΪΧ ΣΟΥ 20/03

ΔΡΑΣΗ ΠΑΙΔΙΑ & ΓΟΝΕΙΣ
ΣΤΟ ΣΕΪΧ ΣΟΥ 20/03

ΔΡΑΣΗ ΠΑΙΔΙΑ & ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΕΪΧ ΣΟΥ

🤸‍♀️ Δράση Παιδιά & Γονείς στο Σέιχ Σου || Κυριακή 20 Μαρτίου 2022, 10.30 – 13.30


🌿 Μία νέα συναρπαστική δραστηριότητα στο Σέιχ Σου για Παιδιά & Γονείς από το Γραφείο Γενικού Τουρισμού & Υπαίθριων Δραστηριοτήτων Green Oliver με την επίβλεψη επαγγελματιών εξειδικευμένων συνοδών, που περιλαμβάνει:


👉 Βιωματική δράση, παιχνίδια και κατασκευές στη φύση για παιδιά από 6 έως 11 χρονών!

👉 Mini πεζοπορία 4 χιλ. συνολικά για μικρούς και μεγάλους ακολουθώντας μονοπάτι στο δάσος!

👉 Παράλληλο πρόγραμμα εκγύμνασης pilates για γονείς (προαιρετικά), όσο τα μικρά Greenoliverakia παίζουν και μαθαίνουν τη φύση!


💚  Βιωματική Μάθηση στη Φύση


Η βιωματική μάθηση είναι μια ισχυρή και σύγχρονη προσέγγιση στη διδασκαλία, που βασίζεται στο γεγονός ότι οι άνθρωποι μαθαίνουν καλύτερα μέσω της εμπειρίας.


Όσον αφορά το φυσικό περιβάλλον, η εμπειρία μας καθώς και παγκόσμιες έρευνες έχουν δείξει πως η σύνδεση με τη φύση είναι ο καλύτερος τρόπος για να μάθουμε να τη σεβόμαστε και να εκτιμούμε τη σημασία της στη ζωή μας!


Η σύνδεση  με τη φύση είναι στην πραγματικότητα το πρώτο βήμα που χτίζει την αγάπη και το σεβασμό για το φυσικό μας περιβάλλον και τελικά οδηγεί σε πιο οικολογικά συνειδητοποιημένους πολίτες.


💯 Πληροφορίες Δραστηριότητας

 

Θα συναντηθούμε την Κυριακή 20/03 στις 10.30 στη Γέφυρα Περαιβού στην Άνω Τούμπα, όπου η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη είτε με συγκοινωνία είτε με αυτοκίνητο (σημείο συνάντησης: https://goo.gl/T3M2s1).


Παρακαλείσθε να είστε 10 λεπτά νωρίτερα στο σημείο συνάντησης, ώστε να μην υπάρχει καθυστέρηση στην εκκίνησή μας.


Από εκεί, θα ξεκινήσουμε όλοι μαζί, μικροί και μεγάλοι, το περπάτημά μας στο περιαστικό δάσος της Θεσσαλονίκης, που θα μας εκπλήξει ευχάριστα με τις πολλές εναλλαγές τοπίων! Μονοπάτια, ξύλινα σκαλάκια και δασικοί δρόμοι που παρέα θα ανακαλύψουμε!


Κατά τη διάρκεια της πεζοπορίας μας θα εξερευνήσουμε το δάσος συλλέγοντας στοιχεία της φύσης, που θα χρησιμοποιήσουμε αργότερα! Σκοπός μας είναι παιδιά και γονείς να βιώσουν τη χαρά του παιχνιδιού και να συμμετέχουν ενεργά στις δραστηριότητες στη φύση.


Μετά από 2 χιλιόμετρα πορείας και πρώτης επαφής και αλληλεπίδρασης με τα στοιχεία του δάσους, θα φτάσουμε σε όμορφο χώρο αναψυχής, όπου τώρα μικροί και μεγάλοι θα χωριστούμε για μία ώρα!


Τα Greenoliverakia μας θα συμμετέχουν σε παιχνίδια που έχουμε σχεδιάσει με στόχο τόσο την επαφή με τη φύση αλλά και την ανάπτυξη και άλλων δεξιοτήτων! Το πρόγραμμά περιλαμβάνει παιχνίδια ομαδικής συνεργασίας, κοινωνικοποίησης, ανάπτυξη κινητικών δεξιοτήτων, καθώς και καλλιέργεια της δημιουργικότητας και της φαντασίας!


Μέσα από τα βιωματικά παιχνίδια τα παιδιά θα χτίσουν σεβασμό και εμπιστοσύνη προς την ομάδα, ενώ θα μάθουν να επιλύουν προβλήματα και να διαχειρίζονται καταστάσεις. Θα αναπτύξουν έως ένα βαθμό κάποιες από τις απαραίτητες δεξιότητες του 21ου αιώνα, που θα τα βοηθήσουν στην προσωπική τους ανάπτυξη και εξέλιξη για την ενεργό συμμετοχή τους στην κοινωνία. Τι καλύτερο από σύγχρονη μάθηση μέσα από παιχνίδι στη φύση και ατελείωτο κέφι!


Επειδή όμως και οι γονείς έχουν ψυχή, όσο οι μικροί μας φίλοι διασκεδάζουν και απασχολούνται δημιουργικά, οι ενήλικες θα έχουν τη δυνατότητα παραδίπλα να συμμετέχουν σε πρόγραμμα γυμναστικής pilates! Η συμμετοχή είναι προαιρετική και εάν υπάρχουν γονείς που δεν επιθυμούν να συμμετέχουν, μπορούν να παρακολουθούν τα Greenoliverkia τους σε δράση!


Αφού ολοκληρώσουμε όλοι τις δραστηριότητές μας, θα ακολουθήσουμε το μονοπάτι προς τα πίσω ζώντας κάθε στιγμή μας μέσα στο δάσος!


Επιστροφή στο σημείο εκκίνησης στη Γέφυρα Περαιβού γύρω στη 13.30.


Η δραστηριότητα «Δράση Παιδιά & Γονείς στο Σέιχ Σου» απευθύνεται σε παιδιά από 6 έως 11 χρονών και ενηλίκους με βασική φυσική κατάσταση.

 

👌 Πληροφορίες Συμμετοχής

 

23€ συνολικά για ένα παιδί & ένα γονιό συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ
7€ για κάθε επιπλέον παιδί ή γονιό συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ

 

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται:


Επαγγελματίες, πιστοποιημένοι, έμπειροι συνοδοί του γραφείου εναλλακτικού τουρισμού Green Oliver
• Στρωματάκι mat για όσους γονείς συμμετέχουν στο πρόγραμμα εκγύμνασης pilates
• Οργάνωση και συντονισμός από την Green Oliver
• Ασφάλεια τουριστικού γραφείου
• ΦΠΑ


Σημείωση: Ένας κηδεμόνας μπορεί να συνοδεύσει μέχρι δύο παιδιά.


✔️ Πώς Κάνετε Κράτηση


Δηλώστε το ενδιαφέρον σας για συμμετοχή συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας παρακάτω στη φόρμα ή στέλνοντας ονοματεπώνυμο, e-mail και κινητό τηλέφωνο με e-mail στο [email protected], με μήνυμα στη σελίδα Green Oliver ή καθημερινές 10.00 – 18.00 στα τηλέφωνα 6977 212892 και 2310 283534, ώστε να γίνει η κράτηση θέσης, που επιβεβαιώνεται με την κατάθεση 23€ τις επόμενες 3 εργάσιμες ημέρες.


Επιστροφές χρημάτων για τη δραστηριότητα γίνονται μέχρι και 14 Μαρτίου 2022. Από 15 Μαρτίου και έπειτα δε γίνεται καμία επιστροφή χρημάτων λόγω των προγραμματισμένων εξόδων της δραστηριότητας.


Τρόποι Πληρωμής Εδώ


Στην κατάθεση μη ξεχάσετε να σημειώσετε το ονοματεπώνυμό σας και τη δραστηριότητα που συμμετέχετε, ενώ φροντίστε εκ των προτέρων να έχετε κλείσει τη θέση σας.


Περιορισμένες θέσεις συμμετοχής.


📌 Απαραίτητα για τη Δραστηριότητα


1. Αθλητικά παπούτσια
2. Φόρμα, χοντρό κολάν, φούτερ, ρούχα από ύφασμα που στεγνώνει γρήγορα, μπουφάν κλπ
3. Αλλαξιά ρούχων
4. Μικρό σακίδιο πλάτης για τα προσωπικά σας αντικείμενα
5. Νερό
6. Σνακ
7. Μικρή πετσέτα για όσους γονείς συμμετέχουν στο πρόγραμμα εκγύμνασης pilates
8. Αντισηπτικό χεριών
9. Μάσκα προστασίας προσώπου


Σημαντικές Παρατηρήσεις:

 

Η δραστηριότητα θα πραγματοποιηθεί τηρώντας όλα τα μέτρα προσωπικής προστασίας και τους κανόνες υγιεινής, όπως ορίζει η πολιτεία. Οι συμμετέχοντες αποδέχονται όλους τους όρους συμμετοχής του διοργανωτή, όπως αναφέρονται στην ιστοσελίδα www.greenoliver.gr.


ΦΟΡΜΑ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ