+30 2310 283534, +30 6977 212892 Δευ-Παρ 09:30 - 17:30
ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ
Espa Banner
Espa Banner

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ
& ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΣΤΟ ΣΕΪΧ ΣΟΥ 21/05

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ
& ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΣΤΟ ΣΕΪΧ ΣΟΥ 21/05

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ & ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΣΤΟ ΣΕΪΧ ΣΟΥ 21.05

🤸‍♀️ Γυμναστική με το Βάρος του Σώματος & Περπάτημα στο Σέιχ Σου || Σάββατο 21 Μαΐου 2022, 10.30 – 13.30


🌿  Μία ακόμη οργανωμένη δραστηριότητα στο Σέιχ Σου από το Γραφείο Γενικού Τουρισμού & Υπαίθριων Δραστηριοτήτων Green Oliver, που περιλαμβάνει:

👉 Συνολικό περπάτημα 4 χιλ. ακολουθώντας μονοπάτι στο δάσος του Σέιχ Σου

👉 Πρόγραμμα γυμναστικής με το βάρος του σώματος


💚 Πληροφορίες Δραστηριότητας


Θα συναντηθούμε το Σάββατο 21/05 στις 10.30 ακριβώς στη Γέφυρα Περαιβού στην Άνω Τούμπα, όπου η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη είτε με συγκοινωνία είτε με αυτοκίνητο (σημείο συνάντησης: https://goo.gl/T3M2s1).


Θα περπατήσουμε αρχικά μέσα σε καταπράσινο δάσος, όπου θα ανακαλύψουμε μαζί τη μοναδική ομορφιά του αναδεικνύοντας για μία ακόμη φορά το περιαστικό δάσος του Σέιχ Σου!


Θα φτάσουμε σε «πλάτωμα» του δάσους, όπου θα πραγματοποιήσουμε το πρόγραμμα γυμναστικής με το βάρος του σώματος!


Θα έχουμε την ευκαιρία να χαρούμε για μία ακόμη φορά το πανέμορφο δάσος της Θεσσαλονίκης, βελτιώνοντας ταυτόχρονα τη φυσική μας κατάσταση!


Η δραστηριότητα απευθύνεται στους περισσότερους και προσαρμόζεται ανάλογα με το επίπεδο του κάθε ασκούμενου.


Επιστροφή στη Γέφυρα Περαιβού έως τη 13.30.


🔎 Γυμναστική με το Βάρος του Σώματος


Μία από τις πιο σύγχρονες μεθόδους γυμναστικής είναι η προπόνηση με το βάρος του σώματος, δηλαδή με βασικό «εξοπλισμό» το σώμα μας και την βαρύτητα. Οι ασκήσεις με το βάρος του σώματος αποτελούν τον ορισμό της λειτουργικής προπόνησης.


Χωρίς αμφιβολία είναι ένας εξαιρετικός τρόπος άσκησης, που βελτιώνει την στάση και την ευλυγισία του σώματος. Ενώ εκτελώντας πολυαρθρικές ασκήσεις ενισχύει τη συνεργασία των μυών, ενώ παράλληλα βελτιώνει τη σταθερότητα.


👌 Πληροφορίες Συμμετοχής


9€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ


Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται:


Πρόγραμμα εκγύμνασης με το βάρος του σώματος και συνοδεία στο δάσος από απόφοιτο ΤΕΦΑΑ και επαγγελματία πιστοποιημένο συνοδό του γραφείου εναλλακτικού τουρισμού Green Oliver
• Οργάνωση και συντονισμός από την Green Oliver
• ΦΠΑ


✔️ Πώς Κάνετε Κράτηση


Δηλώστε το ενδιαφέρον σας για συμμετοχή συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας παρακάτω στη φόρμα ή στέλνοντας ονοματεπώνυμο, e-mail και κινητό τηλέφωνο με e-mail στο [email protected], με μήνυμα στη σελίδα Green Oliver στο facebook ή καθημερινές 10.00 – 18.00 στα τηλέφωνα 6977 212892 και 2310 283534, ώστε να γίνει η κράτηση θέσης, που επιβεβαιώνεται με την κατάθεση 9€ τις επόμενες 3 εργάσιμες ημέρες.


Επιστροφές χρημάτων για τη δραστηριότητα γίνονται μέχρι και 17 Μαΐου 2022. Από 18 Μαΐου και έπειτα δε γίνεται καμία επιστροφή χρημάτων λόγω των προγραμματισμένων εξόδων της δραστηριότητας.


Τρόποι Πληρωμής Εδώ


Στην κατάθεση μη ξεχάσετε να σημειώσετε το ονοματεπώνυμό σας και τη δραστηριότητα που συμμετέχετε, ενώ φροντίστε εκ των προτέρων να έχετε κλείσει τη θέση σας.


Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων – Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


📌 Απαραίτητα για τη Δραστηριότητα


1. Αθλητικά παπούτσια
2. Φόρμα, κολάν, βερμούδα, σορτς, ρούχα από ύφασμα που στεγνώνει γρήγορα, t-shirt, αντιανεμικό κλπ
3. Αλλαξιά ρούχων
4. Μικρό σακίδιο πλάτης για τα προσωπικά σας αντικείμενα
5. Νερό
6. Σνακ
7. Πετσέτα
8. Αντισηπτικό χεριών


Σημαντικές Παρατηρήσεις:

 

Η δραστηριότητα θα πραγματοποιηθεί τηρώντας όλα τα μέτρα προσωπικής προστασίας και τους κανόνες υγιεινής, όπως ορίζει η πολιτεία. Οι συμμετέχοντες αποδέχονται όλους τους όρους συμμετοχής του διοργανωτή, όπως αναφέρονται στην ιστοσελίδα www.greenoliver.gr αναλυτικά.

ΦΟΡΜΑ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ