+30 2310 283534, +30 6977 212892 Δευ-Παρ 10:00 - 18:00
ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ
Espa Banner
Espa Banner

GREEN OLIVER ΠΑΡΤΙ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ
03/02

GREEN OLIVER ΠΑΡΤΙ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ
03/02

GREEN OLIVER ΠΑΡΤΙ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ 03.02

⭐️ Green Oliver Πάρτι Γενεθλίων
📆 Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023

 

🎉 Εάν ήσουν από τις τυχερές και τους τυχερούς που παρευρέθηκαν στα πρώτα τρία πάρτι γενεθλίων μας, γνωρίζεις από πρώτο χέρι! Εάν έλειπες, να η ευκαιρία σου! Τα 6α γενέθλια μας είναι γεγονός και το μεγαλύτερο πάρτι της πόλης είναι προ των πυλών! Και επειδή γνωρίζεις ότι τα δύο τελευταία χρόνια μείναμε αδρανείς από Green Oliver εορταστικές συναθροίσεις λόγω των συνθηκών, εύκολα αντιλαμβάνεσαι ότι φέτος δε θα μείνει τίποτα όρθιο!

 

💚 Ας σοβαρευτούμε όμως για λίγο, όπως μας έχει γνωρίσει άλλωστε. Θα θέλαμε ειλικρινά να σας ευχαριστήσουμε όλες και όλους από τα βάθη της ψυχής μας για την τεράστια στήριξη και συμμετοχή σας όλα αυτά τα χρόνια σε όλες τις εκδρομές και τα ταξίδια μας στη φύση της Ελλάδας, αλλά και του εξωτερικού πλέον! Η θέση που κατέχουμε στις καρδιές σας είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή που θα μπορούσαμε να έχουμε, αλλά και η δύναμή μας για τον 7ο χρόνο μας!

 

💯 Συνεχίζουμε στην ίδια πορεία, ακολουθώντας ένα μονοπάτι με ατελείωτα όνειρα και σχέδια για νέες εκδρομές στη φύση, ενώ επιφυλασσόμαστε για ακόμη μεγαλύτερες ταξιδιάρικες εκπλήξεις!

 

📌 Πληροφορίες Δραστηριότητας

 

Η διαδρομή που θα ακολουθήσουμε είναι ανηφορική με αρκετά σκαλοπάτια, όπως μας ταιριάζει! Με τη συνοδεία όμως από την καλύτερη ομάδα πιστοποιημένων επαγγελματιών της Θεσσαλονίκης θα την ολοκληρώσουμε εύκολα και με μια ανάσα, ενώ η γεύση μας που θα μας μείνει θα είναι γλυκιά και αλησμόνητη!


Γενέθλια τούρτα 6ου χρόνου λειτουργίας (Παναγία μου.. περάσαν τόσα χρόνια ήδη!), DJ sets, χορός, κέφι, μοναδικές Green Oliver κληρώσεις και πολλά ακόμη δώρα χορηγών και φίλων!


• Ώρα προσέλευσης: 21.30
• Χώρος προσέλευσης: Urania Bar, που βρίσκεται επί των οδών Πάικου 4 & Καποδιστρίου 7 στο κέντρο Θεσσαλονίκης (είσοδος από Πάικου, σε όροφο)

• Dress code casual/χορευτικός


👌 Πληροφορίες Συμμετοχής


• Δε χρειάζεται να δηλώσετε συμμετοχή εκ των προτέρων. Σας περιμένουμε όλες και όλους με την παρέα σας!
• Στις κληρώσεις συμμετέχουν όλες και όλοι που θα παρευρεθούν στο πάρτι και θα σημειώσουν τα στοιχεία τους στη λίστα στην είσοδο!
• Κόστος συμμετοχής ό,τι καταναλώσετε από το μπαρ του Urania, που φιλοξενεί την εκδήλωσή μας για μία ακόμη χρονιά!


🆘 Κανόνες & Προϋποθέσεις


Χωρίς κανόνες!


Έχουμε ΠΑΡΤΙ εδώ και σας περιμένουμε! 6α Green Oliver Γενέθλια και η πιο γλυκιά ανηφόρα της ζωής μας συνεχίζεται! Μπαίνουμε στον 7ο χρόνο μας πιο ορεξάτοι από ποτέ! 💪

ΦΟΡΜΑ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ